עבור לתוכן

Duel channel boards with tripple channel rams..

Featured Replies

פורסם

Im about to buy a new computer.. and im not sure bout some parts fiting.. can anyone help me?please

im buying a GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDr3 1333, PCI-E motherboard.. and the offical gigabyte website says.. thats this montherboard runs with duel channel ram.. of 1066/1333/16xx MH/z

but i wanna get DDR3 1333MH/z 3x2GB OCZ Platinum XTC Tripple Channel

would it run properly or would id run only 2 of the ram chips? help me out please

im not that far form buyin the computer

פורסם

שנה את הכותרת למשהו ענייני יותר ובהתאם לחוקי הפורום..בבקשה..

לגבי השאלה שלך..לוח האם שלך תומך במערך שנקרא Duel channel זאת אומרת שברגע שתתקין שני זיכרונות..רוחב הפס שינוצל יהיה כפול (יש הסבר מפורט בסטיקי)..הקיט זיכרון שאתה רוצה לרכוש הינו Tripple Channel שכן הוא מיועד למעבדי CORE I7..מעבדים אלו משתמשים בבקר זיכרון שמגדיל את רוחב הפס בשימוש עם 3 מודולי זיכרון במקביל..

מבחינה יבשה..הקיט יכנס ויתאים..אבל אתה לא תנצל את הDC..ולכן מראש תרכוש קיט 4GB..בתצורה של 2X2GB..

פורסם
  • מחבר

שנה את הכותרת למשהו ענייני יותר ובהתאם לחוקי הפורום..בבקשה..

לגבי השאלה שלך..לוח האם שלך תומך במערך שנקרא Duel channel זאת אומרת שברגע שתתקין שני זיכרונות..רוחב הפס שינוצל יהיה כפול (יש הסבר מפורט בסטיקי)..הקיט זיכרון שאתה רוצה לרכוש הינו Tripple Channel שכן הוא מיועד למעבדי CORE I7..מעבדים אלו משתמשים בבקר זיכרון שמגדיל את רוחב הפס בשימוש עם 3 מודולי זיכרון במקביל..

מבחינה יבשה..הקיט יכנס ויתאים..אבל אתה לא תנצל את הDC..ולכן מראש תרכוש קיט 4GB..בתצורה של 2X2GB..

I think you didnt get me right..

so ima try to explane myself better.. which is tough cuz i dont have any hebrew on my keyboard and i hate the virtual keyboards..

look im getin that Mboard i posted in my previous post.. and these ram cards/chips call it whatever u like..

i have no idea what DC means.. so ima be straight about my question.. when i install these rams and run my pc will it run with 6GB of ram or only use 2 of the cards and run my pc with 4GB of ram and leave the third ram card just sittin int here useless? thanks ahead for the answer :xyxthumbs:

פורסם

המחשב יזהה את 6GB רק שלא תהיה את התוספת ביצועים (עניין של כמה אחוזים) שה Dual Channel מביא.

אם אתה לא מתכוון לעשות שימושים מיוחדים במחשב אני ממליץ לך ללכת על 4GB (כמו שכתבו בתצורת 2x2GB).

פורסם

ליתר דיוק, אם תשים 3X2GB, אז הם יעבדו ב Single channel. אני לא סגור על זה שמדובר באחוזים בודדים. הרי זה מוריד את הרוחב פס של הזכרון בחצי(ובשליש לעומת ה TC).

מה שאין לי תשובה לגביו, זה אם הוא ישים רק 2 מודולות כ 2X2GB, האם הם ירוצו כ DC?

פורסם

חיובי.

פורסם
  • מחבר

I Dont wanna put in only 2 sticks of memory.. what im askin is if i put in all 3 sticks will it show 6GB and Run like 6GB or it will show 6GB and Run as 4GB.. which means the third stick is useless and wont add anything?

פורסם

בפשטות מה שמנסים לומר לך זה שכן, אתה יכול לשים 3 סטיקים של זיכרון אבל, וזה אבל חשוב, הם ירוצו בתצורה ישנה של ערוץ זיכרון אחד,

מה שאומר שזה על חשבון ביצועים...

פורסם

פותח התרד אתה יכול להתקין מודול 1,2,3,4...זה יעבוד ויזהה..אבל אם כבר אתה רוכש למה לא קיט יעודי שיעניק לך DC..

לא שהביצועים של DC כאלו גבוהים..אבל עדיין..

פורסם
  • מחבר

k Guyz.. i think i got it ima get 2x sets of 2x2 means 8GB will it Properly run as DC?

פורסם

I Dont wanna put in only 2 sticks of memory.. what im askin is if i put in all 3 sticks will it show 6GB and Run like 6GB or it will show 6GB and Run as 4GB.. which means the third stick is useless and wont add anything?

חיובי.

אבל כמובן שזה תלוי גם במערכת ההפעלה כי WinXP 32bit לא תזהה יותר מ-3.0-3.7GB של זיכרון.

k Guyz.. i think i got it ima get 2x sets of 2x2 means 8GB will it Properly run as DC?

בהחלט.

רק תהיה בטוח שאתה זקוק לכמות שכזו של זיכרון, אחרת חבל על הכסף שאפשר להשקיע ברכיבים אחרים. (או לחסוך)

פורסם
  • מחבר

thanks fot the help guyz.. and nike if u could tell which 1 of the runs u said affermative about the 6GB as 6GB or 6GB as 4GB..

and basicly thats it..and im getin Offical Vista Ultimate 64 bit for future updating to Win Seven:p

פורסם

6GB יהיו 6GB, לא פחות.

אין שום סיבה שיהיה פחות.

פורסם

יצרניות לוחות האם טוענות שבמצב כזה 2 זכרונות יעבדו בDUAL CHANNEL ואחד בסינגל (לפחות בלוחות של אינטל). לא יצא לי לבדוק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים