עבור לתוכן

כרטיס מסך וספק עד 1000 ש"ח!!

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקבל הצעה לכרטיס מסך וספק עד 100 ש"ח.המפרט שלי בצד ,המסך שלי 22 ואשמח לשחק ברזולוציות גבוהות עם הגדרות גבוהות.לא יכול להגיד רזולוציה ספציפית אבל עדיפות למשהו גבוה. אין לי מצב לחריגה מהתקציב אבל אשמח אם אפילו יהיה יותר נמוך קצת מ1000 כי זה הקצה.

מה שעוד חשוב כמובן שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך לא גבולי או משהו כזה.ומצד שני לא צריך ספק שהוא מעל ומעבר. הקיצר הבנתם אני מניח,אשמח להצעה הכי משתלמת לדעתכם.

בתודה

גל :hi:

כמו כן שכחתי לציין שאני רוצה את 2 החלקים מאותה חנות ושתהיה מאזור נהריה קריות.

פורסם
  • מחבר

עומרי אתה חושב שספק 400W מספיק? :s05: נשמע לי קצת תמוה זה נראה לי גבולי לא? ולמשתמש השני החנות בעפולה וזה רחוק לי אבל תודה בכל זאת. אשמח לעוד הצעות

פורסם

זה ספק 450W איכותי

וזה מספיק ל4850

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לסיסוניק שהוא 400W לא לFSP .לגבי הFSP הם איכותיים כי יש לי כבר כמה שנים 350W ועובד מצויין.בכל מקרה האם גם 450W יספיק לאוברקלוק חביב למעבד או לזכרונות? :silly:

פורסם

זיכרונות אין לך מה לדאוג לגבי הספק מתח תוודא שיש לך זיכרונות איכותים שיאפשרו העלאת תדר /ומתח וישארו יציבים

בקשר למעבד ואני מניח שאמרת O.C חביב אז לא אקסטרים אז זה בסדר גמור.

אני היתי חושב להוסיף לתקציב 200 שקלים ולקחת את ה GTX260 מ KSP ב790 ועוד ספק של Corsair ‏VX 450W ב400 .

ההצעה שקיבלת בכל מקרה היא הצעה מכובדת וטובה ותקציב שהצעת תתחדש בכל מקרה .

פורסם
  • מחבר

לצערי התקציב שאמרתי הוא כבר הכי גבוה שאפשר בטוח שהייתי שמח לקחת GTX260 אבל נו נסתפק במה שיש.אז אתה אומר שהספק FSP בטוח יחזיק הה? אני עוד אבדוק בכמה חנויות כדי לקבל את המחיר הכי נמוך שאפשר עם החלקים שהצעתם פה. בכל מקרה בלי קשר אשמח לכמה שיותר דעות כדי לעזור לי להחליט סופית. :yelclap:[br]פורסם בתאריך: 13.06.2009 בשעה 10:00:31

Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 PCIe, יחידות 1¤595

http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1480

FSP Epsilon 450W 6xSata 120mm Fan A.PFC PCI-E 6+8 Ultra Low Noise, יחידות 1

¤325

http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1824

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤920

עוד הצעה שהרכבתי מה אתם אומרים?

פורסם

חבר שלי עושה עם ספק של Golden Tiger בעל הספק 450 שזה ספק ששווה 100 שקל.

אין סיבה שלך תהיה בעיה לעשות O.C והוא דבר עושה O.C לא רע למעבד מ2.1 ל3.1

אם תוכל לחכות אז תקפוץ על ההצעה

יש את הכרטיס ‏GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI ב790 ב KSP

שההבדל בינו לכרטיס שהוצע לך הוא 80 שקלים ואתה תרגיש הבדל בינהם.

בכל מקרה אם אינך יכול לחכות או לא יכול לאפשר יותר מהתקציב קיבלת שילוב טוב שיתן תמורה טובה לתקציב.

פורסם
  • מחבר

מממ אני בטוח שארגיש בהבדל אבל הבעיה שלי היא KSP לא סומך על האחריות שלהם במקרה שתהיה לי בעיה.שמעתי עליהם הרבה סיפורים וחוץ מזה האם הספק של האפסילון מספיק גם לכרטיס כזה? אני צריך עוד לבדוק את עניין התקציב יכול להיות שתהיה לי אופציה לחריגה קלילה אני אעדכן בהמשך!

פורסם

ה- 4850 GDDR5 חזק משמעותית מה- GDDR3, קח אותו.

הסוניק 400W יחזיק את המערכת, אבל אתה גם יכול לקחת את ה- FPS אם אתה רוצה ראש עוד יותר שקט..

פורסם
  • מחבר

במה הDDR5 חזק מDDR3 האם זה מתבטא בביצועים והאם זה מורגש ואיפה? או שהקירור יותר טוב .אשמח לאתרים עם השוואות בין 2 הגרסאות או הסבר תודה!

פורסם

במשפט אחד וכדיי שתבין..

פאליט לקחה HD4870 מקורי והורידה לו את שעון הליבה מעט... זה הכל

פורסם

אז אם נעשה לו OC, נקבל palit 4870?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים