עבור לתוכן

בעיה בקאזה (מוזר מאוד).

Featured Replies

פורסם

יש לי את הגירסה האחרונה של קאזה 2.4.1.

הבעיה שחלק מהשירים שאני מוריד הם פשוט דפוקים. למשל כשאני מנגן שיר בוינאפ

השיר מתחיל בצורה טובה ופתאום - ^#$@^&@&@$&^@&$#$&$5#$% .

מה שמצחיק זה שאני מנסה להוריד את אותו שיר ממשתמשים אחרים, או את אותו שיר בגודל שונה, השיר עדין יורד דפוק.

HELP ME PLEASE ......... :-\

תודה מראש !

פורסם

יש לי את הגירסה האחרונה של קאזה 2.4.1.

הבעיה שחלק מהשירים שאני מוריד הם פשוט דפוקים. למשל כשאני מנגן שיר בוינאפ

השיר מתחיל בצורה טובה ופתאום - ^#$@^&@&@$&^@&$#$&$5#$% .

מה שמצחיק זה שאני מנסה להוריד את אותו שיר ממשתמשים אחרים, או את אותו שיר בגודל שונה, השיר עדין יורד דפוק.

HELP ME PLEASE ......... :-\

תודה מראש !

וואלה זה גם אצלי קורה זה כמו מחלה!

זה הולך ככה:לה לה לה לה וווווווווווווויויייייייייייייייייוווווווווווווייייייייייייייייייייייייייוווווווווווווווייייייייייייייייייייייייייוווווווווווויייייייייייייייייייי

זה גם מאד מבהיל למי שרוצה לדעת!

נ.ב.

אני משתמש ב kazaa lite...

פורסם

זה ממש לא בעיה שקשורה אליכם השירים שאתם מורידים הם פשוט נהרסו והופצו ע"יי הרבה אנשים

(מנהג הזיוף בזמן האחרון רק הולך מתחכם ומתרחב).

פורסם
  • מחבר

ניראה לי שאתה טועה.

פורסם

איפשהו הקובץ נדפק (לדעתי זה הקאזאא התחיל לדפוק קבצים בחיבור שלהם כשמורידים מכמה מקורות..), והקבצים הדפוקים, במקום להימחק, ממשיכים להיות משותפים ברחבי הקאזאא.

הפיתרון הוא לנסות להוריד מבן אדם אחד* (אם הקאזאא שלכם הוא זה שדופק את הקבצים), ואם זה לא עוזר, לחפש גרסה אחרת של הקובץ להורדה, כי הקובץ הספציפי שאתם מנסים להוריד הוא כנראה דפוק אצל כל המקורות שאתם מורידים מהם.

* להוריד מבן אדם אחד זה אומר להגדיר את הקאזאא שלא יחפש עוד מקורות בזמן ההורדה (כי ברגע שהוא מוצא עוד הוא אוטומטית מתחיל להוריד מהם), וכשלוחצים על קובץ שבחרנו להוריד בחיפוש, ללחוץ על קובץ בלי פלוס (שהוא מצא רק מקור אחד שלו).

פורסם

ואל תשכח שהIRAA ועושי דברו מפיצים בכוונה קבצים דפוקים כדי לתסכל את המשתפים, במיוחד של שירים וסרטים מאד מבוקשים (המפורסם ביותר בזמן האחרון היה קובץ שהופץ כשיר חדש של מדונה ובסופו של דבר התברר שזה קובץ שמדונה בכבודה ובעצמה הפיצה עם הטפות מוסר למשתפי הקבצים)

פורסם

גם אני חושב ככה. יצא לי להוריד שירים שהם די להיטים בזמן האחרון ואחד אחד יצאו דפוקים, לאומת זאת מספר שירי oldschool שגם אותם היה למס' מכובד של אנשים ירדו חלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים