עבור לתוכן

כיבויים חוזרים ונשנים של המחשב כאשר צופים בסרטים באינטרנט...

Featured Replies

פורסם

אהלן,

מזה כשבוע וחצי בערך אני חווה בעייה מציקה ביותר.. המחשב נכבה לי כל כמה זמן בלי התראה מוקדמת, בהתחלה לא הבנתי למה או מתי זה קורה אבל בסופו של דבר הבחנתי שזה קורה תמיד או כשאני רואה וידאו ביוטיוב או כשאני משחק משחקי FLASH בפייסבוק.. אם אני לא משחק במשחקים האלה או לא צופה ביוטיוב זה לא קורה והמחשב נישאר דולק ולפעמים גם כשאני משחק או צופה בוידאו הוא לא נכבה לכן קצת קשה להגיד כל כמה זמן זה קורה אבל מה שבטוח שזה קורה הרבה.

מיד לאחר שהוא נכבה הוא לא מסכים להידלק ואם אני מנסה להדליק אותו הוא נופל בעליית הווינדוס, אבל לאחר 5 דקות בערך הוא מסכים לעלות שוב, וככה אני בעצם סובל כבר במשך כמה זמן.

כשהמחשב עולה אין שום ארור..

יכול להיות שזה קשור לטמפרטורה? עכשיו בדקתי בSPEEDFAN ובאמת יש כמה דברים שמוצגים עם להבה יכול להיות שזה העניין?

ככה זה נראה -

GPU-55C

Temp1-60C

CORE-54C

אלו כל הדברים שלידם מוצגת להבה.. יכול להיות שהכל בעיית התחממות?

אגב באזור שמראה את הFANS שלי, מוצגים 5 FANS אבל רק 1 מסתובב והשאר על 0, עד כמה שאני רואה יש עוד שמסתובבים אבל אני לא כל כך מבין בזה...

למישהו יש רעיון??

תודה רבה!!

פורסם

נה...54 מעלות למעבד (אומנם תלוי על איזה מעבד מדובר.) אבל גם בהכללה זה סביר לגמרי..

וסתם שתדע טמפרטורה עדיף לבדוק עם תוכנה כמו RealTemp ולא עם SPEEDFAN שמיועד יותר לשליטה על המאווררים ופחות לניתור טמפרטורות למרות שיש לו את היכולת הזו...

שאלה ראשונה זה האם אתה מבצע אוברקלוקינג כלשהו? אם כן , יכול להיות שיש לך בעיית יציבות...תנסה להריץ מבחן מאמץ כמו OCCT .

אם אתה לא מבצע OC אז בגדול אתה אומר שזה קורה בעיקר עם פלאש.. תנסה להסיר ולהתקין מחדש FLASH...

פורסם
  • מחבר

התקנתי בדיוק היום עידכון של FLASH וזה לא עזר אבל אולי אני יסיר לחלוטין ויתקין מחדש ולא אסתמך על ההסרה האוטומטית שככל הנראה יש בINSTALLER של פלאש.

כמו כן אני לא נוגע בOC והמעבד הוא של AMD.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים