פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אף אחד מהקורס שלי לא הלך לגדודים, מלבד אלו שבאו משם מלכתחילה (נח"ל, הנדסה קרבית, חרב). כל השאר התפזרו בין גדודי קשר שונים.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר אף אחד מהקורס שלי לא הלך לגדודים, מלבד אלו שבאו משם מלכתחילה (נח"ל, הנדסה קרבית, חרב). כל השאר התפזרו בין גדודי קשר שונים.גדודי קשר בפיקודים זה 11 -3 לא?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אולי בחפיפה, אח"כ זה יותר נוחתצא מהגישה הצעירה שזה חרא ולטחון, תהנה מהאנשים והסביב ומהעובדה שאתה עושה משהו שהוא "קצת" מועיל ויותר מעניין מלמרוח בגריז איזה נגמ"ש או להיות פקיד שבוכה שהוא מבזבז 3 שנים
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אני סמל קשר בגדוד רותם בגבעתיממש לקראת שיחרורואני אספר לך בדיקו מה אתה הולך לעשותקודם כל שכח ממה שאמרו לך בקורס מעבר להכשרה הבסיסית וההכרחית שהעניקו לך שם אתה תעשה הכלמשמירות של 4/8 אם תצטרך לפריקה וסידור מכולות, התעסקות עם החתמות זיכויים, תפעול שוטף של הקשר בגזרה או בבסיס וכן הלאההיציאות תלוי מאוד בגדוד ובפלוגה בדרך כלל זה שבת לשלוש שתסגור, היו קוים שיצא גם שבת ל5 ואולי יותר זה מאוד דינמיאני דרך אגב עשיתי לות"מ חי"ר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.