עבור לתוכן

מחפש חבר'ה סדרניקים בגדודים

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני עומד לסיים קורס מסויים בחיל תקשוב[מת'מ] ובעקרון אני מיועד לשרת בגדוד אחרי הקורס הזה להיות במחלקת קשר

עם אפשר פחות או יותר מידע על מה עושים בגדול במחלקת קשר? איך היציאות? הבנתי שיכול להיות חמשושים ויכול להיות שבוע שבוע וגם 8-6

יש לי אפשרות להמשיך תקורס כדי להגיע לפיקודים לא יודע מה כדי

פורסם

אני לא יודע איך בגדודים

אבל אני יודע שכל מי שעשה את הקורס שלך בוכה ומתחרט

בין אם זו ידידה שלי בבה''ד 10 או חבר שלי בפיקוד מרכז

פשוט זוועה של תפקיד , צא משם כל עוד אתה יכול

פורסם

:goodposting:

יש לי חבר שכבר שנה משרת בתפקיד הזה ותוחנים לו תתחת, עובד הרבה עם נגמשים.

פורסם

בגדוד זה בעיקר בדיקה, תחזוק וזיווד של חפ"קים חמ"לים - טיפה שו"ב והרבה מכלולים

יציאות - בהתאם לאופי הקו והמפקדה. בד"כ זה שבת ל3-4 אך יש כאלו שטוחנים יותר

בפיקוד אתה תתעסק בתקשוב קצת יותר מתוחכם אבל רמת המשפחתיות יורדת ככל שעולים בדרגים

פורסם
  • מחבר

זה קורס שאיאפשר לצאת ממנו לצערי קורס מאוד גרוע של אנשים מאוד טיפשים

אז ככה שעדיף גדודים? יש גדודים מסויים שעושים 8-6 הבנתי יש למשו מושג מי הם?

פורסם

גם אני שמעתי כמה חברה שהתצטערו על היום שבו נכנסו לקורס הזה

פורסם

אבל מה עם הדד ליפט?

פורסם
  • מחבר

אבל מה עם הדד ליפט?

בקנטים אני מתאמן עם אבנים ושקי חול

פורסם

תשמע

תמיד אפשר לעשות בעיות ולהיכשל בקורס

אחרי שניים שלוש קורסים שתכשל הם בעצמם יחזירו אותך למדור קורסים בבקו''ם

פורסם
  • מחבר

תשמע

תמיד אפשר לעשות בעיות ולהיכשל בקורס

אחרי שניים שלוש קורסים שתכשל הם בעצמם יחזירו אותך למדור קורסים בבקו''ם

מי שנכשל במבחן נשאר שבת ועוד שבת ועוד שבת אני לא מתכוון לסגור חודשיים כל קורס והיה מישו שניסה את זה והוא כבר במחזור הרביעי איתי :kopfpatsch:

פורסם

אני הייתי במחזור התשיעי של מת"מ ווהגעתי לפיקוד צפון בסופו של דבר. אין לי מושג מה המצב היום, אבל בזמנו רוב החברה שהיו איתי היו איכותיים למדי, והפכו את התקופה הזאת למהנה יחסית, למרות המשמעת הנוקשה שהייתה אז.

כמו שצוין, התפקיד הוא טכני ורמת הציוד שמתעסקים איתו עולה ככל שעולים למעלה במסגרות (בגדודים זה כמעט נטו אלחוט, בפיקוד זה כמעט נטו תמסורות רחבות פס, ובאמצע יש את כל השילובים האפשריים שהם לרוב יותר מעניינים, ובדרגי הביניים כמו חטיבות ואוגדות נחשפים יותר לפן השו"ב של התקשוב בצה"ל).

פורסם
  • מחבר

הקורס השתנה שנות אור אני חבר'ה דפרים בצורה נוראית המשמעת קשה עדיין מקבלים ריתוקים ומשפטים על שטויות הרמת הטכנית גם עלתה אני לא יכול לפרט פה בפורום מה אנחנו לומדים אבל היא עלתה

פורסם

אני לא חושב שמותר להם להשאיר אותך שבת על כישלון במבחן

תנסה להיכשל ותבקש משפט במקום להישאר שבת - הם חייבים להעלות אותך למשפט .

כשתעלה למשפט אל תסכים להישפט בפני שום גורם שקשור לקורס , חכה עד שתגיע למפקד הבסיס

ובמשפט אני לא מאמין שמישהו יוציא אותך אשם על זה שנכשלת במבחן כי אתה פשוט טיפש :x

פשוט תעשה להם בעיות עד שימאס להם

פורסם

אני לא חושב שמותר להם להשאיר אותך שבת על כישלון במבחן

בטח שמותר להם. אף אחד לא מחויב לשחרר אותו הביתה בכלל, למעט סופ"ש אחד פעם ב-28 יום.

פורסם
  • מחבר

בטח שמותר להם. אף אחד לא מחויב לשחרר אותו הביתה בכלל, למעט סופ"ש אחד פעם ב-28 יום.

כן... תגיד מהחבר'ה שאצלכם הלכו ליחידות חי'ר איך השירות שלהם היה יש לך מושג? מה עדיף פיקודים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים