עבור לתוכן

כרטיס mid-high עד 1000

Featured Replies

פורסם

מחפש כרטיס שיכול לספק קצת מיץ למשחקים כבדים, crysis WH בתור נקודת ייחוס.

שיתמודד הכי טוב שאפשר עם רזולוציה של 1440X900. קחו בחשבון שת'כלס גם יד שנייה הולך (בשביל שלא יהיה ניגוד אינטרסים ושטויות, רק בהערכת מחיר..)

לא אמור להיות צוואר בקבוק בשום חלק במערכת חוץ מהארנק - אני מעדיף שת'כלס הסכום הכולל לא יעבור ת'חצי - ז"א יותר לכיוון 500 ומטה.

אם זה מעניין מישהו יש כרגע כרטיס מובנה שאולי אפשר לנצל(אני זוכר שב-NF690 היה איזה חידוש של להשתמש בשני כרטיסים, לא נראה לי שב-G41 יש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן)

לכרטיס המובנה יש גם HDMI ואני לא לחוץ על הקטע הזה.

חשבתי על HD4850, אבל הוא כבר קצת מיושן ובכלל אני כבר לא סגור על מה הולך בשוק(צבא,בלאגנים)

בתודה מראש.

:xyxthumbs:

פורסם

לדעתי HD4850 רחוק מלהיות מיושן...

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156

גרסא מיוחדת וחזקה^

גרסא רגילה וזולה

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175

שניהם יעשו את העבודה בצורה לא פחות ממעולה.

בקשר לשני כרטיסים ביחד? עזוב זה לא התפתח לשום מקום משם... סתם, זה גלגל משומן היטב במכירת כרטיסי המסך היום בין אם SLI של NVIDIA או CF של AMD. בכל אופן זה לא מומלץ

פורסם
  • מחבר

סגור, לא להתייחס לכרטיס המובנה, רק שממש לא חובה שיהיה HDMI :)

בכל אופן - מה עם ה-GTXים החדשים? הם לא חזקים ממנו בהרבה?

פורסם

GTX260 לא חזק מHD4850 GDDR5 בהרבה כשמדובר במסך שלך

ההמלצה שלי מתאימה לכל המאפיינים של המערכת שלך ורזולוציית המסך היא אחד מהם.

פורסם

למסך שלך אין מה ללכת לכיוון של 4870 / GTX260 זה בזבוז

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאין גם צורך ב-GDDR5 ומספיק GDDR3?

ממה שאני זוכר השבבים של 5 מיוצרים רק ע"י סמסונג, והם יחסית נדירים ולכן מייקרים את הכרטיס..

אני צריך כרטיס שיוכל להריץGTA4 FC2 CWH ומשחקים כבדים יחסית ברזולוציה של 1440X900\1280X1024 על 40FPS +

חשבתי על כרטיס מסדרה 9 של nvidia , או GTS250 אבל הבנתי שיש להם עדיפות רק ב-CWH וFC2, משהו שמופיע עם הפעלת פילטרים בכרטיסים של ATI

מישהו יכול לשפוך על זה עוד קצת אור? כי נראה שלnvidia יש יתרון טכנולוגי קל(לאו דווקא בביצועים) גם עם cuda ו-physX ואני כבר לא סגור שלא עדיף ללכת שוב על nvidia גם במחיר של ביצועים כי גם ככה אני לא משחק על רזולוציות מטורפות (ואני לא פריק פילטרים גם..)

בקיצור אני עדיין לא גיבשתי החלטה וחסרים לי כמה פרטים.

אייל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים