פורסם 2009 ביוני 1216 שנים שלום,חיברתי samsung 32 למחשב עם כבל HDMI-HDMIאין לי תמונה במסך.מסך המחשב הרגיל מחובר עם כבל DVI-DVIכרטיס מסך ATI ON BOARDלוח אםAsus M3A78-EMH HDMIATI Radeon HD 3200 (RS780) Video Adapterניסיתי לשחק עם ההגדרות של ריבוי מסכים,והוא לא מוכן לקבל בכלל שמחובר עוד מסך.מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים הפונקציה של הוצאת DVI וגם HDMI במקביל לא נתמכת עד כמה שידוע לי ע"י הלוח אם (כרטיס מסך מבונה לוח) שלךאתה יכול להוציא או את זה או את זה...לא את שניהם ביחד...אני מאמין שזה גם רשום לך בUSER MANUAL .כחלופה אתה יכול לחבר D-SUB (החיבור הכחול הישן) ו HDMI במקבילואז באמת כמו שאתה ניסית לעשות דרך התוכנה אתה מפעיל אותו
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אתה מצפה לתמונה בBOOT או שאתה מגדיר דרך התוכנה של הדרייבר ?כי זה אמור לעבוד לפי מה שרשום בMANUAL ..במצב של D-SUB וHDMI
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר ניסיתי להגדיר דרך התוכנה של הדרייבר.הוא לא הסכים בכלל לקבל שמחובר לו עוד מסך
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים תראה עשיתי בדיקה נוספת בפורום של AMD ובעוד כמה מקומותעולה שיש כמה דגמים של טלויזיות שהכרטיס מובנה לוח פה..לא יועד לאכול בשום מצב..בחיבור HDMIלהגיד לך אם זה הדגם שלך...אני לא יודע, להגיד לך למה זה? גם זה אין לי מושג.אני הייתי מנסה כמה דברים לפני שהייתי מגיע להבנה הזו 1. תנסה חיבור אחר בטלויזיה.. בהנחה שיש לך כמה HDMI2. אולי הכבל דפוק..תנסה לחבר טלויזיה של חבר או אם יש לך ממיר HD או נגן אחר שיש לו יציאת HDMI ..אז תנסה לחבר אותו עם הכבל..3. תנסה להפעיל את הטלויזיה קודם ואחכ להפעיל את המחשב כאשר הוא כבר מחובר בHDMI .אם עדיין לא עובד... הייתי מנסה לקחת את המחשב לחבר/קרוב משפחה שיש לו גם טלויזית HD ולחבר עם אותו הכבל...בהנחה שיש לו טלויזיה אחרת ובתקווה שהיא לא מהטלויזיות שלא עובדות עם הלוח.. אם זה יעבוד שם..אז בהחלט הגעת להוכחה שהבעיה היא התאימות בין הכרטיס לטלויזיה .פיתרוון אחרון יהיה לנסות להוציא HDMI עם מתאם DVI-HDMI ..מה שהיה הפיתרון שהשתמשו בו כל אותם אלו שדיווחו שהHDMI לא עובד עם הטלויזיה שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.