עבור לתוכן

מעבד AMD 5200+ מגיע לטמפ' של 90 מעלות למרות קירור חזק

Featured Replies

פורסם

איך הגעת לעובדה הזו שזה 80% מעבד..אני לא יודע ..אבל אין שום סיבה שהמעבד יוריד את הFPS ..גם לא ב65-70+- מעלות..

המעבד הוא לא הבעיה..אתה יכול לבדוק את זה..פשוט תקרר את החדר (מזגן/מאוורר ביתי ישירות על המארז) ותראה אם התופעה חוזרת..

פורסם

איך הגעת לעובדה הזו שזה 80% מעבד..אני לא יודע ..אבל אין שום סיבה שהמעבד יוריד את הFPS ..גם לא ב65-70+- מעלות..

המעבד הוא לא הבעיה..אתה יכול לבדוק את זה..פשוט תקרר את החדר (מזגן/מאוורר ביתי ישירות על המארז) ותראה אם התופעה חוזרת..

סורס מתבסס בעיקרו על המעבד,והחדר שלי ממוזג וקריר

פורסם

אבל לא 80% זה בטוח..בכל אופן כמו שציינתי אין סיבה שב55 מעלות המעבד יגביל אותך..

פורסם

מגביל וחצי..

עשיתי פורמטים אופטימזיות למעבד ומחקתי הכל וכלום לא עזר..

פורסם

חח אהבתי..אז תבצע את הניסוי.."תקפיא" את החדר של עם מזגן ותראה מה ההשפעה על הFPS..

הימור שלי..לא תרגיש הבדל..

פורסם

אהלן

מצתרף לבעיה

בידיוק אותו מעבד,לוח אם מאד דומה 780G של גיגהבייט

תחת מאמץ (גיטיאיי החדש למשל) המחשב מגעיל לטמ"פ גבוהות מאד

המאורר על מקסימום

ראיתי שהצ'יפסט מגיע לטמ"פ אפילו יותר גבוהות וזה נראה לי הבעיה (אולי זה אותו דבר אצל פותח השרשור)

איך אפשר לקרר?

פורסם
  • מחבר

לכל אלה שחוברים ובעיקר לבשש

בפוסט הראשון פירטתי את כל הבעיה

הלוח הקודם היה מיושן של ג'יגה בייט בין היתר היה לו רק שני סלוטים לזיכרון, pcieX8 ולאX16

ובנוסף להכל בניקוי שעשיתי לפני כמה חודשים כשפירקתי את הגוף קירור נשברה התושבת של הלוח אם שמחזיקה את הגוף קירור (משהו די מוזר בתהשב בקשיחות של אותו פלסטיק)

הטמפ' לפני זה היו אפילו יותר גבוהות וכמו שמארתי הוא היה מגיע למצב שהמחשב מכבה את עצמו בטמפ' של 110 מעלות, לעומת ה90 שהוא מגיע במקסימום

באידיאלי הוא רץ על 45-50 מעלות (יש לציין שליבה אחת תמיד רצה על 10 מעלות פחות מהליבה השניה)

במאמץ הוא מטפס מהר מאוד (30 שניות) ל86 מעלות ומשמה לאט לאט הוא מטפס לכיוון ה90

בשניה שהמאמץ נגמר הטמפ' מיד צונחת חזרה לסביבות ה55 ואחרי חצי דקה גם ל50

טמפ' האויר במארז היא בסביבות ה45 הסבר:

3 הארדיסקים שאלה הטמפ' שלהם: 52,46,42

לוח אם שרץ בטמפ' של 43

כרטיס מסך hd3850 radeon שרץ באידיאלי על 46 ובמאמץ כידוע הכרטיסים האלה מגיעים בקלות לסביבות ה80-90 (תקין לכרטיס מסך הזה)

יש לציין שבחורף המעבד רץ באידיאלי על 18-20 מעלות ובמאמץ הוא לא עובר את ה55

וכמו שציינתי אין לי כסף למארז גג עוד כמה מאווררים אבל המארז שלי לא ממש מאפשר משחק עם הנקודות שבהם אפשר לשים מאווררים

פורסם

חברים אין פתרון פלאים..אם הקירור סטוק וMAX RPM+קירור נכון וסירקולציה נכנה של המארז..וזהו..

מעבר לזה זה רק להשקיע בקירורים יעודים...ומי שמגיב במקום להגיד "גם שלי מגיע לטמפ' גבוה" תציינו מה היא..זה יעזור..

פורסם

אין אבק

אבל מבחינת איוורור המארז חלש

יש לי רק מאוורר אחד במארז והבעיה היא שגם אין לי מקומות להוסיף

ואין לי כסף להוציא על מארז חדש

תגיד, היכן מותקן המאורר היחיד הזה?

ועוד, ייתכן ואחד המאווררים (כולל זה שעל המעבד) מורכב הפוך?

ולבסוף, אם תחסוך על מארז, אתה עלול לשלם הרבה יותר אם "ילך" המעבד, או אולי הלוח......

תשקול את האופציות השונות שעומדות לפניך.

פורסם
  • מחבר

אם המעבד הולך יש אחריות לכל החיים

גם ככה לא הייתי אמור להיות עם משהו שונה מהסטוק

ואם הייתי עכשיו עם הסטוק כל המחשב כבר היה בלהבות

פורסם

אחריות 3 שנים אינה ערובה בטוחה ואינה ניתנת למימוש באופן מידי..

הספקים מיד יטילו את הבעיה במעבד (שריפתו למשל), באי שימוש נכון ו/או יאשימו את המחשב ו/או אי אלו מחלקיו, על פעולה לא נכונה ו/או בשימוש עם רכיב לא נכון או אי שימוש באיורור מתאים, במארז למשל.

פורסם

ההימור שלי,

מאורר שעל המעבד הפוך

מתחים גבוהים מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים