עבור לתוכן

לימודים גבוהים בארה"ב

Featured Replies

פורסם

חן, סטודנט צריך ללמוד.

וגם 4.5 זה לא מספיק, אין לי מושג למה אתה חושב שלקרוע את התחת בעבודה כדי לקבל 3.5K, ללמוד באוניברסיטה ולגור בתל אביב מסתדר ביחד.

• תגובות 124
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חן החיים האמיתיים יבאו לך מה זה כפה, שלא תבין בכלל מאיפה זה בא.

פותח הת'רד, הדדליין להגשת מועמדות רחוק מאד מתחילת השנה- הראשון לינואר ברוב האוניברסיטאות. ככה שאם אתה חושב על זה ברצינות תתחיל להתכונן מעכשיו

פורסם

אז כמה אתם חושבים שסטודנט צריך כדי לחיות בת"א,וללמוד שם ולגור שם וגם לשלב עבודה ובילויים,ואחזקת רכב שזה כולל דלק ביטוח טיפולים וכו'?

פורסם

הורים עשירים

פורסם

חחח 20 שעות בשבוע זה כלום? אתה כנראה לא יודע מה זה עומס באונ'

פורסם

באוניברסיטה הלימודים הם סהכ 3 פעמים בשבוע....אין לי מושג לגבי כמה שעות ביום,ואין לי מושג לגבי כמות שיעורי הבית שניתנים,אם בכלל ניתנים כאלו

פורסם

חן החיים האמיתיים יבאו לך מה זה כפה, שלא תבין בכלל מאיפה זה בא.

פורסם

באוניברסיטה הלימודים הם סהכ 3 פעמים בשבוע....אין לי מושג לגבי כמה שעות ביום,ואין לי מושג לגבי כמות שיעורי הבית שניתנים,אם בכלל ניתנים כאלו

באיזה עולם פנטזיה אתה חי?

פורסם

הלימודים באונ' הם 5 ימים בשבוע.

אני סטודנט בטכניון להנדסת חשמל סטסטר 2. חזרתי הביתה מהלימודים לפני חצי שעה בערך, זה המצב הסטנדרטי אם אני רוצה להספיק ושיהיה לי זמן לחזור הביתה בסופש ולנוח.

כמות שיעורי הבית מכובדת, בתקופות עומס הישארות עד השעות הקטנות של הלילה בצורה רצופה זה מצב די סטנדרטי.

אם תבוא לחוות מחשבים שלנו ב10 בלילה תראה עדיין אנשים עובדים, ואני לא חושב שלמישהו בסמסטר שלי כרגע יש גם 10 שעות בשבוע להשקיע בעבודה.

אולי התואר שלי נחשב קשה ובמקום שקשה ללמוד בו, אבל עדיין זה נותן פרופורציה

פורסם

3 ימים בשבוע? איפה ומה אתה לומד? 4 ימים בשבוע בלחץ מטורף (לימודי הנדסה בכל אופן), טעות חיי שלקחתי יום חופש :) שיעורי בית? יכול להגיע ל-8-10 שעות על הגשנ אחת במקצוע אחד (יש מקצועות שיותר, יש מקצועות שפחות). רק בשביל ההשוואה, יש לך 5-6 מקצועות בממוצע כל סמסטר... (וזה כמבן בלי לקחת בחשבון מבחנים, שיהיו לך הרבה מהם)

הורים עשירים

או להתפשר קצת (בעיקר על רכב והוצאות שאינן הכרחיות - אני לא אומר להשאר "חסר חיים", אבל לצאת "רק" פעם אחת בשבוע, למשל), ואז צריך רק הורים ממוצעים :)

פורסם

תורדיו רכב-יורד לכם הוצאות על ביטוח דלק וטסטים,אני חושב שזו ההוצאה הכי כבדה שיש לסטודנט

לגבי בית-כמה מחיר יכול להגיע לדירה של 2 חדרים בתל אביב?לא צפון תל אביב,משהו נחמד במרכז תל אביב

איך אני שומע תמיד על סטודנטים שלומדים 3 פעמים בשבוע,ובשאר השבוע עובדים או עושים משהו אחר?

סטודנטים באופן כללי לא מבלים?

פורסם

דירה 2 חדרים? אמ.. אם בנשר דירה ישנה במצב סביר תעלה 1500 לא כולל הוצאות מסביב. אז דירה נחמדה בת"א תעלה כפול.

כמו כן מתבזבז גם הרבה כסף על אוכל (אם אתה תקוע שעות רבות בלימודים ואין לך זמן להכין לבד), גם הלימודים עולים כסף (ודברים מסביב שקשורים כמו ספרים), ויש הרבה הוצאות קטנות כמו גם תחבורה וכד' שמתאספות לסכום

בקשר ל3 ימים בשבוע, כנראה מדובר על מקצועות די חפיפניקים, במקומות די חפיפניקים (עם כל הכבוד למקומות ולמקצועות האלו).

אבל בעקרון בחצי השני של התואר העומס אמור לרדת ואז אפשר למצוא זמן. עוד אפשרות זה לוותר על הזמן הפנוי שלך בסופשים ובכך לפנות זמן באמצע השבוע.

אצלנו בעקרון הלימודים לוקחים 4-4.5 ימים בשבוע

פורסם

וחשבונות. חן, שכחת את עלות הטיפולים וירידת הערך, ההפסד הכי גדול על כלי רכב.

ובנוגע למספר ימי הלימודים - כנראה שמדובר על תוכניות מיוחדות או אולי אולי סטודנטים לתארים מתקדמים. אגב, דירת 2.5 חדרים עם שותף באזור את"א יכולה להגיע גם ל-1500$...

פורסם

למה חפיפניקים?תקשורת זה מקצוע חפיפניקי?

יש מקצועות ממש מוזרים כמו מכונאות רכב שזה סתם גרוע...אבל תקשורת אני חושב שזה נחשב מקצוע טוב

פורסם

מכונאות רכב, בפעם האחרונה שבדקתי, זה לא מקצוע אקדמי.. ותקשורת, ביחס למקצועות ההנדסה, הוא כנראה די חפיף (למרות שאני ממש לא מזלזל בו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים