פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון,האם יש איזה שהויא דרך לדעת מתי בפעם האחרונה הביוס שלי עבר עידכון גרסה?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר אבל איך אני יכול לדעת מה הגירסה שלי?בכדי להשוות אותה אני צריך לדעת מהי.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר המחשב עולה מהר מידי כך שאינני יכול להספיק בכלל לראות מה כתוב.יש עוד דרך?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אין סיכוי שPOST לוקח פחות מ5 שניות אצלך.אתה יכול לראות גם בחלק מהביוסים את הגרסא שלהם.עריכה: נזכרתי שגם Everest/CPU-Z מציגות את הגירסא.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר כשאני מדליק את המחשב יש מסך שחור עם הרבה כתוביות ועד שאני מספיק להציץ בהם מתחיל השליו שבוא עולה מערכת ההפעלה, האם תוכל רק להגיד לי היכן אני יכול למצא את זה באוורסט?והאם יהיה כתוב לי התאריך בוא בוצע העידכון האחרון של הביוס?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים עריכה: נזכרתי שגם Everest/CPU-Z מציגות את הגירסא.לא צריך את Everest, ב-CPU-Z בלשונית Motherboard. תוכנה קלה אשר אינה דורשת התקנה.
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים פשוט תלחץ על הכפתור pause במקלדת (מעל הpage up) והוא יעצור את הבוט כדי שתוכל לקרוא.אחרי זה תעשה enter כדי להמשיך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.