עבור לתוכן

מחפש חברה כמו paypal, שתוכל להעביר את הכסף ישירות לחשבון בנק בישראל

Featured Replies

פורסם

אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי??

עזרה בבקשה :|

פורסם

מסתובב באינטרנט איזשהו מדריך על איך לפתוח חשבון בנק בארה"ב, ששולחים לך כרטיס אשראי לארץ ואתה יכול להשתמש בו כמו כל כרטיס אשראי אחר, לשם אתה יכול להעביר את הכסף מ-PAYPAL והעלות זה סביבות 150 ש"ח לשנה, אתה צריך להיות מעל גיל 21 ולשלוח להם כל מני טפסים שהם מבקשים.

אנסה למצוא לך את המדריך, הוא איפשהו בפורומים של EBAY הישראליים.

פורסם

לפי מה שהבנתי, יש לך אפשרות לקבל זיכוי לכרטיס האשראי שלך בחשבון הPP, פחות עמלה של 5$(שוב, אאל"ט).

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי, יש לך אפשרות לקבל זיכוי לכרטיס האשראי שלך בחשבון הPP, פחות עמלה של 5$(שוב, אאל"ט).

אתה בטוח? ומה זה אאל"ט ??

פורסם

במשחק Knight Online אולי?

לעניין, שמעת על WU? זה Western Union, העברת הכסף דרך כל סניף דואר נורמאלי בארץ ובעולם, דרך הדואר. אתה מקבל התראה ואז לוקח את הכסף מסניף הדואר הקרוב אם אני לא טועה, או שזה ישר לבנק... אני לא בטוח. תתקשר לדואר ותשאל.

פורסם
  • מחבר

במשחק Knight Online אולי?

לא.. ב 2moons אם אתה מכיר. WU היה אפשרי אם הייתי מכיר את הבנאדם.. צריך יותר מדי פרטים.. ללכת לסניף הקרוב ולתת מלא פרטים בכדי לשלוח.

זה גם לא ריאלי מחשש שיתכן ויעקוץ אותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים