פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים שמה סידרתי הכל הבעיה של הRAM הייתה שלא הגדרתי נכון את ה SWAP עכשיו הכל FIXשיפצתי הכל רוב החומרה הגדרתי והכל טוב עכשיו אני תקועה בלי אינטרנט (נ"ב אני עובד ב KDE הכל הסתדר בסוף)עכשיו עשיתי את הדבר הבה כתבתי שם DMESG |GREP USB (קיצור עם אתה יודע לינוקס אתה אמור לדעת מה זה עושה) והוא הרא לי את כל המידע על המודם והוא אפילו זיהה את השם שלו והכל אבל אני לא מצליח להגדיר לו שישתמש במודם החיבור לאינטרנטניסיתי לעשות שיחשוב שהמודם זה כרטיס רשת שמחובר לאינטרנט לא הלך כלוםשם הדגם המלא של המודם שלי הוא 3COM HOMECONNECT CABLE MODEM EXTERNAL WITH US
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים אני לא יודע איך להגדיר מודם USB (עוד לא ניסיתי... אבל אני יכול לנסות לעזור) אבל יש לו גם Ethernet, לא? - אז מה הבעיה לחבר אותו כך, זה יהיה שטויות/שניות להגדירו?
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר הבעיה היא שאין לי את הכבל לחבר אותו דרך כרטיס רשתכרטיס רשת עצמו יש לי
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים נו באמת - הכבל?? לפני כמה ימים עשיתי עסקה מעולה, כבל רשת STP cat-5 שלוש מטר ב 20 ש"ח, אל תגיד לי שבזה אתה לא עומד
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר עדין לא עניתה לי על השאלהאם אני אחבר את המודם דרך כרטיס רשת זה יהיה כל יותר להגדיר את האינטרנט?
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים עדין לא עניתה לי על השאלהאם אני אחבר את המודם דרך כרטיס רשת זה יהיה כל יותר להגדיר את האינטרנט?כן!!הרבה יותר קבל מלהגדיר אותו דרך USB.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים כבל רשת זה בכלל לא בהיה .. חצי מהחנויות בנתניה נותנות לך קבל 6 מטר ב10 שקל!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.