עבור לתוכן

משחקים עם סאונד 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות אוזניות או רמקולים 5.1, אבל אני לא בטוח שההשקעה הזאת שווה.

רציתי לדעת, איזה משחקים תומכים בססאונד כזה כדאי לדעת אם באמת שווה לקנות.

בינתיים אני יודע על אלה:

COD 4

COD 5

FEAR 2

וזהו בעצם.

אגב, אם אני מפעיל סרטי HD שתומכים בסאונד 5.1 במחשב, אז באמת ישמעו צליל היקפי במערכת?

פורסם

היום פחות או יותר כל המשחקים שאני מכיר תומכים בסראונד.

פורסם
  • מחבר

באמת? כי לפי הביקורת בגיימר של האוזניות 5.1 יש המון משחקים שלא תומכים

פורסם

90 % משחקים תומכים בסראונד, יש מצב שהאוזניות מתחברות כ USB ואז זה כבר יכול להיות בעייתי (אני חושב לא בטוח )

עם זאת שיש כאלה שמורגש וכאלה שפחות

וכל סרט עם AC3 גם שלא HD יתן לך סראונד

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה מה זה באמת מוסיף.

בCOD, שמעתי שאפשר לזהות מאיפה הירייה מגיעה רק לפי הסאונד, הכדורים שורקים לך מעל הראש, הפיצוצים נשמעים מדהים..

בFEAR הבנתי שזה גם משהוא דומה, רק עם רעשים מפחידים מכול הכיווינים וכאלה דברים.

כמה משחקים באמת דומכים בסאונד היקיפי בצורה כזאת?

פורסם

תקרא מה שכתבו.

זה שיש משחקים שהסאונד יותר מושקע זה לא אומר שאחרים אין סראונד.

אני ממליץ שתקנה זה שווה את זה..

וכמובן אם אלה רמקולים אז זה חשוב שתמקם אותם כמו שצריך ולא סתם לתלות על הקיר אחרת אתה יכול לאבד את האפקט של הסראונד.

דבר שני היום יש לך 2.1 3D שמדמים סראונד בצורה ממש טובה ואפילו הייתי אומר מספקת.

פורסם

היום פחות או יותר כל המשחקים שאני מכיר תומכים בסראונד.

פורסם
  • מחבר

תקרא מה שכתבו.

זה שיש משחקים שהסאונד יותר מושקע זה לא אומר שאחרים אין סראונד.

אני ממליץ שתקנה זה שווה את זה..

וכמובן אם אלה רמקולים אז זה חשוב שתמקם אותם כמו שצריך ולא סתם לתלות על הקיר אחרת אתה יכול לאבד את האפקט של הסראונד.

דבר שני היום יש לך 2.1 3D שמדמים סראונד בצורה ממש טובה ואפילו הייתי אומר מספקת.

סבבה, עכשיו רק נשאר לי להחליט אם אני רוצה אוזניות או רמקולים ואיזה דגם :xyxthumbs:

אני בעיקרון מעדיף אוזניות (אני אוהב לשחק עם אוזניות) אבל לא בדיוק הבנתי אם הם תומכים בכול המשחקים או לא, וגם הם עולות 1000 שקל (!!!!) בארץ ובחול 500, אז כמובן שאני אקנה אותם מחול. אמא שלי טסה לאנגליה בקיץ, היא תמצא שם בקלות אוזניות כאלה במחיר סביר?

פורסם

אני בעיקרון מעדיף אוזניות אבל לא בדיוק הבנתי אם הם תומכים בכול המשחקים או לא, וגם הם עולות 1000 שקל ... היא תמצא שם בקלות אוזניות כאלה במחיר סביר?

האוזניות/רמקולים לא תומכים/תומכות בסאונד כזה או אחר - הם ישמיעו מה שהמשחק ישדר.

לגבי מחיר וזמינות - זה לא הפורום המתאים. :)

פורסם

רמקולים טובים לסראונד זאת חוויה, גם במוסיקה וגם בסרטים (אני לא משחק הרבה אז לא יודע להגיד לך שמה)

מה שחשוב זה שירגישו את האחוריים בהתאמה לקדמיים ולסנטר, אני הנמכתי את הקדמיים לחצי מהעוצמה כדי שישמעו גם את האחוריים כמו שצריך.

פורסם

בדרך כלל במשחקים שאתה שולט בדמות אז אתה תשמע בסראונד את הצלילים בהתאם לאיפה שהיא מסתכלת

נגיד במשחק פעולה אם אני מסתכל קדימה ויש לי 7.1 אז דברים מקדימה אני ישמעמ קדימה דברים מהצד אני שומע מהצד ומאחורה זה מאחורה

באסטרטגיה אני לא בטוח אבל בווארקראפט 3 איפה שהחייל שבחרתי התסכל, זה איך ששמעתי את הכיוונים

כל משחק שתומך במשתמש בdirect x או openal יכול לפי דעתי שתמוך בסראונד

למי שמכיר יש המרה לדום 1 לווינדוס בשם zdaemon עם אפשרויות חדשות וכל מיני אבל עדיין דום 1, תבינו ששמעתי את הקולות שם בסראונד ו7.1 לפי מאיפה שבאו הצלילים

סרטים זה משהו שהוא מוסרט כשמו, ערכו אותו והוסיפו לו דברים, הוא דינמי, מוזיקה גם כן

במשחקים זה לא הכל סקריפט זה גם בזמן אמת יש מרחב תלת מימדי רוב הזמן אז גם הסאונד, לא סתם סאונד תלת מימדי מוריד פריימים

אני לא בטוח אבל אני חושב שגם הרמה של הכרטיס קול קובעת כמה המיקומים יהיו מדוייקים

לפחות זה מה שהרגשתי שעברתי מ sound blaster live 5.1 לx-fi

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!

אגב, יכול להיות שתהיה לי בעיות עם הכרטיס קול שלי? (מובנה על הלוח אם)

פורסם

אני עם מובנה שתומך ב7.1 אבל אני משתמש ב5.1 כי זה החיבור שיש למגבר

שומעים מעולה ההפרדה טובה אין שום בעיות, חשבתי לקנות כרטיס קול אבל אני בספק אם יהיה הבדל ששווה 300 שקל +

פורסם

אם אתה לא שם על EAX ולא אכפת לך במשחקים המובילים עד כמה ריאליסטי הסאונד (מאחורי אובייקטים, קירות, מים וכל מיני תנאי שטח שונים ומיקום טוב יותר)

אז עזוב, אם כן אז... x-fi prelude של חברת auzentech לא של קריאייטיב, הם נתנו לאוזנטק רישיון למכור את הכרטיס שלהם עם צ'יפ סאונד ברמה גבוהה יותר שאתה אפילו יכול להחליף אם אתה אודיופיל ודרייברים שהם לא של קרייאיטיב

אבל עזוב לא חשוב עדיף שלא יקנו ככה יהיה לי יתרון במולטי muhahaha

פורסם

בתור בעליו של מערכת רמקולים 5.1 מבית לוג'יטק אוכל להגיד לך כמה מילים לפני הקניה שלך.

אם אתה מרבה לשמוע מוזיקה תיקח 2.1 איכותים ואם אתה בונה את ה 5.1 למשחקים אז תוותר אין כל כך הרבה משחקים שיש בהם את התמיכה ולא בכולם היא נעשית טוב.

לדוגמא ב CRYSIS זה היה מעולה GTAIV פחות קריטי אם היה לי הוא לא [אז לא תשמע את המסוק מאחורה או דברים קטנים].

סרטים אתה צריך לזכור שלא כל מה שרץ ברשת תומך ב5.1 אם אתה משכיר סרטים זה סיפור אחר לא תהיה לך בעיה עם זה.

בסרטים/סדרות זה באמת מוסיף ראיתי נמלטים עם סראונד וזה באמת היה לא רע בכלל.

שורה תחתונה. כיום אחרי מספר חודשים עם מערכת הרמקולים אני טיפה מצטער שלא לקחתי 2.1 איכותים כי סרטים אני לא מרבה להסתכל וקניתי אותם תכלס ישר שרכשתי את הכרטיס מסך אמרתי ואי לשחק 5.1 GTAIV זה יהיה פיצוץ אבל זה היה ממש הרבה פחות מזה.

אוזניות לא לקחת גם לא בריא לאוזניים וגם למה להיות מוגבל [תרצה לצפות עם החברה/משפחה או חבר בסרט ]<<

מבחינת גודל חדר וזה אין לך מה לדאוג תמיד יש במנהלי התקנים של סאונד או תוכנה חיצונית אפשר ל"תיקון" או במונח טכני Room Correction

שבוע טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים