עבור לתוכן

בעיה|E5200

Featured Replies

פורסם

יש לי את המעבד הזה וראיתי הרבה אנשים שמגיעים איתו ל 3.4GHZ מינימום . אני משום מה תקוע איתו ב 3GHZ.

כשהוא על 3GHZ הוא עובד טוב ועובר prime95 כמה שעות טובות. כשאני שם אותו על 3.02GHZ הוא קורס בערך דקה אחרי שאני מפעיל את המחשב, אפילו בלי מאמץ. לחשוב ש 20MMHZ מבדילים בין יציב ללא יציב בכלל.... והעלאת מתחים לא עוזרת

אם אני שם נגיד על 3.05GHZ המחשב לא נדלק בכלל - צריך להוציא את הסוללה ולהכניס מחדש.

הטמפרטורות הן בערך 55-60 מעלות במאמץ - סביר לקירור שלי (זה קירור לא סטוק אבל די דומה בביצועים, משהו כזה של CM אבל לא כתוב עליו דגם)

מה לעשות עם הבעיה הזו?

*עריכה* שחכתי לציין - למרות שהזיכרונות 667MHZ הם לא מגבילים בכלל והם עכשיו על תדר 629MHZ וזה עוד עם יחס של 8:6 אני יכול להוריד ל 1:1 אם יהיה צורך

פורסם

תעלה מתחים.

פורסם
  • מחבר

כתבתי שהעלאת מתחים לא עוזרת ועשיתי העלאת מתחים דרסטית בשביל זה (כשאני ב 3.0GHZ אני לא מעלה מתחים בכלל וזה יציב)

פורסם

המקלדת מחוברת בUSB?

פורסם
  • מחבר

המקלדת מחוברת בUSB?

כן , זו מקלדת אלחוטית אז המקלט שלה מחובר ב USB (גם העכבר מחובר דרך זה כי זה סט)

פורסם

תגדיר PCI-E על 100..

תשנה את המחלקים של הזכרונות ל 1:1..

תשנה מתחים..

אל תשאיר את המתחת כמו בסטוק גם אם זה יציב לך סתם ככה...

פורסם

סליחה שלא רשמתי בפירוט..

להעלות מתחים למעבד..

הזיכרונות לא ממש בOC, אם בכלל, אז לא צריך להעלות להם מתחים..

פורסם
  • מחבר

משהו מוזר, כשהורדתי את המכפלה של הזיכרונות ל 1:1 הצלחתי לעבור ועכשיו אני ב 3.20GHZ לפני שאני קונה קירור חדש.

אבל התדר של הזיכרונות הוא 512MHZ עכשיו , רציתי להעלות את היחס ל 8:6 כדי לקבל ביצועים יותר טובים בזיכרון (והוא עוד עם dual channel אז זה ישפר) ולמרות שהתדר של הזכרונות עכשיו הוא 681MHZ שזה 14MHZ יותר מהסטוק - המחשב לא נידלק וצריך לאפס הגדרות BIOS. כל זיכרון פשוט יכול לסבול הבדל של 14MHZ ועוד שהעלתי לו מתחים אני לא מבין במה הבעיה

אז בינתיים אני עם ה 1:1

פורסם

לא סתם אומרים לשים 1:1..

ראית שזה עוזר..

תעדכן שתקנה קירור..

פורסם

romitkin אתה קצת אופטימי..שכן ישנם זיכרונות שגם 1MHZ יותר יביאו שגיאות..

אל תשכח לבדוק את הטמפ' ולבצע בדיקות מאמץ בהתאם..

פורסם

על איזה FSB ומכפלת FSB -מעבד אתה עובד?

למעבדים הללו יש "חומת FSB" נמוכה יחסית ושווה לעלות דווקא את המכפלה כדי לשפר OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים