עבור לתוכן

מי הם האנשים העשרים בעולם?

Featured Replies

פורסם

זה בהחלט נכון...כל השאר זה כבר בשביל שסתם יהיה לך חשבוןאגו מנופח :)

פורסם

למה אגו, תלוי מי הבן אדם

אני מכיר אחד שלמד איתי בשכבה והוא והמשפחה שלו טחונים , ובחיים לא דיבר על קטע של כסף או שזה מנפח לו את האגו.

פורסם
  • מחבר

לא נראלי שזה קשור לאגו ממש...פשוט כשיש לך הרבה אתה ממשיך ועושה עוד ועוד ועוד .. זורם כזה. חוץ מזה כשאתה בן 50 + אין לך גם ככה מה לעשות אז אתה משקיע את כל הזמן שלך לעסקים וכל מיני שטויות (שטויות שמכניסות לך מיליארדים לכיס)

ואלו שעשירים ממש , הם מסתובבים בסביבה שונה, כולם שם עשירים, אז העושר שלהם כבר לא מרשים אף אחד...כך שלא נראלי שהעניין באגו...

חחח אני מכיר גם כאלה שאין להם כלום בחיים ויש להם אגו יותר מנופח מכל בנאדם אחר שהכרתי , חחח מת על האלה...

פורסם

צריך להיות עם ראש פתוח, לא להשלות את עצמך ולא לפתח ציפיות ופנטזיות לשוא , אך עם זאת לעשות את המקסימום על-מנת להשיג את זה. ככל שתקבע את המטרה שלך יותר גבוה כך גם ההישגים שלך יהיו.

ויש למעלה ממיליון כלומניקים שבאים באותה גישה, ורק 1-2 מהם באמת מצליחים... ::)

פורסם
  • מחבר

לא נכון...

אתה מתייחס פשוט לאלה שרק מפנטזים ולא עושים כלום על-מנת להשיג את המטרות שלהם.הם חושבים שהם מנסים ועושים משהו , אבל הם רק משלים את עצמם וממציאים תירוצים ללמה לא יוצא להם כלום.

אני חושב אם אתה באמת רוצה ואם אתה מנסה בכל הכח להשיג את המטרה שלך , ז"א דלת אחת נסגרת אתה ישר מחפש דלת אחרת , אתה תצליח

פורסם

ככה זה בסופו של דבר עד שמישהו מרוויח הון כזה גדול לרוב הוא כבר זקן, אלא אם כן אתה איזה בן אדם שהמציא איזה פטנט או תוכנת ענק כגון ICQ והפכו לעשירים בין לילה

מזל שאפשר לדפוק אותם :yelclap:

http://www.murb.com/index.php?page_id=421

פורסם

אני לא יודע אם מישהו כבר ציין את זה או לא, אבל למספר 16 ברשימה של ויקיפדיה קוריאים Ka-shing

אני תוהה אם יש קשר בין זה ל16 בליון שלו, ברצינות.

פורסם

משהוא מוזר ברשימה אין מספיק אנשים מהמזרח ואת Michael Dell יש

מה עם הבעלים של SONY SAMSUNG

פורסם

ולמה שתתלה את כל החיים שלך וכל הציפיות שלך בכסף? :s05:

נכון, כמה מיליונים היו עוזרים ומורידים הרבה מתח מהחיים - אבל מה הטעם בכל הצעצועים שהמולטי מיליונרים/מיליארדרים קונים? גם ככה הם לא מספיקים להשתמש בהם כי הם עסוקים בלעשות כסף.

בכללי, אני לא מאמין בתעשיית כסף הזאת.

וfreefall - הסרט אומנם מאוד מעניין אבל הוא רחוק שנות אור מלהכיל את כל התשובות.

פורסם

נכון, כמה מיליונים היו עוזרים ומורידים הרבה מתח מהחיים - אבל מה הטעם בכל הצעצועים שהמולטי מיליונרים/מיליארדרים קונים? גם ככה הם לא מספיקים להשתמש בהם כי הם עסוקים בלעשות כסף.

אלא אם כן עושים בחוכמה ופורשים אחרי ה2-3 מליארדים הראשונים, אבל אנשים רוצים עוד כסף, מה לעשות...

פורסם

אלא אם כן עושים בחוכמה ופורשים אחרי ה2-3 מליארדים הראשונים, אבל אנשים רוצים עוד כסף, מה לעשות...

ומה היתרון הכ"כ גדול ש 2-3 מיליארד יתנו לך על פני 100 מיליון [וזה גם ככה מספר היסטרי]? השאלה היא עד כמה אתה בזבזן/תאב בצע.

פורסם

מי שיש לו 100 מליון דולר הרמת חיים שלו לא מוגבלת ע"י הכסף.

כל מה שמעבר ל 100 מליון $ זה כסף להשקעות.

פורסם

אפשר לומר "שאפילו" 10 מליון דולר/שקל לא יזיקו לאף אחד בחשבון ואפילו איזה מליון ככה מתחרות ריאליטי שכיום רצות בכיף. זה יעזור לכל אחד בחשבון ויוציא אותו מהמינוס בדוק! :xyxthumbs:

פורסם

וfreefall - הסרט אומנם מאוד מעניין אבל הוא רחוק שנות אור מלהכיל את כל התשובות.

הוא מכיל את התשובות: מי ששולט בכלכלה- מערכת הבנקאות- שולט בכסף. גם אם אתה... נניח ביל גייטס... הם יכולים באמצעות מניפולציות של השוק לגרום לקריסה של ערך הנכסים שלך ולאחר מכן לרכוש אותם בערך מופחת. בקיצור- כל עוד השליטה בידיים שלהם ואינה עוברת ביקורת- ערכו הכספי של כל דבר נקבע דה פקטו בידיהם, כך שגם האדם העשיר בעולם הוא עשיר רק באותו רגע, וערך שוויו הכספי נתון לשינוי, שינוי על ידי מי שיש לו את הכוח לקבוע מהו הערך היום, ומה הוא יהיה מחר. לדוגמא, למי שיש את הידע מה יהיה ערך המטבע מחר יכול לנצל עובדה זו לרווחים, ולכן מי שאחראי על ערך המטבע לעולם ירוויח.

האנשים העשירים בעולם הם בעלי השליטה במערכות הבנקאות בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים