עבור לתוכן

מי הם האנשים העשרים בעולם?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה האנשים (לפחות 10 אנשים) הכי עשירים בעולם? ובמה הם עוסקים, איפה,האם יש להם תואר באיזה מקצוע או משהו ...

תודה.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה נכון? 40 מיליארד כולה זה הכי עשיר בעולם ?

אני זוכר היו כמה יותר עשירים מביל גייטס..

פורסם

מדובר על השווי של הכסף הנזיל - יש לו עוד הרבה נכסים שהערך שלהם שווה לכ-200 מיליארד+.

פורסם

מדובר על השווי של הכסף הנזיל - יש לו עוד הרבה נכסים שהערך שלהם שווה לכ-200 מיליארד+.

מדובר על כל הנכסים, נזילים או לא

במקרה של ביל גייטס, הרוב הגדול שם הוא מניות במיקרוסופט

פורסם

הם איבדו הרבה מאוד כסף בגלל המשבר הכלכלי, ביל גייטס איבד יותר מ$10B, איזה כיף זה שאני יודע שאני בחיים לא יאבד 10 ביליון דולר :D

פורסם

בשיא הבועה בתחילת העשור ביל גייטס היה שווה כ100 מליארד דולר

פורסם

הם איבדו הרבה מאוד כסף בגלל המשבר הכלכלי, ביל גייטס איבד יותר מ$10B, איזה כיף זה שאני יודע שאני בחיים לא יאבד 10 ביליון דולר :D

זה כיף לדעת שגם בחיים לא תשיג אותם? :x

פורסם
  • מחבר

זה כיף לדעת שגם בחיים לא תשיג אותם? :x

חח למה כזאת גישה?

אתה יודע שהרבה האנשים עשירים התחילו מכלום? אבל מה , בחיים לא הייתה להם גישה של "גם ככה לא ייצא לי כלום =\ "

צריך להיות עם ראש פתוח, לא להשלות את עצמך ולא לפתח ציפיות ופנטזיות לשוא , אך עם זאת לעשות את המקסימום על-מנת להשיג את זה. ככל שתקבע את המטרה שלך יותר גבוה כך גם ההישגים שלך יהיו.

בכל אופן, לפי מה שאני רואה לא הרבה מהאנשים העשירים האלה לא השיגו את ההון שלהם בזכות המקצוע שלהם , מה שאומר די הרבה...

מקצוע ,תארים וכו' זה בשביל רמת חיים נורמלית , שיספיק לך לאוכל ,לחופשות קטנות פה ושם. אבל כדי באמת לחיות ולא לספור כמה כסף נשאר או יישאר לך אחרי שתקנה או תעשה X דברים, צריך כבר יותר ממקצוע

פורסם

חוץ מהמפתחים של גוגל כמעט כולם מבוגרים מדי כדי להנות מהכסף שלהם, וזה סתם יעבור לילדים.

פורסם

ככה זה בסופו של דבר עד שמישהו מרוויח הון כזה גדול לרוב הוא כבר זקן, אלא אם כן אתה איזה בן אדם שהמציא איזה פטנט או תוכנת ענק כגון ICQ והפכו לעשירים בין לילה

פורסם
  • מחבר

תראה כדי לחיות ברמה גבוהה ושתוכל להרשות לעצמך כל מה שתרצה אתה לא צריך להיות ביל גייטס עם 40 מיליארד דולר , גם כמה מיליונים יספיקו לך :cool2:

פורסם

זה בהחלט נכון...כל השאר זה כבר בשביל שסתם יהיה לך חשבון מנופח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים