עבור לתוכן

מחשב חזק לצפייה ב-8 מסכים במקביל ולשימוש של 2D

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמטרתו לשימוש במסחר בבורסה. המחשב אמור לתמוך בשמונה מסכים במקביל, עליו להציג גרפים רבים בו זמנית המתעדכנים בזמן אמת ולבצע חישובים רבים של משיכת DATA והצגתה.

המחשב ירוץ על XP

אני מעוניין במעבד חזק אשר יהיה טוב יותר ל-2D מאשר ל-3D

לכן חשבתי על I7 920

זיכרון 3 גיגה מאחר וXP לא יודע לתמוך ביותר מכך.

כרטיסי מסך : אני מבין שאין אפשרות להריץ יותר משני מסכים פר כרטיס מסך אלא אם כן אני ארכוש NVS450 אשר תומך בארבעה מסכים.

השאלה היא האם ניתן לרכוש כרטיס מסך NVS450 ולשלב עם ATI3450 ואז תהיה לי יכולת לצפות בשישה. אני לא בטוח ולכן אני שואל. בשלב הבא אקנה עוד NVS450 ואז אהיה מסוגל לראות שמונה.

לגבי לוח אם, אין לי מושג מה לרכוש אבל עליו לתמוך בשילוב של מספר כרטיסי מסך.

אני רוצה 2 כוננים . אחד מרכזי ואחד שיריץ גיבוי, אלא אם כן יומלץ לרכוש שרת קטן אשר יגבה את המחשב על השרת. ראיתי ש-HP מוכרים שרתים ביתיים ב-$500

אשמח אם מישהו יסייע לי וירכיב עבורי מחשב.

תודה רבה

פורסם

איי, הכרטיס שהצעת עולה כמו מחשב שלם...

עדיף ללכת על לוח כמו ה-Asus P5E64 WS Evolution שתומך בארבעה כרטיסי מסך. (כן זה סוקט 775 שכנראה יספיק בהחלט לצרכיך)

ולצרף אליו 4 כרטיסי מסך פשוטים - כל אחד מפעיל שני מסכים. או כרטיס אחד חזק יותר ושלושה פשוטים אם אתה חושב שתצטרך משהו מעבר לבסיסי.

מצד שני אולי כדאי לשקול רעיון אחר. מה שאתה מחפש זה שטח תצוגה גדול שניתן להשיג גם בעזרת משטח תצוגה גדול יותר כמו מסכים עם רזולוציה של 2560X1600 בגודל 30" ואז להסתפק ב-6 או אפילו 4 מסכים.

פורסם

צריך לבדוק מה יהיה זול יותר - לוח קרוספייר פשוט+2 כרטיסים כפולים או לוח משוכלל+4 כרטיסים פשוטים. לבנות מחשב בשביל גרפים סביב I7 לא נחוץ בעליל. קח מעבד מרובע ליבה פשוט, למרות שאני בטוח שהעיבוד לא יהיה כ"כ אינטנסיבי כפי שאתה חושב.

פורסם

בלי תקציב מוגדר אי-אפשר, גם כי עם מערכות כאלו אפשר להשתולל כמעט עד אינסוף.

ואגב, ה-nVidia Quadro NVS 420 עשויים להיות עדיפים פה - לעומת ה-450, משום שחיבורי-הצגים בהם ניתנים להחלפה, באמצעות החלפת הכבל המפצל, מ-DVI ל-DisplayPort (ולהפך).

והנה מספר מקורות אפשריים לרכישת כרטיסים כאלו (שנראה כי אינם מיובאים לארץ בייבוא סדיר) : http://reviews.cnet.com/graphics-cards/pny-nvidia-quadro-nvs/4014-8902_7-33521056.html

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם.

המהירות חשובה ביותר כי יש המון DATA שצריך להיות מעובד בכל רגע נתון. המחשב מציג כ30 גרפים בו זמנית שמתעדכנים בכל שנייה.

מעבד I7 920 נראה לי די חובה.

השאלה העיקרית היא לגבי לוח האם וכרטיסי המסך. האם ניתן להרכיב כרטיס מסך ATI 3450 X16 ואת ה- NVS450 על אותו לוח אם?

מה מקסימום זיכרון שאפשר להרכיב עבור XP PRO?

מה עדיף 32 ביט או 64 ביט?

איזה לוח אם מומלץ אשר יאפשר את הרכבת 4 כרטיסי המסך? ואיזה לוח אם שיאפשר הרצה של שני כרטיסי מסך שעובדים על X16?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים