עבור לתוכן

פאאקק

Featured Replies

פורסם

כמו שאומרים, פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים ;)

קניתי בזמנו את ה-8800GTS 512MB ב-1200 ש"ח במקום כל הטיפשים שקנו 9800GTX ב-1700 ש"ח, ונחשו מה? אין בכלל הבדל בביצועים!

הם סתם שילמו 500 ש"ח יותר, על 9 ו-X (במקום 8 ו-S).

כמובן שכיום יש כרטיסי מסך 4870, 4850 וכו' שמתומחרים באותו המחיר ומביאים עד 20% יותר ביצועים, אבל קניתי את הכרטיס כחצי שנה לפני יציאת הכרטיסים הללו, כך שזה באמת משתלם.

אני יכול לתת דוגמא יותר קיצונית - הטיפשים עוד יותר שקנו 8800ULTRA ו-8800GTX ב-3000 ו-4500 ש"ח, נו איך - אתם נהנים מכרטיס מסך שהיום לא עולה יותר מ-600 ש"ח? :lol:

מחזק :xyxthumbs:

אני לדוגמא כשעמדתי בפני קניית מחשבי, התלבטתי בין בחירת ה9800GTX (הרגיל) שעלה 1300-1500 ש"ח ככה לבין 2 כרטיסי 9600GT בSLI.

המוכר המליץ לי ללכת על ה9800GTX כי הוא אמר שזה יותר חדש ויש יותר סיכויים שיתמוך בDX10.1 וה9600 לא :kopfpatsch:

הלכתי לבסוף על 2 9600GT בSLI, ונחשו מה? הם הרבה יותר טובים מ9800GTX, וכיום הם עוקפים את הHD4870 ומשתווים לGTX260 והHD4890

P12285 נקודות ב3DMARK VANTAGE

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השרשור הזה נשמע לי כמו HUUURRRRRRR DURRRRRRRRRRRRRRRR

ננעל?

oh jesus another newfag appears

אני יודע שאתה נלהב להשתמש בביטויים שהרגע למדת, אבל אתה עוד צעיר והדרך ארוכה, תשתמש בהם עוד בעתיד, אל תדאג

בסדר, הבנו שהערך יורד...

ערך של כל דבר יורד. גם אם תקנה אוטו הערך שלו יירד וגם אם תקנה טלווזיה הערך שלה יירד.

אני לא מבין על מה אתם צוחקים פה בדיוק?

יש אנשים שרוצים מחשבים UBER חזקים ויש להם את הכסף להשקיע, אז למה לא?

הקטע שהם UBER פראיירים.

פורסם

לדעתך,

אם היו מציעים לך מערכת כזו אני בטוח שלא היית מתנגד...

נשמע לי שקול הקינאה בוקע ממך...

פורסם

לדעתך,

אם היו מציעים לך מערכת כזו אני בטוח שלא היית מתנגד...

נשמע לי שקול הקינאה בוקע ממך...

בחינם? מי לא

אבל עבור עבודה במשך 3 חודשים? ממש לא שווה את זה, גם ככה יש אינטרסים אחרים (חברים, חברה במידה ויש, לימודים, הוצאות עצמיות)

ולהוציא כסף מההורים? בחיים אבל בחיים לא לקחתי אפילו שקל מההורים שלי למטרה עצמית, אז לקחת 20 אלף על שטות כזאת? ייקרע לי הלב ואני בחיים לא אסלח לעצמי

פורסם

סידרי עדיפויות זה משהו אחר...

פורסם

oh jesus another newfag appears

אני יודע שאתה נלהב להשתמש בביטויים שהרגע למדת, אבל אתה עוד צעיר והדרך ארוכה, תשתמש בהם עוד בעתיד, אל תדאג

3years

GTFO

פורסם

בחינם? מי לא

אבל עבור עבודה במשך 3 חודשים? ממש לא שווה את זה, גם ככה יש אינטרסים אחרים (חברים, חברה במידה ויש, לימודים, הוצאות עצמיות)

ולהוציא כסף מההורים? בחיים אבל בחיים לא לקחתי אפילו שקל מההורים שלי למטרה עצמית, אז לקחת 20 אלף על שטות כזאת? ייקרע לי הלב ואני בחיים לא אסלח לעצמי

1+

אני גם בדעה שלך

יותר מזה אני יגיד המחשב היחידי שקניתי בכוחות עצמי לא עלה יותר מ1600 שקל!! והרבה חוכמה בקנייה שלי בראש

cpu:Intel Pentium Doul Core E5200 2.5GHZ@3.4GHZ

MB:Abit I-N73V

RAM:Transcend 2Gb DDR2 800 PC6400

GPU:Gigabyte 9800GT Zalman Cooling

HD:Samsung 640GB HD642JJ

POWER SUPLY:EG425 Noisetaker II ~29A

CASSE:Cooler Master Elite 334

את זה קניתי כל זה עלה לי 1600 מלפני 3 חודשים בערך

כיום יש לי עוד 2GB זיכרון וזהו(למרות שהספק נקרא ''ישן'' אבל עדיין הוא יותר טוב מהרבה ספקים שמסתובבים בשוק סביב ה250 שקל שהבאתי אותוב50 שקל)

פורסם

איך בנית את המחשב הנ"ל במחיר כזה? זה זול מידי אפילו היום מחשב כזה עולה יותר

שכנה קנתה מחשב עם לוח GIGABYTE G31 וe5200, ו2GB זכרון 320GB HD וזה עלה לפני יומיים 1500ש"ח (המפרט של זיגזג)

אז איך הצלחת לדחוף 9800GT?

פורסם

כנראה שהוא מקורב למישהו שמביא במחירים מאד זולים והוא קיבל את זה במחיר עלות ..

או משהו דומה..

פורסם

חשבתי קצת ממה שקראתי פה, אני אישית קניתי מערכת ב4000 ש"ח ואני לא מתכוון להחליף אותה בשנתיים הקרובות עד שלא יגיע CUDA או ATI STREAM נורמאלי, תקראו לי מפגר, אידיוט וכו' אבל כסף מרוויחים בשביל לבזבז לא בשביל להסתכל איזה יפה הוא בצנצנת... הדבר היחיד הוא שאם מבזבזים אז מבזבזים בשכל... מצד שני תמיד יהיה את הזה שהתרגל שמגיל 0 אם הוא מסתכל על משהו עם עיניים רעבות אז ישר האבא והאמא קונים לו את זה ולרוב אותו אחד יקנה לעצמו מחשב ב20 אלף לא כי הוא צריך את זה, פשוט כי הוא יכול.

אגב יש דבר אחד שערכו עולה עם השנים- גיטרות מעץ מלא. אני קניתי ADMIRA MARIA לפני כ10 שנים ב1800 ש"ח וכיום ערכה של הגיטרה שלי מוערך ב3000 ש"ח (אבל זה לא כל גיטרה כך, צריך קצת מזל עם חתיכת עץ טובה)

פורסם

מזה עץ יין?... למה ערך עלה?

פורסם

גיטרות (איכותיות) רק עולות עם הערך שלהם, יש לזה כמה סיבות, אחת מהן והמרכזית היא הגיל של הכלי (זה קשור בצליל)...

פורסם

וכמה עולה היום Quadro FX 5800, מישהו יודע?

אם מייצרים כרטיסים כאלה ומוכרים אותם, זה אומר שיש מי שקונה אותם.

פורסם

כנ''ל לגבי 9400gt 1GB

נו אז...?

לגבי: Quadro FX 5800

יש אנשים שעובדים בצורה מקצועית וזקוקים לכרטיסים כאלו

פורסם

3years

GTFO

משום מה ממש לא נראה לי ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים