עבור לתוכן

פאאקק

Featured Replies

פורסם

חחח דיפדפתי לי בהנאתי בעמודים האחרונים של פורום כרטיסי מסך, בערך בעמוד 1360 אני רואה את זה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=40006.0

אנשים אשכרה שילמו 3000 שקל בשביל כרטיס מסך ?

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח דיפדפתי לי בהנאתי בעמודים האחרונים של פורום כרטיסי מסך, בערך בעמוד 1360 אני רואה את זה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=40006.0

אנשים אשכרה שילמו 3000 שקל בשביל כרטיס מסך ?

what's your point?

יש פה את ההוא עם הmy blood runs at 60fps שקנה מחשב ב-20,000 ש"ח, שכמובן בעוד 3 שנים יהיה שווה ערך למחשב ב-5,000 ש"ח של אותה תקופה.

פורסם

נו אז מה בסוף זה הultra או לא ultra? :kopfpatsch:

פורסם

נו יש כאלה שצריכים את זה אם הם משחקים על מסך 40" , או כאלה שטחונים ...

לי יש את 4870X2 שעלה לפני כמה חודשים 2600 כשקניתי את המחשב... אבל אני לא קניתי אותו ,זאת מתנה אפשר להגיד כך שלא היה לי אכפת, אם היה אז את ה 295 GTX הייתי לוקח אותו =\

עלות המחשב שלי כמעט 10K (כולל המסך)

אבל כמובן שאדם שפוי לא יקנה מחשב כזה(במיוחד הכרטיס) בשביל 22" ועוד אם הוא לא ממש משחק הרבה....סתם פה ושם...(מאז שיש לי את המחשב הזה שיחקתי רק ב NFS ,WARHEAD , PROTOTYPE ועוד כמה משחקים קטנים שאפשר לשחק בהם עם מחשב של לפני כמה שנים)

פורסם

אני עוד זוכר את ימי ה- 7900GTX2 או איך שלא קראו לו של אסוס,אנשים אשכרה שילמו 4400 שקל עבורו ??? ???

פורסם

זה הכי אחורה שאתם זוכרים?... הימים שאנשים שילמו 3,000 ש"ח בשביל geforce 3 Ti500, או סכום זהה שנתיים וחצי קודם-לכן בעבור ה Voodoo 5 5500.

פורסם

זה הכי אחורה שאתם זוכרים?... הימים שאנשים שילמו 3' date='000 ש"ח בשביל geforce 3 Ti500, או סכום זהה שנתיים וחצי קודם-לכן בעבור ה Voodoo 5 5500.

[/quote']

Voodoo3 נוסטלגיה.

פורסם

כע, רק חבל שהוא אכל רק 16 ביט עומק צבע בסביבת תלת-מימד. אבל ה GLIDE היה אחד ה APIים בתקופתו.

פורסם

כמו שאומרים, פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים ;)

קניתי בזמנו את ה-8800GTS 512MB ב-1200 ש"ח במקום כל הטיפשים שקנו 9800GTX ב-1700 ש"ח, ונחשו מה? אין בכלל הבדל בביצועים!

הם סתם שילמו 500 ש"ח יותר, על 9 ו-X (במקום 8 ו-S).

כמובן שכיום יש כרטיסי מסך 4870, 4850 וכו' שמתומחרים באותו המחיר ומביאים עד 20% יותר ביצועים, אבל קניתי את הכרטיס כחצי שנה לפני יציאת הכרטיסים הללו, כך שזה באמת משתלם.

אני יכול לתת דוגמא יותר קיצונית - הטיפשים עוד יותר שקנו 8800ULTRA ו-8800GTX ב-3000 ו-4500 ש"ח, נו איך - אתם נהנים מכרטיס מסך שהיום לא עולה יותר מ-600 ש"ח? :lol:

פורסם

גם לי היו את הימים המשעממים האלו שחיפשתי "ריגושים" בפורום,מצאתי אנשים שקנו כ.מסך שהיו צוואר בקבוק אפילו לפנטיום 2,ונחשו מה? המחיר שלהם היה זהה לזה של כרטיסי HIGH END בימינו.

מה שמצחיק זה שהכרטיסים הנ"ל יותר חלשים מכ.מסך מובנה פשוט בלוח אם.

אגב,לפני כשבוע מצאתי אצל חבר הצעת מחיר ישנה(בת 3 שנים לערך)במפרט היה AMD ATHLON 3200+ ב1399 ש"ח-היום שווה כ100ש"ח,וגם 6600GT ב1400ש"ח שגם הוא עומד בערך על אותו מחיר. :silly:

פורסם

לא נראה לי שצוחקים פה על ירידת המחירים,אלא על העובדה שאנשים היו רוכשים כרטיסים ב-3000-4000 שקל כדרך קבע .

אני זוכר שקניתי מפרט ב- 3200 שקל והכרטיס מסך עלה 1100 שקל ( 6600GT :P )

פורסם

בסדר, הבנו שהערך יורד...

ערך של כל דבר יורד. גם אם תקנה אוטו הערך שלו יירד וגם אם תקנה טלווזיה הערך שלה יירד.

אני לא מבין על מה אתם צוחקים פה בדיוק?

יש אנשים שרוצים מחשבים UBER חזקים ויש להם את הכסף להשקיע, אז למה לא?

פורסם

השרשור הזה נשמע לי כמו HUUURRRRRRR DURRRRRRRRRRRRRRRR

ננעל?

פורסם

מה לעשות ככה זה בשוק כרטיסי המסך אבל אנשים לא לומדים לא לקנות כרטיסים יקרים מדיי

i try, i realy do... :-\

פורסם

נו אז מה בסוף זה הultra או לא ultra? :kopfpatsch:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אתה לא מבין פשוט קרעת אותי :silly: :silly: :silly:

אין דברים כאלה אחי צחקתי איזה 5 דקות רצוף כמו אוטיסט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים