עבור לתוכן

יש בעיה להעלות רובה אירסופט לטיסה בבטן המטוס?

Featured Replies

פורסם

מישהו מהעמותה יכול להזמין אחד מישראל ולחסוך לעצמו המון באלאגן

פורסם

דובי, אז מישהו שהוא חבר בעמותה יכול להכנס לישראל (נניח מקנדה) עם הכלי אירסופט שלו?

בדקתי את העניין לא מזמן, אין אפשרות להביא איתך במטוס אירסופט גם אם אתה חבר בעמותה הזו חד וחלק יחרימו את הכלי.

מה שהעמותה מאפשרת לך זה להזמין דרכה כלי אירסופט(ובכוונה כלי ולא רובה), ולהיכנס לתחרויות ואירועים של העמותה.

פורסם

זהו שאיירסופט לא נחשב רובה של ממש. אין אפשרות להוציא רשיון לדבר כזה.

כמו רובה קשת.

למרות שרובי קשת מסויימים יכולים לחדור דלת של מכונית, אין צורך ברשיון בשביל להחזיקם.

מצד שני, גם רובה קשת אסור ליבוא...

אבל יש רשיון לייבוא. אני חושב שהוא תואם רשיון לייבוא נשק ודורש אחזקת מטווח...

פורסם
  • מחבר

בדקתי את העניין לא מזמן, אין אפשרות להביא איתך במטוס אירסופט גם אם אתה חבר בעמותה הזו חד וחלק יחרימו את הכלי.

מה שהעמותה מאפשרת לך זה להזמין דרכה כלי אירסופט(ובכוונה כלי ולא רובה), ולהיכנס לתחרויות ואירועים של העמותה.

אני לא מדבר על ישראלי, אני מדבר על תייר שרוצה להביא את הכלי שלו לביקור בארץ.

פורסם

אם כבר מדברים על הנושא מישהו יודע איפה אפשר לרכוש קשת רצינית? (BOW) לא איזה צעצוע סיני בחנות צעצועים.

פורסם

הדבר הזה הוסדר לפני שנה+, צריך להרשם לעמותה, ואפשר לייבא דברים באופן אישי, ציוד האיירסופט שמוכרים בארץ(במקומות הרשמיים של העמותה) הוא ברמה מאוד מאוד גבוהה, וגם המחירים לא כאלה בשמים(הציוד הוא על בסיס גז ולא חשמל).

לדעתי אתה טועה. ציוד מבוסס גז הוא מאוד, מאוד יקר, ומשתמשים בו בעיקר לרפליקות של אקדחים. הציוד הסטדנרטי שרוב השחקנים משתמשים בו הוא מבוסס חשמל.

פורסם

אני לא מדבר על ישראלי, אני מדבר על תייר שרוצה להביא את הכלי שלו לביקור בארץ.

אני אומר ככה:

יש איסור להחזיק כלי איירסופט בארץ(למי שאין לו רישיון) , כלומר במידה ושוטר רואה אותך עם כלי האירסופט ואין לך רישיון(כלומר רשום בעמותה) יש לו את הזכות להחרים את הכלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים