עבור לתוכן

רוצים לדעת לאן אתם מתגייסים?

Featured Replies

פורסם

איך יכול להיות שאני מתגייס ב11.8 ואני כלל צהלי,אבל כתוב שם שזה לא גיוס כלל צהלי,אלא גיוס לחילות כמו חיל הים וחיל התקשוב?

פורסם

שזה לא תאאריכים סופיים

בקשר לקורס טייס:

Lost spirit פנה אלי שאני עזור לו לירפ"א א', אם עוד משהו רוצה עזרה/ טיפים/ הצעות, בשמחה שיפנה אלי

אני אשמח לעזור למי שצריך (שוב, עברתי את הגיבוש, ואני מתחיל את הקורס ביולי)

פורסם

בקשר לקורס טייס:

Lost spirit פנה אלי שאני עזור לו לירפ"א א', אם עוד משהו רוצה עזרה/ טיפים/ הצעות, בשמחה שיפנה אלי

אני אשמח לעזור למי שצריך (שוב, עברתי את הגיבוש, ואני מתחיל את הקורס ביולי)

אני מבין שאת הקטע שמזכירים בכל מבחן כזה - סודיות, הצלחת לפספס :s07:

אל תעזור לאנשים,בלי טיפים ובלי שטויות,אם הם מתאימים הם יתקבלו .

אל תתעסק בזה כי עוד יגלו שאת מפר את הבקשה הברורה מאליו של הסודיות וזה עלול לבוא לך בהפוכה(פאק באמינות )

אני עברתי גיבוש אשר מלווה במספר מבחנים ומסעות וביקשו מאיתנו לשמור על סודיות,דיי מובן .

לאחר אחד המבחנים שאלו אותנו אם אנחנו שמענו בעבר על המבחן הזה ואחד ממשתתפי הגיבוש אמר שכן,שאלו אותו מי אמר לו ובמקרה זה אחד שעבר את הגיבוש ואמרו שיטפלו בו .

מסקנה - אל תתעסק בזה .

פורסם

צודק, לקחתי לעצמי.

פורסם

הייתי מעיף אותו על הלשנה

פורסם
  • מחבר

פרופיל 97, מתגייס ב-27.7.09, בלשכת גיוס תל השומר, לחיל מודיעין השדה ;D

פורסם

אני מבין שאת הקטע שמזכירים בכל מבחן כזה - סודיות, הצלחת לפספס :s07:

אל תעזור לאנשים,בלי טיפים ובלי שטויות,אם הם מתאימים הם יתקבלו .

לדעתי קצת הגזמת. מבדקי צוות אוויר וירפ"א א' הם לא מבחני יחידה יעודיים. הרבה אנשים קיבלו אישורים לעשות מבחני צוות אוויר נוספים אחרי שנכשלו בפעם הראשונה. לספר למישהו שיש מבחן דינור זה לא בדיוק בעייתי כי ממילא אין דרך להתכונן לזה.

יצא לי להיות במיונים עם שני מבחנים ספציפיים מאוד שלאחד מהם כן ניתן להתכונן אם מכירים מישהו שעבר את המבחן. כאן זה כבר באמת לא נכון ולא הוגן לספר לאחרים. אבל לספר על מבחני מתמטיקה וראייה מרחבית? לא בדיוק בעייתי.

פורסם

פרופיל 97, מתגייס ב-27.7.09, בלשכת גיוס תל השומר, לחיל מודיעין השדה ;D

גם אני.

נראה אותך שם ;)

פורסם

^

מזל טוב , אתה הולך להיות "הרואה ואינו יורה" ;)

פורסם
  • מחבר

לא לגמרי נכון - הבנתי שאם אני רואה מבוקש, אני יכול להכווין עליו מסוק או ארטילריה או משהו :)

גם אני.

נראה אותך שם ;)

לפרטי :)

פורסם

^

מזל טוב , אתה הולך להיות "הרואה ואינו יורה" ;)

הבנתי כבר שזה יהיה רק תצפיות.

לפחות הגדודים הרגליים זה תצפיות בשטח שזה קצת יותר מעניין.

מישהו ששירת שם (ויצא מסיבה כלשהי) אמר שהיתרון הכי גדול בלשרת שם זה האנשים שמשרתים איתך

אני מקווה שהוא צדק.

פורסם

עשיתי צו ראשון לפני יותר משבועיים, הבנתי שצריך להיות רשום בקיוסק מידע אישי סעיף של "מבחנים פסיכוטכניים" וזה אומר על הקב"א שלך יש סיבה למה לא מצאתי דבר כזה בכלל שם? :s05:

הדבר היחידי שמצאתי שם שהוא שימושי זה הפרופיל רפואי :s07:

פורסם

אין סעיף מבחנים פסיכוטכניים.

יש לעומת זאת סעיף התאמה לצוות אוויר, אם רשום שאתה מתאים לצוות אוויר הקב"א היא 54+.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים