עבור לתוכן

הצגת תמונות בויסטה - צבעים מעוותים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה עם הויסטה שלי (ultimate) - אני מעבירה תמונות מהמצלמה שלי למחשב והתמונות מוצגות כאילו יש רוויה של צבעים. אם אני אשלח למישהו את התמונות הוא יראה אותם בסדר גמור, אבל על המחשב הן מוצגות מעוות. לא מצליחה להבין למה. זה קורה עם כל מצלמה, כך שזו לא בעיה במצלמה. זה קרה גם אחרי שפירמטתי את המערכת שוב.

רעיונות?

פורסם

בעיה במסך שלך ?

נסי מסך אחר.

פורסם
  • מחבר

רק תמונות ממצלמה. תמונות ברשת או ממקור אחר אין שום בעיה. אני פשוט לא מצליחה להבין למה זה קורה. החשד שלי הוא במערכת גלריית התמונות של WINDOWS כי אין לי את הבעיה הזו כשאני למשל משתמשת בתוכנה חיצונית לאירגון תמונות. השאלה למה זה קורה דווקא אצלי.

בעיה במסך שלך ?

נסי מסך אחר.

לאור מה שכתבתי למעלה זה בטוח לא המסך.

פורסם

אני לא יודע איך עובדת התוכנה שבא עם windows כי אני משתמש ב ACDsee כבר יותר מעשר שנים.. :P

הבעיה באמת מעניינת... תמונות ממצלמות אחרות שסתם ניתן להוריד מהרשת גם נראות over saturated?

פורסם

הייתי מהמר שהדרייברים של המצלמה לא מתאימים. תנסי לבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך עובדת התוכנה שבא עם windows כי אני משתמש ב ACDsee כבר יותר מעשר שנים.. :P

הבעיה באמת מעניינת... תמונות ממצלמות אחרות שסתם ניתן להוריד מהרשת גם נראות over saturated?

וואי ACDsee...מכת נוסטלגיה קיבלתי פה.

שאלת שאלה טובה, אז הלכתי לבדוק, ואכן כן. לקחתי סתם תמונה מפורום צילום דיגיטלי, שמרתי למחשב ופתחתי בגלריית התמונות ואותה בעיה.

הייתי מהמר שהדרייברים של המצלמה לא מתאימים. תנסי לבדוק את זה.

שו דרייברים?

פורסם

זה לא רק אצלך

נתקלתי בזה הרבה כשסרקתי תמונות

יש הרבה תמונות שפשוט נראות מחורבן בתוכנה שבאה עם ויסטה

ונראות בסדר גמור בתוכנות אחרות

כנראה שזה סתם באג בwindows photo gallery

פורסם

לא רק לך - לכל העולם יש אותה בעיה.

עד שיתקנו - אם בכלל - לא לשתמש בפוטו גלרי !

פורסם
  • מחבר

אויש, אני לא יודעת אם אני מבועסת שאין לזה פתרון או שמחה כי לפחות זה לא משהו שדפוק אצלי במערכת.

תודה רבה חבר'ה.

ניסיתי. לא עזר :(

אז למישהו יש המלצה לתוכנה קלה לעבוד איתה במקום הגלריה? אני לא מחפשת משהו מאוד מתוחכם, יש לי פוטושופ בשביל עבודה. רק משהו להצגת תמונות, ותוכנה לייט שתפתח זריז.

פורסם

ACDsee זאת לא נוסטלגיה כי הם עדיין ממשיכים בפיתוח של התוכנה. לפני השתמשתי בSea אם אתה מכירה :P

בכל מקרה יש את http://www.irfanview.com שמאוד נחמדה גם.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs: תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים