עבור לתוכן

בקשר לPhenom II X4 940

Featured Replies

פורסם

קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC

מה זה?

פורסם

זה לא רלוונטי למרובעי ליבות.

זה רלוונטי למשולשי ליבות שהם בעצם מרובעי ליבות שביצור קבעו שליבה אחת דפוקה, לכן משווקים אותם כמשולשי ליבות. לוח שנותן את פוקנציה ACC יכול לפתוח את הליבה הרביעית. למה זה טוב? כי לפעמים הליבה הרביעית תקינה.

פורסם

יש איזשהו סימן שלפיו אוכל לדעת איזה לוח מאפשר זאת? כי אני בתהליכי קניה של מערכת AMD X3.

או שפשוט להסתכל באתר המוצר ובמפרט שלו?

פורסם

תגגל כל לוח ולוח ביחד עם "ACC" ותראה מה הניסיון של אחרים.

פורסם

תודה רבה. עזרת לי מאוד.

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור אם אני לוקח מרובע ליבה זה לא משנה בכלל.. ואני יכול לקחת משולש ליבה עם לוח תומך ACC לחסוך כמה שקלים אבל זה סוג של הימור?

פורסם

מה השימושים שלך בכלל?

בחלק מהשימושים המשולשי ליבות מציגים את אותם ביצועים כמו מרובעי הליבות, אתה יכול לחסוך הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

משחקים, HD, עבודה סימולטנית עם תוכנות כבדות...

אני סגור על 4 ליבות.. אני לא אחד שמשדרג מחשב כל שנה

פורסם

בשימושים שציינת ה-720BE יציג ביצועים דומים.

אבל אילו תוכנות? תפרט בבקשה.

אני לא אחד שמשדרג מחשב כל שנה

אין לזה שום קשר לכלום. אם אתה עקשן אז אני ארד מיד מלהמליץ על מעבד חלופי, רק תאמר לי עכשיו, אבל אל תמציא סיבות לא נכונות כמו שדרוג כי ה-720BE יחזיק בידיוק אותה תקופת זמן כמו ה-940.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שיהיו ביצועים זהים כרגע כי כרגע לא כ"כ מנצלים את כל הליבות אבל לך תדע מה יהיה עוד שנה-שנתיים.. כבר עכשיו מתחילים לתמוך במרובעי ליבות.. אז אני מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים למעבד ולשון בשקט(בטח את השקלים האלה אני אשקיע בלוח אם תומך ACC)

תודה בכל מקרה

פורסם

לא חסרים ישומים שמנצלים 4 ליבות כיום, בניהם לא מעט משחקים.. ובהשוואות ביצועים רואים ביצועים זהים.

אז שוב, תתעקש כמה שבא לך אבל האמת מונחת בפניך, הביצועים זהים. (אבל שוב, תלוי בשימושים.)

פורסם

נייקי אני שם לב שלכל מי ששואל אתה מציע את ה720BE, אבל הוא משתווה ל940 רק במשחקים.

ואני בטוח שה940 יתן מענה טוב יותר לתוכנות ולעבודה רגילה מאשר ה720

ההבדל מחיר ביניהם לדעתי הוא לא כזה משמעותי שצריך לרדת ל720.

אני לא תוקף אותך, אם זה נשמע ככה, רק שואל.

פורסם

ברב התוכנות ההבדל בין 720 ל 920/940 כל כך קטן שהוא לא שווה את ההפרש. חוץ מזה שבכל מקרה המעבדים האלה כל כך מהירים שהדרך היחידה בפעולות רגילות שאפשר לישראות זה את ההבדל זה פריסת קובץ RAR גדול.

חוץ מזה שההפרס בניהם הוא כמה מאות שקלים. ה 720 עולה כ 750 (ב SKYPC) וה 940 עולה כ 1030 שקל (גם ב SKY) ואלה בין המחירים הזולים בארץ. ההפרש הזה מספיק גדול בשביל שיהיה אפשר להכניס לוח מבוסס 790GX במקום 770/780 ואז אם יש מזל אפשר לפתוח ליבה רביעית ואם אין מזל אפשר לעשות OC לא קטן.

אם באמת רוצים את המחיר הטוב ביותר השילוב הזה הוא שילוב מנצח:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5063

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297

לוח 790GX זול, כולל ACC, ממה שאומרים ב NEWEGG הרוב הצליחו לפתוח ליבה רביעית וגם עשו OC יפה אחרי זה (חלקם לא הצליחו לפתוח את הליבה עם לוחות של חברות אחרות).

פורסם

לפתוח ACC לא שווה את תוספת המחיר (מול לוח ב-300 שקלים למשל)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים