עבור לתוכן

למה כולם ממליצים על הE5200? האם עדיף ממעבדים "מתקדמים "יותר?

Featured Replies

פורסם

ביקשתי המלצה למפרט עד 3000 ש"ח וראיתי שגם בהודעה שלי וגם כמעט בכל ההודעות בפורום שבהם ביקשו מפרט לא לגיימינג עד 3000 ש"ח המליצו לכולם על E5200 ורציתי לדעת למה?

בקלות וב100 ש"ח בערך ניתן לשרדג לE5200,E5400,E6300???

ובכ300 ש"ח אפשר לשדרג לCORE 2 DUE E7400.

אם ניתן לחרוג מעט בתקציב לא עדיף ללכת על המעבד הכי מתקדם שניתן בתקציב?

פורסם

במשחקים - צוואר הבקבוק הוא בדרך כלל כרטיס המסך. בעבודה של עריכת וידאו הוא לא מומלץ אלא אם הוא היחיד שנכנס לתקציב.

לעבודה משרדית זה לא ממש משנה. בפועל מדובר במעבד מאד משתלם. הוא לא מעבד חם, לא לוקח הרבה חשמל, קיצר, אלא אם יש סיבה מהותית שאומרת שצריך מעבד חזק יותר, הוא ברירת המחדל.

פורסם
  • מחבר

אז למטרת עבודה באינטרנט, עריכת מוזיקה בסיסית (לא תוכנות כבדות), הורדות וצפייה בתכני FHD הE5200 יספיק?

פורסם

יספיק עם עודפים.

פורסם

אז למטרת עבודה באינטרנט, עריכת מוזיקה בסיסית (לא תוכנות כבדות), הורדות וצפייה בתכני FHD הE5200 יספיק?

יספיק עם עודפים.

מצטרף לשאלה שלו ומוסיף,

אם אתם אומרים שזה מספיק לצפייה בתכני FHD, אז למה הרבה פעמים ממליצים להוסיף כ. מסך נפרד?

כ. מסך נוסף יגביר את צריכת החשמל ואת החום של המערכת, אז למה הוא טוב אם הוא לא באמת נדרש?

פורסם

כרטיס-תצוגה נפרד יוכל לשחרר את המעבד-הראשי לעשות דברים אחרים במקביל - בעת הקרנת סרטים בחדות-גבוהה.

פורסם

ואל לשכוח, שכרטיס מסך מובנה לוקח מזיכרון הRAM לטובתו.

פורסם

זה תלוי בשימושים, לעבודה משרדית וצפייה ב-1080P ניתן להסתפק ב-7050BE עם לוח מבוסס 780G או לחילופין E5200 עם לוח G31.

פורסם

כרטיס-תצוגה נפרד יוכל לשחרר את המעבד-הראשי לעשות דברים אחרים במקביל - בעת הקרנת סרטים בחדות-גבוהה.

איזה דברים אחרים יש לו לעשות במקביל?

אם רואים סרט ברזולוציה FHD אז רואים סרט, לא עושים משהו אחר. או שלא הבנתי את זה נכון?

ואל לשכוח, שכרטיס מסך מובנה לוקח מזיכרון הRAM לטובתו.

מה ז"א? מה המשמעות של זה?

אתה יכול להסביר?

פורסם

זה לא כזה משמעותי בכמויות של ימינו, אבל כרטיסים מובנים משלימים לעצמם מהראם הראשי של המערכת

פורסם

הקדים אותי^^

אין להם זיכרון משלהם ולכן הם משתמשים בכח מהמעבד ומהראם של המחשב.........

פורסם

חצופים הכרטיסי מסך מובנים האלו, זוללים זיכרון להנאתם ועוד דורשים כוח מהמעבד!

-----------------------------------------------------

ציטוט של: tvholic

איזה דברים אחרים יש לו לעשות במקביל?

אם רואים סרט ברזולוציה FHD אז רואים סרט, לא עושים משהו אחר. או שלא הבנתי את זה נכון?

----------------------------------------------------

(נראה לי לא קלטתי את הקטע של להכניס ציטוט בצורה נכונה)

מה זתומרת? הוא פשוט אוכל פופקורן,פופקורן דו ליבתיים כאלו,או שבעצם פופקורן חד-ליבתי, כי ליבה אחת מקרינה את הסרט! :kopfpatsch:

אבל עכשיו ברצינות, זה לא מה שיש לו לעשות במקביל, זה מה שאתה רוצה לעשות במקביל תוך כדי צפיית הסרט!

לדוגמא: צריבת דיסק...ויש עוד אין סוף פעולות שאתה יכול לבצע תוך כדי צפיה! (לא עלו לי בראש יותר דוגמאות). ;D

פורסם

מה ז'תומרת? הוא פשוט אוכל פופקורן, פופקורןדו-ליבתי כזה, או שבעצם פופקורן חד-ליבתי, כי ליבה אחת מקרינה את הסרט ! :kopfpatsch:

+1 ;D

פורסם

ה-E5200 יספיק לצפייה בסרט 1080p וגם לעוד שימושים בו זמנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים