פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים אני צריך המלצה למשחק חדש ומעניין... (וגם בבקשה תפרטו מה יש בו ואיזה ז'אנר הוא) נ"ב מה זה המשחק the great escape?
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים THE GREAT ESCAPE משחק נחמד זה משחק פעולה התחמקות כזה לא משו מיוחדלא משנה כך המלצה לשני משחקים:CHASER- משחק פעולה טוב עם עלילה טובהMIDNIGHT CLUB 2- משחק מירוצים
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים יש הרבה מאוד משחקים טובים, אז תגיד לנו איזה ז'אנר אתה מעדיף וכך נוכל להתמקד במשחקי הז'אנר המסויים.
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים הוא ביקש משחק חדש ו MOHAA משחק דיי ישן אבל עדיין מאוד מומלץחחח,שום דבר לא חדש אחרי mohaa ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1722 שנים CHASER- משחק פעולה טוב עם עלילה טובה chaser = sx ממש רע...אמרו לי שזה ענק... המשחק מלא בבאגים וגם שהורדתי את הפאטצ' זה לא עזר...
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר יש הרבה מאוד משחקים טובים, אז תגיד לנו איזה ז'אנר אתה מעדיף וכך נוכל להתמקד במשחקי הז'אנר המסויים.אתה צודק!אני מעדיף יותר משחקי shooter בגוף ראשון!תודה!
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים המשחקים שהניקוד שלהם מעל 5\5 אתה חייב לפחות לנסות לשחק בהם!Mafia- The city of lost Heavenמשחק הפעולה הכי יפה שיצא!פשוט חובה לכל שחקן פעולה!5\6Hitman2- Silent Assassinמשחק חובה לכל מי שאוהב משחקי היתגנבות, לדעתי אפילו יותר טוב מספלינטר סל!5.9/5IL2 Sturmovic Forgotten Battlesמשחק חובה אם אתה אוהב סימולציה! ואפילו אם לא שווה לנסות.5\5.5NeverwinterNights &NWN Shadow of Undretineמשחק חובה לכל מי שיודע אנגלית מצויין ובמיחד אם אתה אוהב RPG.5\5.5Warcraft3- Reign of Chaos+ Warcraft 3 Frozen Throneאם עוד לא שיחקתה אתה חייב לשחק!משחק אסטרטגיה ענק! הרבה יותר טוב מGENERALS.5\5.5Tom Clancy`s Splinter Cellמשחק היתגנבות מגניב אבל לא מגיע לרמת ההנאה של Hitman2, לפחות לדעתי.5\4.5No one lives Forever 2משחק מאוד נחמד שמשלב בין פעולה להיתגנבות, מגוף ראשון, כמו כל משחקי ההיתגנבות צירים להיות (בתנאי שיראו לך אחרים הגוף חוץ מהידיים)5\4
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר ל:slim shadyתודה על הרשימה הנכבדה!!!בחלק מהמשחקים שציינת כבר שיחקתי...1.il 2 forgotten battles (באמת משחק טוב מאוד)!2.hitman 2 היה לי כבר מזמן ולא ממש אהבתי3.warcraft 3 (אני לא כל כך אוהב אסטרטגיה)!!!4.כל שאר המשחקים אני אפילו לא מכיר!!!אני אחפש אותם ונראה....
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים אתה חייב דחוף *לקנות* מאפיה! פשוט חייב! ואם אתה אוהב RPG (וגם אם לא שווה לנסות)אז אתה חייב גם לרוץ לEMULE, אהם :-[ זאת אומרת לחנות הקרובה ו*לקנות* את NWN וחבילת ההרחבה! כל השאר, מומלץ *לקנות* גם Vietcong הוא משחק נחמד, במיוחד אם אתה אוהב משחקים מציאותיים (כמובן המשחק מציאותי לפי רמת קושי)
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים אתה חייב דחוף *!גם Vietcong הוא משחק נחמד, במיוחד אם אתה אוהב משחקים מציאותיים (כמובן המשחק מציאותי לפי רמת קושי)VIETCONG משחק מאוד יפה אבל כמות הבאגים במשחק פשוט הורסת אותו
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים VIETCONG משחק מאוד יפה אבל כמות הבאגים במשחק פשוט הורסת אותושכחתי לציין שחובה להתקין את כל הפאצ'ים לפני שמשחקים!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.