פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר זה דווקא טוב לפעמים להשאיר אוכל כשיש נמלים. מה שאני עשיתי: השארתי צלחת עם מעט שאריות, אחרי איזה שעתיים כמובן היו באיזור איזה 50 נמלים. עקבתי אחרי המסלול שלהן (לאן שהן מביאות את האוכל) וגיליתי שהן מסתננות לי לחדר דרך החריצים בין הפנלים. ריססתי איזה 2 ליטר של חומר ריסוס מרוכז לתוך החור והוקוס פוקוס! אין יותר נמלים כן, הריסוס הזה זוהי אכן המצאה מבריקה זה צריך להיות ריסוס שפוגע במלכה אחרת זה לא שווה כלום כי המזדינת תמשיך להטיל אלפי ביצים ביום
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים לא הגיע הזמן שמיטב מוחות האתר ייכתבו בוט שמצנזר את הביטים שהבנאדם הזה יורק מהמקלדת?
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים לי קרה משהו מוזר ביותר תמיד היו לי נמלים על הספרייה ולא הבנתי מאיפה יום אחד החלטתי ליבדוק השערתי אוכל ובדקתי את המסלול שלהם הם הקימו מושבה בתוך הPS2 שלי למה הוא היה תמיד מחובר לחשמל והיה חמים כזה כניראה זה היה נעים להם מה שמוזר שגם שהייתי חורש עליו במישחקים הוא היה עובד עם הנמלים כמובן שפירקתי אותו וניקיתי את הנמלים משם (והוא עדיין עובד כמו גדול )
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים לא הגיע הזמן שמיטב מוחות האתר ייכתבו בוט שמצנזר את הביטים שהבנאדם הזה יורק מהמקלדת? LOL לחתימה
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים הנה אחד היתרונות של אמא עם אלרגייה לבאלגן... אצלי בבית גם אם תשאיר עוגת מקקים בציפוי שאריות אוכל לא תופיעה נמלה אחת... וגם כל יומיים כשאני עושה ספונג'ה בבית אני צריך להזמין את זאקא כי אני מוצא בסביבות ה4-5 גופות של מקקים עוברי אורך (הם מלוכלכים מידי בשביל לגור אצלנו... שלנו מבריקים)
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים כל יום לפני שאני אוכל קורנפלקס אני בודק אם יש נמלים בפנים, היום היה ^^ ו...? היה טעים לפחות? כמו שוקי והפצפוצים משנות ה90.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים הם הקימו מושבה בתוך הPS2 שלי למה הוא היה תמיד מחובר לחשמל והיה חמים כזה כניראה זה היה נעים להם חחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :yelclap: הרגת אותי.. נראה לי אני שם את זה בבחתימה
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מה ככה פתאום הפכת להיות חצי שולחן? :lol: זה מזכיר לי, "שומע?? אני נוסע בכביש הערבה, פתאום האוטו נעלם!"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.