עבור לתוכן

שאלות לגבי 4850 ddr5 (חשמל ו -crossfire)

Featured Replies

פורסם

רציתי לקנות 2 כרטיסי 4770, אבל אי אפשר למצא אותם בשום מקום במלאי, והיבואן לא יודע מתי יהיה...

מה כדאי לקנות עד סכום של 1500 ש"ח? (כולל OC).

פורסם
  • מחבר

נתונים ממש דומים ל4770, יותר יקר אבל עדיין במסגרת התקציב שלי.

תודה.

פורסם
  • מחבר

קניתי שני כרטיסים מסוג palit 4850 sonic special 512 DDR5

ויש לי שתי שאלות לגביהם:

1. לכל כרטיס יש שני חיבורי 6pin, צריך לחבר את שניהם? (הם באים עם connector אחד בקופסא שמתחבר בצד אחד לאחד מה-6pin ובצד השני לשני חיבורי 4pins רגילים)

2. בתוך הקופסאות לא נכלל crossfire ribbon אני צריך כזה? השמועות אומרות שבלי זה המידע עובר רק דרך ערוצי ה-PCIE ולכן הם עובדים יותר לאט מאשר עם החיבור הפיזי. (דרך אגב משתמש בלוח asus P5Q pro).

פורסם

צריך לחבר את שני החיבורי חשמל, חייב גשרים בשביל לעבוד במצב CF, מאוד משונה שזה לא סופק יחד עם הכרטיס....

פורסם
  • מחבר

Adi_79, מהו ספק הכח שלך?

CORSAIR HX SERIES 620W CMPSU-620HX(יש לו רק 2 יציאות 6pins לכן או שאצטרך להחליף אותו או שאחבר 6Pins אחד לכל כרטיס + 4pins אחד/שניים לכל כרטיס, לפי מה שאוכל לאלתר)

אני לא מבין אז למה:

א. לא כוללים את הגשר של ה-crossfire ויתרה מזאת למה ספקים מסתכלים עלי בעין מוזרה כשאני שואל עם יש להם כזה למכירה.

ב. יש connector אחד של 6pin שמקבל חשמל משני חיבורי 4pins (זה אמור לתת מספיק כח לכרטיס?)

ג. למה יש שני חיבורי 6pins אם מביאים רק connector אחד?

(דרך אגב קניתי ישירות ממור לוי, ואני יוצא מנקודת הנחה שהיבואנים הרישמיים של המוצר אמורים גם ליבא מוצרים משלימים שלו... אני אמור לקבל מהם תגובה לגבי חיבור ה-crossfire שחסר לי)

ממש מתסכלות השטויות האלה.

פורסם

תשתמש ב2 היציאות של הספק לכרטיס אחד ו2 המתאמים שקיבלת בשביל הכרטיס השני. בכלליות - הכרטיס הזה מגיע עם באנדל

עלוב (או יותר נכון - בלי באנדל בכלל)

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, יצרתי קשר עם השירות העולמי של Palit ושאלתי אותם לגבי ה- crossfire שחסר בבאנדל, ואיפה אפשר להשיג אותו.

להלן התשובה:

Dear Sir,

Thank you for mailing us. The CrossFire bridge shall be included in a CrossFire certified motherboard. The reason is because motherboard manufacturer design Crossfire slots in 2-slot space or 3-slot space. VGA manufacturer can not foresee which kind of bridge is adaptive in advance.

Anyway, after checking with Palit sales department, Palit authorized distributor also sell CrossFire bridge separately. Here is the contact information.

הסרתי את זה שלא חס וחלילה יחשבו שזו פרסומת.

Hope the above information is helpful to you

.

בקיצור, הם החליטו לא לכלול את ה- crossfire ribbon בכרטיסים שלהם כי הם לא יודעים איזה לוח אם אני הולך לקנות. במקביל הם החליטו שיצרני לוחות האם שתומכים ב-crossfire יכללו את החיבור...

נחמד, אבל בשלב הזה הרבה אנשים יכולים ליפול בין הכיסאות, כמו שקרה לי, זה לא נכלל בלוח Asus P5Q Pro אני מקווה שלאחרים יהיה יותר קל, תדעו מראש שאתם צריכים לקנות את החיבור בנפרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים