פורסם 2009 ביוני 916 שנים נתמקד יותר באיכות העדשה.הייתי אתמול באופטיקנה ושמתי עין על משפי שמש של ריי-באן ב950 שקל אחרי הנחה.מצד שני מצאתי משקפים לא פחות טובות ב450 שקל באירוקה, נידמה לי הם היו של אירוקה.מבחינת איכות, המשקפים של אירוקה לא נפלו מהם בהרבה.מה פשר הפרש המחירים הזה?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים המותג. : כמו שיש ג'ינס שעולה 400 שקל וג'ינס שעולה 2500 שקל - זה לא שהג'ינס השני עשוי מזהב טהור, אלא פשוט מיתגו אותו כיקר.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר מה עם העדשה?זה המשפקים שראיתי http://www.sunglassesuk.com/p2/rayban_sunglasses/rayban-rb-3344.aspאומנם זה לא בידיוק מה שאני רוצה, אבל העדשה היא אותה עדשה.אגב מה זה אומר " Polarized "אגב, איפה יש בארץ מבחר גדול של ריי-באן בעיקר מהסוג המלבני?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Polarizationאחלה עדשה יש לאבא שלי משקפיים עם עדשה כזאת והוא מרוצה מאוד.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים אני מכור למשקפים מקוטבות... הן בד"כ קצת פחות כהות מעדשות אחרות, אבל העיניים מתעייפות פחות.ועם קצת מזל אפשר למצוא משקפיים עם עדשות כאלה גם ב250 ש"ח (הן נפוצות יותר לקראת סוף הקיץ בד"כ...)
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מה הרעיון בעדשה מקוטבת? יהיו זוויות מסוימות בהן לא תוכל לראות מה מופיע על צגי LCD (פלאפון, שעון דיגיטלי וכו')...
פורסם 2009 ביוני 916 שנים נכון, זה קצת מציק- אבל למי שרגיש לאור זה קורבן סביר והרעיון הוא שהמשקפיים האלה אמורות לחסום קרני UV לחלוטין (או קרוב לזה)...
פורסם 2009 ביוני 916 שנים לא מכיר עד הסוף את הפיזיקה של קיטוב, אך על מנת לחסום לחלוטין/כמעט לחלוטין אורך גל מסוים, יש צורך בשני מקטבים ליניאריים ניצבים זה לזה עבור אותו אורך גל. אם אינני טועה, מקטב שמקטב UV, מקטב גם אור בתחום הנראה.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים רייבאן זה בין מותגי משקפי-השמש הטובים בעולם, אבל 950 ש"ח אחרי הנחה זה מחיר ממש מופרז בשבילם.. אחרי הנחה הם אמורים לעלות בסביבות 700 ולפעמים אף יותר זול
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר רייבאן זה בין מותגי משקפי-השמש הטובים בעולם, אבל 950 ש"ח אחרי הנחה זה מחיר ממש מופרז בשבילם.. אחרי הנחה הם אמורים לעלות בסביבות 700 ולפעמים אף יותר זול700 זה לרגילות.ואיפה כתוב 950?כתבתי 887 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.