פורסם 2009 ביוני 1316 שנים הקירור הוא לא דואל סלוט, יש לו רק מסגרת של דואל סלוט, כל האוויר החם נשאר במארז.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים הוא לא נשאר במארז כל עוד יש סירקולציה נורמאלית, כאחד שהיה לו את הכרטיס הנ''ל אני יכול להבטיח שלך שזה לא עשה נזק או יחמם שום רכיב אחר.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים ברור שלא, אבל זה לא קירור דואל סלוט.קירור דואל סלוט זורק את האוויר החם ישירות החוצה דרך הבראקט שמשום מה ללא שום סיבה נראית לעין הותקן בכרטיס
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים oh wellלטעמי זה טיפשי קירור שתופס סלוט נוסף ולא זורק החוצה או לחלופין משהו ממש טוב כמו ה HRים למינהם.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים לטעמך, לידיעתי כי השתמשתי בכרטיס קרוב לחצי שנה מדובר בקירור מעולה שמשאיר את הכרטיס בטמפ' טובות גם תחת אוברקלוק ולחץ מקסימאלי
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים סבבה, אתה עם אובר צ'אקרה שנושב לו בסבבה על כרטיס המסך ואני מניח שגם פולט חום לא רע הודות לסידור כבלים נורמאלי.מה קורה כאשר דוחפים אותו למארז שוקי שיווקי עם כבילה של סבבה אגוזים מחשבים בע"מ?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים סבבה, אתה עם אובר צ'אקרה שנושב לו בסבבה על כרטיס המסך ואני מניח שגם פולט חום לא רע הודות לסידור כבלים נורמאלי.מה קורה כאשר דוחפים אותו למארז שוקי שיווקי עם כבילה של סבבה אגוזים מחשבים בע"מ?הכרטיס הזה בילה גם במארז מגה-ג'נרי של אייבורי אם אתה מתעקש לדעת.עכשיו מספיק בקשה עם השטויות והספאם.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים WTF?... משעמם לך או שעישנת משהו?... :funn: Oxycontin נותן לך כנפיים אבל עדיף לא להזדקק לו הכרטיס הזה בילה גם במארז מגה-ג'נרי של אייבורי אם אתה מתעקש לדעת. עכשיו מספיק בקשה עם השטויות והספאם. לא שטויות, דיון לגיטימי לחולטין, פורום כרטיסי מסך, מדברים על כרטיס מסך, לא?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4887גם ה - HD4850 ההכי זול (מלבד הזה באייבורי שעולה 5 ש"ח פחות שזה זניח ולא נחשב), גם עם קירור דואל סלוט במקום הסינגל סלוט הגרוע וגם עם HDMI.תודה רבה לך !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.