עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI מסדרת ה 4850 (נראה לי)

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך !

כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי".

דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה:

יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw).

יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה.

כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי.

כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך.

משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר?

בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.

איך אני בדיוק אמור להעביר את הסאונד מהמחשב לרסיבר (הרסיבר שלי לא תומך בטכנולוגיות החדשות ואין לו כניסת HDMI - onkyo 702)?

בעיקרון אני יודע שאפשר להעביר כבל SPDIF (אופטי מהמחשב - צד שני קואקסיאלי לרסיבר) לרסיבר וככה לשמוע בפורמט הרצוי. אבל איך אני מסנכרן בין התמונה המוצגת בטלוויזיה לבין הסאונד שאני אקבל מהרמקולים? כי לפי מה שהבנתי יש בעיה של דיליי חמור בין השניים...

אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מתאים או אחר.

פורסם

אתה צריך HDMI עם קול? או שזה לא כל כך חשוב לך...? לגבי הדיליי.... נשמע מוזר. קשה לי מהאמין שזה מה שקורה בפועל.

פורסם
  • מחבר

לא.

בעיקרון אני רוצה להויצא מהכרטיס מסך HDMI ישירות לטלוויזיה. ולמגבר כבל SPDIF מהכרטיס קול.

פורסם

מה הבעיה עם מתאם ה DVI-HDMI שמגיע עם כל כרטיס HD4850 ?

פורסם
  • מחבר

שדרך DVI הוא לא יתמוך לי ב deep colors.

"Deep Color is a term used to describe a method of representing graphical image data using an extremely large number of shades, hues and luminosities, capable of displaying billions of possible colors. It is often employed when display media have a very wide color gamut. Deep Color is sometimes referred to as the successor to Truecolor."

פורסם

בולשיט.... אל תתיחס לזה. HDMI=DVI. אין שום הבדל בניהם. שניהם דיגיטליים. השוני היחיד הוא שאתה יכול להעביר ב-HDMI גם סאונד.

פורסם

בולשיט.... אל תתיחס לזה. HDMI=DVI. אין שום הבדל בניהם. שניהם דיגיטליים. השוני היחיד הוא שאתה יכול להעביר ב-HDMI גם סאונד.

יותר מזה , גם דרך המתאם ניתן להעביר סאונד מאחר והוא מצויד ביותר פינים מחיבור DVI רגיל שמטרתם היא גם להעביר סאונד.

לא אמור להיות שום הבדל בתמונה בין יציאת DVI של הכרטיסים מהדור הנוכחי לבין יציאת HDMI רגילה.

לגבי הדיליי , שמעתי על זה משהו פעם במיוחד בסרטים אבל אני לא בטוח שאתה תרגיש משהו , אתה תמיד יכול לנסות לבדוק

פורסם
  • מחבר

אז יש המלצה לכרטיס? D: עדיין הייתי רוצה עם יציאת HDMI

פורסם
  • מחבר

מישהו? :x

פורסם

למה לבלבל בביצים, קח את הגירסא הכי נורמאלית וזהו, כל סדרת 4800 מוציאה סאונד דרך המתאם DVI-HDMI המסופק.

אני מוציא סאונד מ4870 דרך כבל DVI-HDMI ג'נרי לחלוטין שבזמן הקניה לא תיכננתי בכלל על הוצאת סאונד.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני רוצה יציאת HDMI רגילה.

לצערי אין לי מושג איזה כרטיס מגיע עם היציאה הזאת ומאיפה אני יכול לקנות אותו...

פורסם

כמו שאמרו לך כולם מגיעים עם מתאם DVI-HDMI ואז יש לך יציאת HDMI לכל דבר, אתה מתעקש לבלבל בשכל לכולם.

פורסם

הDVI מעביר לHDMI ופה נגמר הסיפור, אתה מקבל אות באותה האיכות.

פורסם

גם אני חיפשתי כרטיס מסך חדש מסדרת ה4850 עם יציאת HDMI ובKSP מצאתי את הכרטיס מסך הזה ב650 ש''ח:

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03

פורסם

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4887

גם ה - HD4850 ההכי זול (מלבד הזה באייבורי שעולה 5 ש"ח פחות שזה זניח ולא נחשב), גם עם קירור דואל סלוט במקום הסינגל סלוט הגרוע וגם עם HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים