עבור לתוכן

דוח שלא שולם..

Featured Replies

פורסם

כשזה קרה היתי בן 16.. פקח תפס אותי לא אוסף חרא של הכלבה שלי

נתן לי דוח 300 שח..

עכשיו בדוח יש חלק כזה של עתירה לבית משפט או משו לא יודע.. אז כתבתי ושלחתי את זה. כתבתי שם שאני בן 16 ואין לי הכנסה עכשיו ואין לי איך לשלם את זה אז או שיעבירו את זה לבעוד כמה שנים או להעביר את זה על השם של אמא שלי...

ולא חזרו אלי..

את הדוח קיבלתי בנובמבר 2008

עוד מעט שנה עוברת

פורסם

הוא נתן לך דו"ח ובצדק.

להשאיר חרא של הכלבה שלך ואח"כ מישהו ייבוא ויידרוך זה מעשה אכזרי.

יש לך כלבה תדאג לתחזק אותה כמו שצריך.

לגבי הדו"ח, מתי שלחת את המכתב לבקשה שיידחו לך את התשלום?

פורסם

מה זה משנה אם יעבירו את הדו'ח על שם אמא שלך או שתבקש מאמא שלך את הכסף?

מן הסתם לא יפתחו נגדך תיק בהוצאה לפועל כי אין לך נכסים אבל הדברים האלה כדי לפתור אותם בזמן

כי פתאום בגיל 30 + מיליון ריביות יעקלו לך את הכלב....

פורסם

הוא נתן לך דו"ח ובצדק.

להשאיר חרא של הכלבה שלך ואח"כ מישהו ייבוא ויידרוך זה מעשה אכזרי.

יש לך כלבה תדאג לתחזק אותה כמו שצריך.

אל תשחק אותה אלוהים, אף אחוד לא מושלם ואתה לא צריך להחליט אם זה היה צודק או לא, אני בטוח שהוא מבין זאת בעצמו כבר...

לגבי הדו"ח, אי אפשר כל כך לדעת בעצם אם עוד לא חזרו אליך, אז פשוט חכה ותיראה. אולי התמזל מזלך וביטלו לך אותו בכלל.

מצד שני, אולי תקבל תזכרות מס' 2759 כשתהיה בן 30 שאומרת שלכל 2758 האחרות לא התייחסת, וכעת הסכום עומד על 158,284 שקלים+מאסר של שנתיים. אבל רק אולי ;D

פורסם

אל תשחק אותה אלוהים, אף אחוד לא מושלם ואתה לא צריך להחליט אם זה היה צודק או לא, אני בטוח שהוא מבין זאת בעצמו כבר...

לגבי הדו"ח, אי אפשר כל כך לדעת בעצם אם עוד לא חזרו אליך, אז פשוט חכה ותיראה. אולי התמזל מזלך וביטלו לך אותו בכלל.

מצד שני, אולי תקבל תזכרות מס' 2759 כשתהיה בן 30 שאומרת שלכל 2758 האחרות לא התייחסת, וכעת הסכום עומד על 158,284 שקלים+מאסר של שנתיים. אבל רק אולי ;D

אני לא משחק אותה אלוהים ולא כלום...

ואני מקווה שבאמת הוא הבין זאת, צריך לשמור על הסביבה כמה שיותר (מעבר לכך שלדרוך על חרא זה מעצבן ומגעיל).

פורסם

טוב לדעת שאוכפים לפעמים את החוק הזה, בכל מקרה פשוט תשלם את ה300 שקל וזהו.

פורסם

עכשיו כבר לא ניתן לשלם 300 ש"ח היות והמועד האחרון לתשלום עבר.

מה שלחת ולמי? בקשה לביטול דו"ח לעירייה, או בקשה להשפט לבית המשפט? אם שלחת אחד מהם למקום הנכון בדואר רשום, יש לך את הקבלה על כך, ולא קיבלת תשובה, תשכח מזה עד שתקבל תשובה/כפל קנס. במקרה של כפל קנס שלח להם חזרה מכתב בו אתה מפרט את השתלשלות העניינים. אם לא תקבל תשובה במשך 3 שנים, מזל טוב - הדו"ח התיישן.

בכל מקרה, כשם שאינך זורק זבל ברחוב, תדאג לנקות אחרי הכלב שלך.

פורסם
  • מחבר

אני מבין את מעשי אך זה לא הענין שלגביו שאלתי..

שלחתי את זה שבוע- אחרי קבלתו.. בדואר רגיל לא רשום.. בנובמבר+- 2008

מאז לא קיבלתי כלום..

יש דרך לברר מה קורה איתו? להתקשר לעיריה?

יכול להיות מצב שלא ישלחו לי תיזכורות או משהו כזה ואחרי תקופה מסוימת יגידו לי שאני בחוב של אלפי שקלים?

פורסם

שלחתי את זה שבוע- אחרי קבלתו.. בדואר רגיל לא רשום.. בנובמבר+- 2008

זה כאילו שלא שלחת בכלל.

אתה יכול לנסות להתקשר לעירייה לשאול מה קורה עם זה, אין לך מה להפסיד.

פורסם

פעם הבאה תשלח רק בדואר רשום

ותשמור את הקבלה!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים