עבור לתוכן

בעיה בהתקנה - קובץ usbheci.sys חסר

Featured Replies

פורסם

התקנתי מחדש ולבד לראשונה מערכת הפעלה XP. המחשב שהותקן בעבר בחנות קרס. התקנתי גם את החומרה מתוך ה-CD שהגיע עם המחשב וקשור ל-MOTHERBOARD. הכל עבד יפה פרט לכך שהוא מודיע לי שהוא מזהה חומרה חדשה: intel R ICH8 family usb2 enhanced host controller -2836 -u והוא פתח לי חלון של אשף חומרה חדשה אבל הוא כנראה לא מוצא קובץ מסויים. בנפרד נפתח לי חלון שבו הוא מבקש ממני לחפש את קובץ usbheci.sys מה עושים?

לציין שבבוקר התקנתי את המחשב באופן זהה והוא פשוט נתקע בגלל הדבר הזה ולכן התקנתי הכל מחדש אבל יש עדיין את הבעיה הזאת. HELP

פורסם

האם יש בכלל איזהשהי חבילת שירותים מותקנת? אם לא

אז תתקין SP3 , מאז SP1 אין צורך בדרייבר לUSB

לאחר התקנת הSP תתקין גם את הדרייבר של הציפסט

מהדיסק של הלוח אם

פורסם

מה שMEHIR אמר נכון בהחלט .. סביר להניח שאתה מתקין גרסה ללא SP...

במידה ואתה כן מתקין XP עם SP1/2/3 אז... זה לא אמור לקרות...תעשה BROWSE ותנווט אותו לתיקייה I386 בדיסק של ההתקנה.. הקובץ אמור להיות שם..אם הוא לא שם ,אז זה XP ללא SP ואז תעשה מה שMEHIR הציע ותתקין את הדרייבר של הצ'יפסט/במחשבים ממש ישנים היה בדיסק דרייברים דבר שנקרא USB2 FIX (משהו בסנגון) אז זה זה..

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יכול להתקין SP1 או SP3? יש באינטרנט?

פורסם

לא הייתי מציע שתתקין SP1

תתקין ישר SP2...ואחריו SP3

כיוון שבשביל להתקין SP3 אתה חייב קודם להתקין SP2.... בעוד שבין 1 ל2 אין הצורך..ולכן אני אומר שתתקין ישר SP2

את SP2 כמו גם את שאר העידכונים אתה יכול לקבל בWINDOWS UPDATE שבתוכניות בתפריט התחל

או מהלניק ..

http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/sp2/default.mspx

ואז משם הוא יפנה אותך לWINDOWS UPDATE ..

פורסם

אתה יכול להוריד SP3 מהאתר של מיקרוסופט ,פשוט חפש בגוגל

וכבר תמצא

תתקין ישר SP2...ואחריו SP3

כיוון שבשביל להתקין SP3 אתה חייב קודם להתקין SP2.... בעוד שבין 1 ל2 אין הצורך..ולכן אני אומר שתתקין ישר SP2

מה ??? אין שום צורך להתקין SP2 קודם,SP3 כולל את כל התיקונים שכבר כלולים בSP2

פורסם

יש מצב שהתבלבלתי קצת בין ויסטה לXP ...מה שאמרתי נכון לגבי ויסטה (עם SP1 וSP2 )

קבל התנצלותי

תודה על התיקון mehir :xyxthumbs:

פורסם

קבל התנצלותי

תודה על התיקון mehir :xyxthumbs:

קיבלתי :xyxthumbs: ,לא נורא כולנו טועים לפעמים ;)

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

ביצעתי את ההוראות ,ביצעתי עדכון דרך אתר מיקרוסופט אבל הוא לא הוריד לי את ה-SP2 למיטב הבנתי. [br]פורסם בתאריך: 12.06.2009 בשעה 09:30:32

הצלחתי תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים