עבור לתוכן

עזרה | קניית מסך 20 -22אינצ' באזור ה 1,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב , כמו שציינתי עד 1000 ש"ח .

עניין הגודל :

אני מועניין בחוות הדעת שלכם , אני לא רוצה שהעניים שלי יתעיפו בעבודה ממושכת מול המחשב , דבר שאני מאמין שיקרה אם אני אלך על 22 - זה נכון ?

אני גם כותב הרבה תוניות לב"ס מול המחשב וגם משחק איזה 1.5 שעות בממוצע - אז המסך צריך לשלב בין התחומים.

אני לא מעוניין ברמקולים מובנים .

תודה לכל העוזרים ;)

פורסם

ה-22" לא יעייף את העיניים שלך יותר מאשר 20". מה שמעייף את העיניים זה הרגלי שימוש לא נכונים - בהירות מוגזמת למשל.

המסך שאני ממליץ אליו בטווחי תקציב אלה הוא ה-Samsung 2243BW.

פורסם
  • מחבר

קראתי ביקורות , והבנתי שהמסך לא מתאים למשחקי 3D , יש מסך אחר שאתה יכול להמליץ עליו , או מספר מסכים אפשריים , שאוכל לבחור בינהם ?

פורסם

קראתי ביקורות , והבנתי שהמסך לא מתאים למשחקי 3D , יש מסך אחר שאתה יכול להמליץ עליו , או מספר מסכים אפשריים , שאוכל לבחור בינהם ?

איפה הבנת את זה? מעניין אותי לראות.

פורסם
  • מחבר

http://www.viewscore.com/vsER/54/2230

"Dont plan on gaming too much with this screen. Not only are its crystals not very reactive but the electronic circuitry produces an average (very stable) delay of two images in sequences".

פורסם

לדעתי מה שהם כתבו שם זה שטויות והגזמה בטירוף, שכן השהייה של 2 פריימים היא דבר זניח, ומבחינת זמן התגובה, המסך אמנם לא הכי מהיר שיש, אבל בפירוש הרבה יותר מהיר ממה שצריך. רק בגלל שהוציאו מסכי 2MS לא הופך פתאום את ה-5MS ללא מספיק. אחרי הכל לפני 5 שנים אנשים שיחקו גם עם 8MS ו-12MS.

אבל אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב, ואתה לא זקוק ליכולת להגביה/לסובב את המסך, אתה יכול ללכת על ה-2253BW.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר על ההבדל בין השניים, וכמובן , איזה מבין השניים עדיף ?

פורסם

אין מה להסביר מעבר למה שכבר אמרתי ומה שרשום באותו אתר שבו קראת את הביקורת (יש שם גם על ה-2253BW).

פורסם
  • מחבר

איזה מסך אתה הייתה לוקח ?

פורסם

זו שאלה מיותרת, לא הייתי לוקח אף אחד מאלה ובכלל אף מסך שנמצא בתקציב שלך.

פורסם

אותו כנ"ל. את ה-LG לא אוהב בגלל הצורה שלו (16:9).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים