פורסם 2009 ביוני 816 שנים אהלן.אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX.יש לי אייפוד טאץ' דור שני..מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אתה כונה קבל עם יציאה אחת של 3.5 מ"מ (כמו חיבור של אוזניה לאייפוד), ומצד שני זה RCA (בננה לבנה ואדומה)
פורסם 2009 ביוני 816 שנים יש לי כבל כזה למסירה. אם אתה מאיזור באר שבע או יכול לבוא לאסוף אתה מוזמן... האורך שלו הוא 1.5 מ'
פורסם 2009 ביוני 816 שנים למה RCA?זה לא יתחבר לו.הAUX זה חיבור יחיד כמו של רמקולים/אוזניות.אתה צריך כבל זכר/זכר של 3.5'(אם האיפוד זה חיבור רגיל, אם לא אז אתה צריך מתאם)
פורסם 2009 ביוני 816 שנים למה RCA?זה לא יתחבר לו.הAUX זה חיבור יחיד כמו של רמקולים/אוזניות.אתה צריך כבל זכר/זכר של 3.5'(אם האיפוד זה חיבור רגיל, אם לא אז אתה צריך מתאם)אמת!כך זה אמור להיות (כמובן אם הכניסה היא בפנאל הקידמי)
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר http://image.automobilemag.com/f/6704858+w750+st0/0703_z+2008_hyundai_i30+aux_plug.jpgככה נראה החיבור.בדיוק ככהועם כניסת הUSB הרדיו דיסק לא מזהה את האייפוד.וכתוב שם IPOD!!קיצר.מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים הAUX זה חיבור יחיד כמו של רמקולים/אוזניות.אתה צריך כבל זכר/זכר של 3.5'(אם האיפוד זה חיבור רגיל, אם לא אז אתה צריך מתאם)זה החיבור שאתה צריך!תלך לחנות ותגיד למוכר שאתה רוצה כבל PL קטן ל PL קטן(שזה אומר, אותם חיבורים ב2 הצדדים(PL)...הוא ידע כבר מה לתת לך!
פורסם 2009 ביוני 916 שנים הוא נתן תמונה, וזה גם סטנדרט בדברים האלה. PL 3.5MM משני הצדדים, זה מה שהוא צריך..אני מופתע שכמה כאן חשבו שהכוונה ב-AUX זה זה ל-RCA R\L...כי רק במערכות הישנות של AIWA היה רשום שם AUX .. (אה וכן וגם בתוכנה EVEREST, לא ברור באיזה הקשר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.