פורסם 2009 ביוני 816 שנים שלום.עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorerאם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון:Work Offline No connection to the Internet availableclick Work Offline orclick Try Againלחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב.עצות מעשיות תתקבלנה בברכה.תודה. יוסי
פורסם 2009 ביוני 816 שנים vero, ברוך הבא לפורום.אנא שנה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורנטיבית, בהתאם לחוקי הפורום, ע"מ שלא אצטרך לנעול את הדיון.בקשר לבעיה:גש לinternet options ושם לconnections, תסמן את האפשרות never dial a connection. אח"כ גש ללשונית advanced ותבדוק עם יש שם שורה עם מלל דומה ל enable offline items to be synchronized. אם כן, תוריד ממה את הסימון.
פורסם 2009 ביוני 816 שנים מחבר 1. מקוה שהכותרת החדשה עונה על הדרישות.2. בחלון Connections שב- Internet Options לא מופיע כל רישום של חיבור ואת האפשרות Never dial a connection לא ניתן לסמן. שלושת האפשרויות רשומות באפור בהיר ואינן פעילות.3. בלשונית Advanced לא קיימת שורה עם הכיתוב המוצע. תודה
פורסם 2009 ביוני 816 שנים זה נשמע טיפשי אבל אולי סתם לצורך בדיקה לבדוק אנטי וירוס ולסרוק טיפה טרויאנים??אני סתם זורק השערות נשמע משונהאו שאפשר לנסות להתקין דפדפן 8או פיירפוקס העדפה אישית שלי חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.