עבור לתוכן

CrossFire בשני כרטיסי מסך שונים-יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

שלום,

התעניינתי אם יהיה לי לוח אם תומך, האם אני אוכל לעשות CF של שני כרטיסי מסך שונים (לדוגמה ה-HD4870 שלי יחד עם HD4350)? לדעתי זה לא ממש אפשרי (אם כרטיס אחד חזק משמעותית מהשני, יכול להיות שהוא פשוט ימשוך אותו ויפיל אותו: דמיינו שבנאדם וסוס קשורים יחד בחבל, ומנסים לרוץ כדי לחזק אחד את השני בטענה ששניים חזקים יותר מאחד-הבנאדם יפול-וכך גם הכרטיס החלש). אני רוצה להאמין שזה אפשרי, אבל האמנם?

פורסם

יש מצב כזה, אבל רק מאותה משפחה ז"א 4870 ו4850 יוכלו לעבוד ביחד, אבל 47** ו48** לא יעבדו ביחד.

הנה טבלה שמראה מה יכול לעבוד ביחד ומה לא:

http://game.amd.com/us-en/content/images/crossfirex/CF_combo_chart.jpg

זה נקרא CROSSFIREX

דווקא במצב של CFX החלש מנצח, ז"א החלש ימשוך את החזק לבצע ביצועים כמו שלו (החלש)...

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שהכרטיס הכי חלש שה4870 שלי יוכל לעבוד איתו הוא 4830?

פורסם

נכון, אבל מומלץ לשים אותו כרטיס, אני לא יודע כמה יוסיף לך בביצועים כרטיס חלש יותר (במיוחד בדוגמא שלך)...

פורסם

אאל"ט יש ל ATI טכנולוגיה שנקראת , HYBRID כך שעם כל כרטיס שאתה מוסיף הביצועים רק גוברים והכרטיסים החלשים אינם מושכים את החזקים מטה. אין לי זמן להתעמק בזה עכשיו, אבל חיפוש בגוגל יגיד יותר.

פורסם

אם אני אחבר ל 4870X2 קרוספייר של 4830, זה ייתן לי משהו?

ואיזה ספק אני אצטרך אז? 630W לא יספיק ?

שנייה , זה יוסיף בכלל לביצועים?

פורסם
  • מחבר

אאל"ט יש ל ATI טכנולוגיה שנקראת , HYBRID כך שעם כל כרטיס שאתה מוסיף הביצועים רק גוברים והכרטיסים החלשים אינם מושכים את החזקים מטה. אין לי זמן להתעמק בזה עכשיו, אבל חיפוש בגוגל יגיד יותר.

אהה יופי, ז"א שאני צריך לוח שתומך ATI Hybrid Tech.

פורסם

נעצור את זה פה לפני שתתחילו לפתח ציפיות מוגזמות.

שילוב של כרטיס מסך חזק כמו HD4870 עם HD4830 חוץ מהעבודה שזה יביא ביצועים מאוד לא יציבים, הביצועים יהיו ברמה הרבה יותר נמוכה ממה שמצופה

שילוב של HD4850 עם HD4870 לצורך העניין, יביא את רמת הביצועים הזהה לHD4850 בCF.

ההמלצה שלי - אם כבר עושים קרוספייר שגם ככה לא מומלץ בשום מצב לא משנה מה, לפחות לעשות את זה בשכל ולשלב 2 כרטיסים זהים.

פורסם
  • מחבר

ו4870 עם 4850 יהיה יציב לפי דעתך?

פורסם

ו4870 עם 4850 יהיה יציב לפי דעתך?

גם לא. ולמה HD4870 עם HD4850 כשרשמתי בפירוש שזה לא מומלץ?

פורסם
  • מחבר

חבל.. טוב לא ביג דיל ממילא לא תכננתי ממש לעשות את זה, רק התעניינתי. אם זה לא יציב, למה בכלל עשו את הטכנולוגיה הזאת? :screwy:

פורסם

1 - $$$$$$

2 - להציג בפניך כביכול פתרונות משתלמים וטכנולוגיה מתקדמת

3 - להגיד לך "אוקיי אל תדאג זה יחזיק הרבה זמן מקסימום תוכל להוסיף עוד כרטיס בעוד שנה והכל יהיה בסדר רק תביא קצת $$$"...

פורסם
  • מחבר

חחחח :lol: :lol: :lol: :lol:

מצחיק שבאמת יש בזה הגיון :lol:

פורסם

אפשר לדעת למה אתה טוען שהCF לא שווה כלום?

לדעתי CF של 4890 הרבה יותר טוב מ295...

ובCF יש הרבה פעמים תמורה טובה לכסף (אני מדבר על השוק הגבוה)...

פורסם

אף אחד לא אמר ש CF לא שווה כלום... זה דבר מעולה למי שזקוק לביצועים גבוהים במיוחד ואין כרטיס ליבה יחידה שמסוגל לתת מענה...

מה שלא שווה ( או לא משתלם ) זה CF של כרטיסים לא זהים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים