עבור לתוכן

בעיה בEMULE

Featured Replies

פורסם

מותקן אצלי על המחשב EMULE 0.29, כל הזמן הוא עבד טוב עד שיום אחד הוא כל הזמן היתחבר בLOWID.

אז ככה, יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים פלוס ראוטר (לינוקס) ומודם אלקטל, והכל מוקדר כמו שצריך, הפורטים של EMULE פתוחים (4662 ו 4672) ואני בטוח כי אתמול בדקתי את הפיירוואל. בדקתי כבר את כל המחשבים ברשת מוירוסים ולא מצאתי כלום (עם פייר וואל מעודכן).

אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כבר הכל! להתקין מחדש, להתקין EMULEPLUS ושום דבר לא עזר!

פורסם
  • מחבר

מותקן אצלי על המחשב EMULE 0.29, כל הזמן הוא עבד טוב עד שיום אחד הוא כל הזמן היתחבר בLOWID.

אז ככה, יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים פלוס ראוטר (לינוקס) ומודם אלקטל, והכל מוקדר כמו שצריך, הפורטים של EMULE פתוחים (4662 ו 4672) ואני בטוח כי אתמול בדקתי את הפיירוואל. בדקתי כבר את כל המחשבים ברשת מוירוסים ולא מצאתי כלום (עם פייר וואל מעודכן).

אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כבר הכל! להתקין מחדש, להתקין EMULEPLUS ושום דבר לא עזר!

סימון, לך הייתה בעיה אחרת!

תאורתית הכל אמור לעבוד טוב, אבל זה לא, לא בגלל שלא הגדרתי טוב את הFIREWALL.

פורסם

תקרא תתגובות,כתוב שם תבטל את הפיירוול.

פורסם
  • מחבר

אתה לא קולט?! אני אומר לך שפתחתי את הפורטים ותאורטית זה אמור לעבוד מצויין!!!!!!!

פורסם

אבל בכל זאת תנסה לבטל אותו ותראה אם זה עדין קורה, גם הפיירוול שלך, וגם הפיירוול של ווינדוס XP (אם יש לך כזה).

אם זה עדין קורה, צריך לבדוק משהו אחר...

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לעבוד ללא FIREWALL!

ואני לא מבין כי הפורטים פתוחים וזה אמור לעבוד!!!

פורסם

לעבוד בלי פיירוול זה לא פיתרון.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לעבוד ללא FIREWALL!

זה כמו להשאיר דלת פתוחה למפגרים שמשתמשים התוכנות פריצה.

ואני אומר שוב שהפורטים פתוחים וזמן מסויימים עבד מצויין!

פורסם

תקשיב slim!

ני בטלתי את הפייר וול וזה מתחבר לי עכשיו מהר ועם איי די גבוה!!

אם תרצה לבטל תגיד לי אני אסביר לך!

פורסם

slim, איזה פיירוול יש לך?

לי היתה בעיה דומה עם Norton internet security, אבל עם zone alarm הכל פועל מצויין..

אם באמת יש לך NIS, תנסה לכבות אותו, להתחבר ב emule, ואז שוב להפעיל אותו.. אצלי זה פעל..

פורסם

slim, איזה פיירוול יש לך?

לי היתה בעיה דומה עם Norton internet security, אבל עם zone alarm הכל פועל מצויין..

אם באמת יש לך NIS, תנסה לכבות אותו, להתחבר ב emule, ואז שוב להפעיל אותו.. אצלי זה פעל..

ממש תשובה חובבנית.

אין שום בעיה לקנפג ב NIS כל תוכנית.

לך ל PROGRAM CONTROL.

תיבחר ב CASTOM.

ומישם תגדיר PERMIT UPD ו TCP לפורטים הנכונים.

זה עובד כמן גדול.

פורסם
  • מחבר

לך ל PROGRAM CONTROL.

תיבחר ב CASTOM.

ומישם תגדיר PERMIT UPD ו TCP לפורטים הנכונים.

זה עובד כמן גדול.

PROGRAM CONTROL?

איפה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים