עבור לתוכן

משהו שאני רוצה להגיד בנושא קונסולות-מחשב

Featured Replies

פורסם

וואו כמה טמטום בנושא אחד, במקום לשבת על אזרחות אני יושב פה וקורא את מה שכותבים.

חן- אתה באמת אחד שלא מבין כלום מהחיים שלך. בוא אני אסביר לך מה ההבדל בין משחק שהורדת לבין משחק שקנית. ואני מספר את זה מהנסיון האישי שלי.

כשאתה מוריד משחק אתה למעשה לא מעריך את המשחק, מבחינתך זה סתם משחק בשביל להעביר את החמש דקות האומללות בחיים שלך, אתה מאמין שאתה לא עושה דבר רע כשאתה מוריד את המשחק ואחרי יום של משחקים אתה אומר לעצמך "די נמאס לי מהמשחק הזה" ואתה מוחק אותו. לעומת זאת, כשאתה קונה משחק אתה גם מעריך אותו יותר כי אתה אשכרה קנית את המשחק הזה. יש לך בעלות שלמה על המשחק הזה ולכן אתה גם תשחק בו יותר ותאהב אותו יותר. זה עניין פסיכולוגי הקטע הזה אבל זה הקטע, כשאתה קונה משחק אתה מעריך אותו יותר ואתה תשחק בוא הרבה יותר ממה שאתה משחק במשחק שהורדת. למשל, אני הורדתי משחקים לPS2 כי אמרתי לעצמי כמוך "אני ילד מפונק שחיי על חשבון ההורים שלי, במקום שאני אקנה לי משחק חביב אני אוריד את כל המשחקים ובכסף אני ארוץ אקנה לעצמי משהו אחר כי לשלם על משחק זה מממממש לא שווה", כל משחק שהייתי מוריד הייתי משחק בו מקסימום יומיים, זהו. אבל אח"כ החלטתי להתחיל לקנות משחק והתחלתי אשכרה לשחק באותו משחק יותר מפעם אחת וגם יותר שעות, אני ישבתי על GTA VC יומיים בעוד שעל GTA IV ישבתי יותר מ50 שעות.

תבין, אתה לא יכול לעשות השוואה כאילו אתה יודע משהו, אתה לא קונה משחקים לכן אין לך ערך כלפיהם ואתה חושב מהתחת.

לכל השאר, כל אחד והדיעה שלו, אבל מחשבי וקונסולה זה דברים שונים, תפסיקו להשוות בין הביצועים ותשוו רק מה שהם מציעים!

מחשב חומרתית יותר חזק מקונסולות, אבל קונסולות מעשית במשחקים הן יותר חזקות מהמחשב.

• תגובות 178
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלון הכוונה לגיימרים שמתקשים להחליט, קונסולה או מחשב...?

קונסולה:

1. אוהב להיזרק על הספה עם גיימפאד ולשחק.

2. חלק שלטים לחברה, תכניס פופקורן למיקרו, והיידה... לפרו-אבולושיין.

3. עדכון דרייברים מה זה...?

4. חולה על משחקי ספורט ומכות.

5. יש לי מקור הכנסה טוב, ככה שאין לי בעיה לקנות משחקים חדשים.

6. המחשב שלי גם ככה לא בנוי למשחקים.

--------------------------------------------

מחשב:

1. איך אפשר בלי עכבר במשחקי FPS?

2. אני אוהב לסחוט את היכולת של המחשב שלי, אוברקלוק זה מתנת האלים.

3. משחקי FPS ואסטרטגיה, MRPG, הם הפבוריט שלי.

4. עד 220 ש"ח למשחק טוב, אפשר לחיות עם זה.

5. אין מה לעשות, אני זונת גרפיקה.

מי שיותר מתאים לו השאלון, יוכל להחליט מחשב או קונסולה.

פורסם
  • מחבר

ליביו במקרה אלי משחקי ספורט לא מדברים,אבל מתי פעם אחרונה משחק כמו למשל CRYSIS עלה זול?אני יודע שקרייסיס עולה משהו כמו 200 שח...בחיים לא ראיתי קרייסיס שעולה 100 שח ופחות

זה המצב שאני רוצה שיגיעו אליו בארץ,שמשחקי מחשב יהיו זולים ואז אני כן אלך וכן אקנה

אם קונסולות חזקות יותר במשחקים חומרתית,תסביר לי את הדבר הבא:איך יכול להיות שמעבד QX9770 שיש לי אותו,מוציא במשחק כבד 147 פריימים,בעוד שקונסולה מוציאה במקסימום של המקסימום 30 פריימים?

פורסם

וואו כמה טמטום בנושא אחד, במקום לשבת על אזרחות אני יושב פה וקורא את מה שכותבים.

חן- אתה באמת אחד שלא מבין כלום מהחיים שלך. בוא אני אסביר לך מה ההבדל בין משחק שהורדת לבין משחק שקנית. ואני מספר את זה מהנסיון האישי שלי.

כשאתה מוריד משחק אתה למעשה לא מעריך את המשחק, מבחינתך זה סתם משחק בשביל להעביר את החמש דקות האומללות בחיים שלך, אתה מאמין שאתה לא עושה דבר רע כשאתה מוריד את המשחק ואחרי יום של משחקים אתה אומר לעצמך "די נמאס לי מהמשחק הזה" ואתה מוחק אותו. לעומת זאת, כשאתה קונה משחק אתה גם מעריך אותו יותר כי אתה אשכרה קנית את המשחק הזה. יש לך בעלות שלמה על המשחק הזה ולכן אתה גם תשחק בו יותר ותאהב אותו יותר. זה עניין פסיכולוגי הקטע הזה אבל זה הקטע, כשאתה קונה משחק אתה מעריך אותו יותר ואתה תשחק בוא הרבה יותר ממה שאתה משחק במשחק שהורדת. למשל, אני הורדתי משחקים לPS2 כי אמרתי לעצמי כמוך "אני ילד מפונק שחיי על חשבון ההורים שלי, במקום שאני אקנה לי משחק חביב אני אוריד את כל המשחקים ובכסף אני ארוץ אקנה לעצמי משהו אחר כי לשלם על משחק זה מממממש לא שווה", כל משחק שהייתי מוריד הייתי משחק בו מקסימום יומיים, זהו. אבל אח"כ החלטתי להתחיל לקנות משחק והתחלתי אשכרה לשחק באותו משחק יותר מפעם אחת וגם יותר שעות, אני ישבתי על GTA VC יומיים בעוד שעל GTA IV ישבתי יותר מ50 שעות.

תבין, אתה לא יכול לעשות השוואה כאילו אתה יודע משהו, אתה לא קונה משחקים לכן אין לך ערך כלפיהם ואתה חושב מהתחת.

לכל השאר, כל אחד והדיעה שלו, אבל מחשבי וקונסולה זה דברים שונים, תפסיקו להשוות בין הביצועים ותשוו רק מה שהם מציעים!

מחשב חומרתית יותר חזק מקונסולות, אבל קונסולות מעשית במשחקים הן יותר חזקות מהמחשב.

אני אביא עוד דוגמאות עם ערוץ 1 ?

בבקשה -

כשאתה בצבא יש לך חדר כושר בחינם אז אתה לא הולך

כשאתה אזרח אתה משלם אז אתה הולך

או במילים אחרות BS אחד ע-נ-ק כמו הפלזמה שהייתי רוצה שתהיה לי 500".

קונים משחק כשאתה יודע בודאות שהוא שווה כסף , משחקים מורידים ללא חשבון ומנסים את כולם.

לכן הערך פה משתנה לא בגלל שקנית או לא קנית - אלא בגלל האפשרויות שיש בפניך.

למשל WOLVERINE וASSASINS CREED וWANTED - שאת כולם סיימתי ואני מעריך מאוד מאוד - לא שילמתי פרוטה בשבילם.

את כל השאר - זה כבר סיפור אחר - מה היה טוב ומה לא היה טוב !

בתור אחד שעבד בחנות שמכרה PS2 ומשחקים , אנשים לא קונים משחק כדי "בוא ננסה" אלא "זה משחק ממש טוב אז אני קונה" - ולכן נהיה פה הרושם של "הערכה".

אנשים לא קנו גם FIFA וגם PRO כי מבחינתם אחד יותר טוב מהשני ואין טעם לזרוק עוד 300 ש"ח.

אני לעומת זאת יכול להינות משתי העולמות (שאגב לא שיחקתי בשניהם).

בקצרה - לגבי מי שציין את עניין הגניבה שהם עבדו מאוד שעות והשקיעו מליונים ובלה בלה בלה.

אז כמה דברים בנושא -

א.שימצאו ספונסרים לפרסומות נסתרות !

ב.בחייאת העולם שיהיו הוגנים כמו שהם מצפים ממני להיות הוגן ויגבו גג - אבל גג בהגזמה אם המשחק הוא 5 DVDים עם קטעי מעבר של הוליווד - 60 ש"ח בהגזמה.

אני מרוויח מעל הממוצע והמחיר פשוט אסטרונומי - אני לא רוצה להסתפק במשחק לחודש , אני רוצה לשחק בכולם באותו חודש ותקראו לי חזיר !

פורסם

אני אביא עוד דוגמאות עם ערוץ 1 ?

בבקשה -

כשאתה בצבא יש לך חדר כושר בחינם אז אתה לא הולך

כשאתה אזרח אתה משלם אז אתה הולך

תסלח לי שאני סוטה מהנושא.

אבל דווקא בצבא באמת ניצלתי את החדר-כושר (אוהל כושר במקרה שלי).

באזרחות שילמתי על חדר כושר בשביל הכוסיות... ;)

פורסם

אורי אתה מחזק את הטענה שלי !

פורסם

ליביו במקרה אלי משחקי ספורט לא מדברים,אבל מתי פעם אחרונה משחק כמו למשל CRYSIS עלה זול?אני יודע שקרייסיס עולה משהו כמו 200 שח...בחיים לא ראיתי קרייסיס שעולה 100 שח ופחות

זה המצב שאני רוצה שיגיעו אליו בארץ,שמשחקי מחשב יהיו זולים ואז אני כן אלך וכן אקנה

אם קונסולות חזקות יותר במשחקים חומרתית,תסביר לי את הדבר הבא:איך יכול להיות שמעבד QX9770 שיש לי אותו,מוציא במשחק כבד 147 פריימים,בעוד שקונסולה מוציאה במקסימום של המקסימום 30 פריימים?

קח,חכמולוג:

http://www.freak.org.il/sg_product~1201411~3~1.htm

וזה לקח לי בדיוק עשרים שניות..בלי לחפש איפה הכי זול ובלי כלום..פשוט להיכנס לאתר הכי פשוט והכי מוכר ולהסתכל..נראה אותך,אני מחכה לשמוע שתלך ותקנה את המשחק..מספיק כבר עם התירוצים העצובים שלך ל"למה אני לא קונה משחקים"..מה הלאה? תגיד שרק אם את המשחק יביאו לך עד הבית דוגמניות בבגדים תחתונים אתה תקנה אותו?

עריכה:http://www.pcgames.co.il/pc-Crysis-2095.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1

40 שקל!! לפאקינג קרייסיס האהוב שלך! 40!! זה מחיר של ארבע מילקי ושניים חלב..אני מחכה לתגובה.

פורסם
  • מחבר

ומה יש להגיד בנושא הפריימים-147 על מעבד מפלצתי ביותר לעומת 30 על קונסולה?

ודא זה הקרייסיס הישן ישן שיצא לפני איזה שנה,הקרייסיס WARHEAD כמה הוא עולה?

והקרייסיס 2 בטח ובטח שלא יעלה 50 שח

צריך להגיע למצב שגם המשחקים הכי הכי חדשים וטובים שיוצאים עולים 50 שח,אז זה באמת יהיה מחיר מציאה

ובדיוק אני חוזר על מה שהאיש עם התמנוה של סימפסון אמר-כשאתה מגיע את המשחק בצורה לא חוקית כמו במחשב,יש לך אופציה לנסות הרבה משחקים ולהחילט מה אתה רוצה,בקונסולה אתה קונה משחק אחד,ואם נדפקת עם משחק ON THE FACE כמו שאומרים,זהו נדפקת אתה חייב לסיים אותו כי שילמת עליו את מיטב כספך...

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה?אני אגיב

לגבי המחיר של הקרייסיס:סבבה מחיר באמת מצחיק וכדאי לקנות מי שלא שיחק עדיין שיקנה את זה

זה הגיוני,אבל....כשמתחילים לדבר על סכומים של 300 שח למשחק סוני 3 וגם 400 שח,זה כבר נשמע לא הגיוני

נראה לך הגיוני להוציא 400 שח על משחק סוני 3 במשבר הכלכלי שיש היום?זה נראה לך בראש סדר העדיפויות של אנשים?

פורסם

בסדר - על בטוח , כששנה שעברה מכרו פיפה ב99 ש"ח ביום היציאה - קנית?

קרירין קנה?

באתר המשחקים הזולים קנית (ZOLGAMES או איך שלא קוראים לא?)

זה סתם תירוצים.

לגבי השכרות - כבר דיברו על זה , בבלוקבאסטר ובאוזן אפשר להשכיר משחקים, אז גם זה כבר לא תירוץ.

ליביו

ליביו כבר אמרתי לך את דעתי מספיק פעמים

קניתי את GTA4 כי זה אחד מהמשחקים הבודדים שיצאו למחשב בשנים האחרונות שחשבתי ששווה את ה220 שקל

וזה הרבה בגלל שדי נימאס לי מי FPS \מרוצים\אסטרטגיה וכו ואני מעדיף לשחק בWII ובDS במקום (טעם שלי לא לקטול בבקשה )

הDS משרת את אח שלי שבצבא ואין לו כסף לקנות משחקים במשכורת העלובה שלו

וחוץ מזה המחירים בארץ מנופחים כי זלדה PH או NSMB שווים את ה30$ שלהם אבל לא שווים את ה300 שקל שרוצים אליהם בארץ

וגם משחקי WII במחיר מנופח

אבל אני כן קונה משחקי WIIWARE -ואל תזלזל כי אני קונה אותם בסכום מצתבר מכובד

ויקנה עוד בעתיד

חוץ מזה אם סוני תוציא מתי שהוא גירסה מוקטנת וזולה לPS3

וספרית ההשכרות תיהיה מספיק טובה אני יקנה אחת יחד אם מסך LCD גדול

למרות שהמכשיר לא "ידידותי לפריצות"

מבחינתי יש עלות תועלת ואם אני נגיד לצורך הדיון עוד שנתיים

יוכל לקנות PS3 זול ולשכור בזול הרבה מהמשחקים הגדולים שלו שאז גם ככה יהיו ישנים (ראצאט \GOW3\LBP וכו )

אז זה משתלם לי

אבל כמו שלא משתלם לי כרגע לקנות טלוויזיה גדולה או מקרר לחדר או דברים אחרים אני לא יקנה את זה

ולא החברות לא מפסידות מימני כלום אם לא היו פריצות בכלל לא הייתי קונה בכל זאת משחקים במחיר מופרז

מקסימום הייתי משחק במשחקים חינמים ודמו

פורסם
  • מחבר

wii זה יותר קונסולה משפחתית חברתית כזו למשחקים כאלה להעביר את הזמן,האחרות הן למשחקים רציניים יותר...

פורסם

תסביר לי איך משחק כמו זלדה TP זה משחק משפחתי ?

איך מטרואיד ?

איך מאד אורלד ?

אבל עזוב COD5 משחק משפחתי ? -הוא קים בWII בגרסה מוצלחת בגלל השליטה

מה אם RE4 ? שיש גירסה מאוד מוצלחת לWII

תפסיק לדבר שטויות אם אתה רוצה אני יכול לחפור ולהראות לך הרבה משחקי WII שלא מתאימים למשפחה

זה שקימים הרבה כאלו שכן לא אומר שאין משחקי קור

ותגדיר "משחק רציני " בדרך כלל אנשים אומרים "משחק רציני " ובעצם מתכוונים למשחק עתיר גרפיקה

מה זה משחק רציני ? הילו זה משחק רציני ? יש לו עלילה מפגרת בערך כמו מטרואיד

או במילים אחרות דמות אם חליפה שנותנת כוחות על שנילחמת בחיזרים להציל את המצב

גירס רציני ? מה רציני בו

רציני אם כבר זה סימולטור טיסה שבאמת מלמד אותך או דברים בסיגנון

זה רציני

משחק ווידיאו זה משחק ווידיאו ורובם המוחץ לא "רצינים "

לא ביושוק או פלאוט 2 או אססין קריד וגם לא זלדה ומטרואיד לא רצינים

וגם לא מאטל גיר ומשחקים אחרים

פורסם

כולם שכחתם שקונסולה אפשר לשחק 4 בPS 3 אפילו 7 במכשיר אחד! אני רוצה לראות מחשב אפשר לשחק בו 4 שחקנים .

זה אחד הדברים שהכי משכו אותי לקונסולות לשחק בסינגל את HALO הראשון עם עוד חבר היה דבר חדשני בצורה שלא הכרתי עד אז וממש מהנה , מה שגרם לי לשחק את הסניגל בכל הרמות קושי וכל פעם להנות מחדש. לאקס בוקס יש תחליף זול לLIVE שנקרא xbconnect והוא לא פחות מי מעולה!

חוץ מי זה שעל קונסולה מוצאים במקסימום 3000 שקל ואז נהנים במשך לפחות 4-6 שנים ובזה שום מחשב לא יכול להתחרות בלי שדרוגים.

:xyxthumbs: אין על קונסולות ! ואני עם מחשב חזק שמפעיל כל משחק בקלות עדין אומר את זה כי זה פשוט חוויה אחרת!

קרירין אתה רוצה משהו "רציני" תראה ערוצי מדע והיסטוריה משחקים לא נועדו להיות "רצינים" .

פורסם
  • מחבר

משחק רציני זה למשל כמו שאמרת COD,לעומת משחק לא רציני שזה כל המשחקים המוזרים של הWII ספורט וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים