עבור לתוכן

משהו שאני רוצה להגיד בנושא קונסולות-מחשב

Featured Replies

פורסם

אבל קיבינימאט איתך אתה לאי כול להשוות משחקים שאתה גונב ומוריד לעומת משחקים שאתה קונה :s07: :s07:

די, כמה אטום אתה יכול להיות1?@#$!#$

אתה לא יכול להתעלם מהשיקול הזה, לצערנו עקב המשבר הכלכלי זה הפך להיות שיקול קניה של הרבה אנשים.

וחס ושלום, אני לא בעד עידוד הפיראטיות.

אגב, הרבה אנשים מעדיפים את X360 על-פני ה-PS3 בגלל הצ'יפ במכשיר, ככה שזה הפך לשיקול בבחירת הקונסולה.

• תגובות 178
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא עניין של שיקול! הילדון הזה פשוט לא מסוגל להבין שיש בכלל אופציה כזאת לקנות משחק!!

מבחינתו בPS3 אתה אך ורק קונה משחקים(כי אין אופציה אחרת) ובמחשב אין מושג כזה(כי הרי יש אפשרות להוריד)..כאילו המחשב קיים בכדי לאפשר לשחק בכל משחק שתחפוץ בחינם.

אני לא מנסה להמציא מעצמי מלאך שומר של תעשיית המשחקים או משהו,אבל הילד הזה פשוט מרתיח אותי עם התגובות שלו..

פורסם

מחזק.

פורסם

לפעמים בא לי שימציאו איזה DRM הרסני ובלתי פריץ, רק כדי שכל הילדונים האלו יבינו את הערך של משחק

פורסם

פעם היה דבר שהיה מאפשר להשכיר משחקים .. אני זוכר שהיה לי מגאסון כזה מעפן שהיה גם להיט פעם.. המכשיר היה בא עם משחקים

והיו חנויות שהיו מאפשרות לך להחליף משחקים בתשלום.. זה אומר שכל פעם שילמתי 5-10 שקל והחלפתי למשחק אחר! כמה פשוט כמה נוח..

היום אין דברים כאלה.. גם אם היו לוקחים 40-50 שקל להשאלה נגיד לשבוע זה היה שווה את זה. ומה שטוב שהחנות רק מרוויחה כי היא יכולה "למכור" את אותו המשחק מספר פעמים.

ואני חושב שאתם מגזימים עם הפירטיות.. אז סבבה אתם לא תומכים בזה אבל אסור לאחרים לחשוב אפילו ככה? נו באמת זה כבר חופש ביטוי בסיסי.

יש הבדל בין להגיד שאתה רוצה לשדוד בנק לבין לשדוד אותו. (אם כבר נתתם דוגמה של בנק.. הרי זה מאוד קל בדיוק כמו להוריד!)

אם בנאדם משיג משחקים מקוריים בלי לשלם זה אומר שהוא גונב אותם?

מה שאני בא להגיד זה שאני לא חושב שזה צריך לשנות לכם איך לבנאדם יש את המשחק.

לא שאני אומר שצריך לדבר על זה פה כמובן..

פורסם

תשמע, אני לפחות ואני בטוח שרבים כאן לא תמימים,

אני גם "עובר על החוק" ומוריד דברים

אבל אני יודע להעריך אותם

ואגב - אין ספק שכשאתה משלם על משהו, אתה מתיחס אליו בצורה שונה

זה בדיוק כמו שלשחק פוקר בלי כסף זה לא אותו דבר

פורסם

ואני חושב שאתם מגזימים עם הפירטיות.. אז סבבה אתם לא תומכים בזה אבל אסור לאחרים לחשוב אפילו ככה? נו באמת זה כבר חופש ביטוי בסיסי.

יש הבדל בין להגיד שאתה רוצה לשדוד בנק לבין לשדוד אותו. (אם כבר נתתם דוגמה של בנק.. הרי זה מאוד קל בדיוק כמו להוריד!)

מותר לך לחשוב שפיראטיות זה בסדר, מותר לך לאמר שאתה חושב שפיראטיות זה בסדר. אסור לך על פי חוק להסית לפיראטיות או לבצע אותה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי דיברתם על ערך של משחק

אתם יודעים כמה אנשים ברחבי העולם משיגים את המשחקים בצורה לא חוקית?מיליונים ואם לא מיליארדים,למרות שלפי החוק זה אסור

ערך של משחק זה ערך וזה נכון מאוד,עבדו עליו קשה כדי להוציא אותו,אבל אני לא רואה שחברות המשחקים כמו רוקסטאר ואטארי וכו',מפסיקות ליצר משחקים בגלל שמשיגים את המשחקים שלהן בצורה לא חוקית,להיפך הן ממשיכות לייצר.הנה עכשיו עומד לצא פרוטו טייפ.אנשים לא ישיגו אותו בצורה בלתי חוקית?בטח שכן!

אז מה?זה ימניע מהחברה לפתח משחק המשך אם יהיה צורך?לא

עריכה:חוץ מיזה,העלות הכספית של משחקים גבוהה מאוד גם למחשב,תנסו לדבר ביום שמשחק יעלה 100 שח,אז החנויות יתפרנסו טוב טוב...עד אז אי אפשר לדבר על זה...אלא אם כן אנחנו נמצאים באמריקה ששם משחקים זולים מאוד

פורסם

פעם היה דבר שהיה מאפשר להשכיר משחקים .. אני זוכר שהיה לי מגאסון כזה מעפן שהיה גם להיט פעם.. המכשיר היה בא עם משחקים

והיו חנויות שהיו מאפשרות לך להחליף משחקים בתשלום.. זה אומר שכל פעם שילמתי 5-10 שקל והחלפתי למשחק אחר! כמה פשוט כמה נוח..

היום אין דברים כאלה.. גם אם היו לוקחים 40-50 שקל להשאלה נגיד לשבוע זה היה שווה את זה. ומה שטוב שהחנות רק מרוויחה כי היא יכולה "למכור" את אותו המשחק מספר פעמים.

שתהיה בעניינים,גם המגאסון שלך היה,סביר להניח,זיוף של הNES או הSNES המקורי של נינטנדו,וגם כל אותם קלטות ה"100 משחקים בקלטת" היו קלטות "לא חוקיות"... ::)

ואגב,בפורום הזה אסור לדבר על פרוצים,וזו גם הסיבה שאנחנו כל כך מתעצבנים ותוקפים את כל הילדודס כאן..בא לך לדבר על פרוצים? זכותך,אבל לא כאן..כמו שאמרתי כבר כמה פעמים יש מספיק פורומים ישראלים אחרים שמתעסקים בזה עד מעל הראש..

פורסם

למה אתה חושב שאני גולש כאן? בדיוק בגלל שאין את זה חח

ושמע אז הייתי ילד קטן באמת שלא היה לי מושג מזה מגאסון חוקי לא חוקי וכו'..מתנה מההורים בכל זאת

וחן צודק מליון אנשים גונבים.. יש גם מליון אנשים שנוסעים באדום ועושים עבירות שגם מסכנות חיים כל יום!

זה אומר שזה בסדר?

הייתי רוצה לראות שאתה נגיד תשקיע במשחק מליון שעות עבודה וצוות שלם של עובדים כשבסופו של דבר כל המידע נמצא לרוב על דיסק אחד.. ואז בא מישהו מעתיק את הדיסק ומפיץ אותו לכל העולם! .. מה תעשה? תתאבד!

פורסם

חן,אני מאחל לך שפעם בחיים תלך לעבוד באיזה מקום,ותגורש אחרי כמה משמרות בלי לראות גרוש/בלי לקבל את כל הסכום שמגיע לך..זה אולי לא בהכרח יגרום לך לא להוריד משחקים,אבל נראה שאתה חסר כל הבנה כללית של מושג שנקרא "עבודה" ו"השקעה"...זה אולי לא יפה ולא נחמד לאחל דבר כזה למישהו,אבל אני מרגיש שאתה ממש ממש חייב לקבל "זבנג" שיחזיר אותך למציאות,במיוחד כשאתה אומר שאתה עוד מעט מתגייס..

"כשמשחק יעלה 100 שקל נדבר"-אתה אמיתי?! משחק חדש למחשב עולה בארה"ב 50 דולר,שמתורגמים כיום ל200 שקל. בארץ מוכרים לך את אותם המשחקים ב220 שקל..איך הגעת ל100 שקל,איך?!?

פורסם

חן,אני מאחל לך שפעם בחיים תלך לעבוד באיזה מקום,ותגורש אחרי כמה משמרות בלי לראות גרוש/בלי לקבל את כל הסכום שמגיע לך..זה אולי לא בהכרח יגרום לך לא להוריד משחקים,אבל נראה שאתה חסר כל הבנה כללית של מושג שנקרא "עבודה" ו"השקעה"...זה אולי לא יפה ולא נחמד לאחל דבר כזה למישהו,אבל אני מרגיש שאתה ממש ממש חייב לקבל "זבנג" שיחזיר אותך למציאות,במיוחד כשאתה אומר שאתה עוד מעט מתגייס..

"כשמשחק יעלה 100 שקל נדבר"-אתה אמיתי?! משחק חדש למחשב עולה בארה"ב 50 דולר,שמתורגמים כיום ל200 שקל. בארץ מוכרים לך את אותם המשחקים ב220 שקל..איך הגעת ל100 שקל,איך?!?

המחירים של משחקים לקונסולות מגרדים את 400 ש"ח.

פורסם

מה לא מובן במילה מחשב?

לילד יש מחשב,ואנחנו שוחחנו על משחקי מחשב שהוא מוריד,והוא דיבר על משחקי מחשב,ואני מדבר על משחקי מחשב,אז מה הקשר משחקי קונסולות?

משחקי המחשב בארץ הם במחיר הוגן למדי..ומשחקי הקונסולות? זה עניין ידוע..לא מתאים? תזמין מחו"ל במחיר סביר.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שמשחק עולה 100 שח,אלא מה שאמרתי,כשמשחקים יעלו 100 שח,גם המשחקים הטובים אז נדבר לגבי הנושא של קנית משחקים,כי אז תיהיה בטוח שמשחקים יחטפו מהמדפים בחנויות ואנשים בכלל לא ישיגו את המשחק בדרך הלא חוקית שהפורום הזה בכלל לא אוהב כמו שאני רואה

פורסם

בסדר - על בטוח , כששנה שעברה מכרו פיפה ב99 ש"ח ביום היציאה - קנית?

קרירין קנה?

באתר המשחקים הזולים קנית (ZOLGAMES או איך שלא קוראים לא?)

זה סתם תירוצים.

לגבי השכרות - כבר דיברו על זה , בבלוקבאסטר ובאוזן אפשר להשכיר משחקים, אז גם זה כבר לא תירוץ.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים