עבור לתוכן

מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 35,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הכותרת די ממצה.

חשוב שהרכב לא יזלול דלק.

עריכה: העדפות: גודל בינוני או קטן, הילוכים אוטומטים ובנזין.

any suggestions?

פורסם

חסר המון פרטים. גדול/בינוני/קטן - ידני/אוטומט - העדפה לחברה מסויימת - בנזין/סולר

בגדול אני ממליץ על סקודה פאביה. רכבים מאד איכותיים, מנוע של פולקסווגן, מחירון ממש נמוך כי ישראלים לא אוהבים סקודה אבל זה לא נורא כי אתה מקבל רכב מעולה במחיר רצפה. ב-40,000 אפשר לקנות פאביה פרטית שנת 2005.

פורסם

אם הסכום הוא נטו לאחר שהקצת כסף לטיפול ברכב/טסט/ביטוח, דלג על הפיסקה הבאה.

מאחר והתקציב הוא בכיוון של שנתון בין 2000 ל-2003, אני מציע לך, מנסיון, להקצות 4000 שקל לביטוח + בדיקות + איפוס מצב (שמנים, פילטר/ים, רצועות, מצבר, נוזל רדיאטור, מזגן, צמיגים) - כמעט ואין מצב שלא תצטרך להוציא לפחות אלפיים שקל על הוצאות שונות (לא כולל ביטוח) ב-3 חודשים הראשונים ברכב משומש בן 6 ויותר. זה משאיר כ-30 אלף לרכב עצמו. לי יש פיאט פונטו 03' ולמרות שיכולתי לנסוע בה לאחר שעברה טסט, זה ברור שהיה כרוך סיכון של היתקעות איפה שהוא או תאונה כך שהוצאתי כ-3000 שקל על עדכון רכיבים (צמיגים, מחזיר שמן), מצבר, החלפת שמן/פילטרים ושני צמיגים.

הפונטו שלי ידנית ואני מאוד מרוצה אבל אם אתה עושה מעל 50 ק"מ כל יום, נראה לי שאימפרזה, קורולה או סיביק משנתונים מוקדמים יותר יתאימו יותר אבל אז מחירי הטיפולים/חלקים יהיו יותר יקרים. היתה לי יונדאי גטס והפיאט הישנה יותר חסכונית הרבה יותר, עם התנהגות כביש טובה יותר.

אם תסתכל בלוחות, תראה שדגם עם תיבת הילוכים אוטומטית שווה בערכו לאותו רכב עם תיבה ידנית אבל צעיר יותר ב-2 עד 4 שנים. אם אתה לא נוהג הרבה, התיבה הידנית תהיה כדאית וגם חסכונית יותר.

פורסם

ממליץ בחום על פיאט פונטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים