פורסם 2009 ביוני 716 שנים שלום לכם!חילקתי בתוכנה של סיסמטק מחיצה של 160 גי'גה ל2 של 20.עשיתי את זה כמה פעמים, וכל החומר נעלם מהמחיצה של ה160GB.יש דרך להציל את זה?אריאל
פורסם 2009 ביוני 716 שנים למד לפעם הבאה,בחיים אל תפצל את המחיצות ללא גיבויובכלל עדיף אם ACRONIS DISK DIRECTORבכל אופן זה בהחלט אפשרי,תצטרך להשתמש בתוכנהלשחזור מידע,אני ממליץ על FILE SCAVENGER או GETDATABACKקח בחשבון שכל פיסת מידע חדשה אשר נכתבת למחיצה יכולה לכתובעל פיסת מידע שאתה רוצה לשחזר אז אל תעתיק/תתקין שום דבר חדשלמחיצה הזאת ובנימה זאת - אסור לך בשום אופן לשחזר את המידע לאותהמחיצה ממנה הוא נמחק ,במידה ואין לך עוד דיסק קשיח כדי לשחזר אליואני ממליץ לך לקנות אחד,או לחבר את הדיסק קשיח כמשני למחשב אחרבבית במידה ויש שמה מספיק מקום בשביל השחזור[br]פורסם בתאריך: 7.06.2009 בשעה 21:04:17במחשבה שניה,בהתחשב בכך שהחומר נאבד בעת פיצול למחיצותאני ממליץ לך לחבר אותו כדיסק קשיח משני למחשב אחר
פורסם 2009 ביוני 716 שנים ממתי חומר טוב סופרים בגיגה? אני ממליץ לעשות שחזור להארדיסק אחר בעזרת תוכנה לשחזור קבצים.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אין לי הארד דיסק אחר.והעברתי לשם כבר כמה ג'יגות(30)מה אפשר לעשות, ואיזה תוכנה מומלצת?
פורסם 2009 ביוני 816 שנים GetDataBack.שים לב שלא תעשה שום דבר עד שלא תוציא מההארד-דיסק הזה חומר, אחרת יהיה ממש בלאגן וחלק מהחומר שלך ייפגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.