פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר זה עוד אפשר לעשות על ידי הליכה במקום והנדסה נכונה של המשחקים להתאמה מריבית ליכולות הממשק.בכל מקרה הדבר הזה זה בעיקר למשחקי ARCADE משחקי שולחן והסיגנון ...כי נגיד הליכה אתה יכול אבל אני בספק שאתה תצליח לתפס על הקירות בנסיך הפרסי או לקפוץ "פזצתה" על שולחן הקפה במשחק FPS בסיסי ;D
פורסם 2009 ביוני 716 שנים נינטנדו עם השטויות שלהם אמורים להוציא מלבד המושון פלוס עוד איזה אביזר מין למישהו יש מושג למה הוא אמור לשמש ?לא הוכרז משהו מינסטרים הכריזו רק על מודד דופק שלי ניראה כמו בולשיט והיו מוצרים כאלו בעבר יכולת צילום שיכולה לראות תמונותיש לסוני ולא פטנט מצב המקום מול המכשיריש במושאן פלוס וגם בזיהוי החדש של סוני וכמו שהוזכר זיהוי קולהיה זיהוי קול עוד מתקופת הדרימקסט ואפילו לN64 היה משחק אם זיהוי קול ולהזכיר לך משחק אסטרטגיה של הובי שיצא לא מזמן ? כשנאטאל יוצא אני מוכר את הWIICOD בזה יהיה כזה קטלני!אם באמת הוא יוכל לעשות "פוינטר" זה מצוין אבל המוצר של סוני יכול וFPS על מכשיר חזק +שליטה כמו בWII =אהבה
פורסם 2009 ביוני 716 שנים כמה מתוך הסרטונים של מיילו זה קונספט וכמה מזה באמת קורה? זה מאוד לא ברור (ואם הכל אמיתי ולייב, שאפו.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.