עבור לתוכן

מילה טובה על אייבורי

Featured Replies

פורסם

לפני כחודשיים נתתי כרטיס Inno 9600GT ישן שנרכש לפני כשנה וחצי באייבורי (סניף ת"א) לחבר.

הכרטיס התקלקל לפני מס' ימים והצעתי לחבר ללכת לממש אחריות באייבורי. החבר הגיע לסניף, מסר את הכרטיס (לא עשו לו בכלל בעיות עם זה שלא הוא רכש את הכרטיס) ומכיוון שלא היה את ה INNO הספציפי הזה במלאי, הוצע לו לקבל על המקום zotac 9600GT . לאחר התייעצות איתי החלטנו לסרב להצעה כיוון שה Inno המדובר הגיע עם קירור מיוחד של AC והמהרה מהמפעל.

מכיוון שהחבר היה זקוק לכרטיס בדחיפות עבור העבודה, סופק לו כרטיס חלופי ובינתיים הוזמן הדגם המדוייק של הכרטיס. לאחר יומיים הודיעו לו שה inno הגיע, הוא חזר לסניף, החזיר את הכרטיס החלופי וקיבל את הכרטיס החדש.

אז נכון שיהיו כאלה שיאמרו שהחנות בסך הכל עשתה את מה שמצופה ממנה, אבל לדעתי חשוב לציין גם מקרים כאלה במיוחד לאור הביקורת הקשה שהרשת הנ"ל סופגת וכדי להראות ששירות טוב בסה"כ משתלם בסופו של דבר לחנות.

פורסם

יש לי ביקורת טובה על KSP בעקבות מימוש אחריות על מסך, אבל לא רציתי להקפיץ את הדיון הישן. בקצרה שלחתי מסך בן שנתיים וחצי לתיקון, חזר אחרי שבוע וחצי (בגלל החגים) תקין לחלוטין. שירות מהיר מאד. זו אולי הפעם שלישית שאני מפעיל אחריות ב-KSP בלי שום בעיה.

פורסם

ככלל לא אחת כאשר אנחנו רואים תלונות על רשת, הן למעשה לא הוגנות, כי התלונה היא על רשת שלמה כאשר מה שהתרחש קרה ספציפית בסניף מסוים ונעשה על ידי בנאדם מסוים, ככה שצריך לדעת לקחת את התלונות בערבון מוגבל. יתכן ובסניף אחר או שאם היה מקבל אותו מישהו אחר מאותו מקום הוא היה עושה לו סצנה שלמה על היות הכרטיס לא שלו, ו/או לוקח המון זמן עד שהיה מקבל כרטיס אחד וכד'... ככה שברגע שמדובר ברשת גדולה קשה מאד להכליל דברים גם לחיוב וגם לשלילה.

פורסם

הלוואי עלי שהinno3d 9600gt שלי יתקלקל! חח

הוא כזה רועש עלק AC

ה***** האלה חסכו 2 חוטים ובגלל זה אי אפשר לישון עם המחשב דלוק בחדר..

גם שלי מivory דרך אגב..

פורסם

^כנ"ל, הInnovision 9800GT שלי הוא טורבינה לעומת הGigabyte 7900GS החרישי שהיה לי לפניו וגם החיבור של המאורר כזה שאי אפשר לחבר אליו פוטנציומטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים