פורסם 2009 ביוני 616 שנים אז ככה, יש לי E8400 3.0@3.9מפרט:E8400MUGEN IIP31-ES3GOCZ VISTA UPGRADE 800MHZ 2GBHD4850HEC500W------------------------------------כשאני עושה OC אני רק מעלה-FSB-434ומחלק זיכרון הכי נמוך 2.0CPU VOLTAGE CONTROL - 1.4000=3.9 יציב 24/7.---------------------חשבתי ש -CPU VOLTAGE CONTROLזה VCORE...אבל בביוס ב PC HEALTH STATUS כתוב - VCORE 1.364ובכול התוכנות כמו CPUZ 1.20.אז, למי להאמין?------------------------וגם, האם הדרך לעשות OC הנ"ל היא טובה? נכונה?כי אם הדרך הזאת אני לא מצליח להגיע לתוצאה שרציתי ?(4.0) X.Xתודה.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים המתח שאתה מגדיר הוא אף פעם לא המתח בפועל..שכן יש הרבה "הנחתות" בדרך..וכמו בכל רכיב אלקטרוני..היעילות נפגמת...ולכן אתה רואה "רק" 1.36V+-..ועל איזה דרך בדיוק ? אם הורדת מחלק..נעלת PCI-E..אז כן..אתה צריך להתחיל לעות מתחים וכו..ולראות..כמובן שבמקרה שלך הזיכרון מגביל אותך..שכן מעל לבאס של 400..הוא יתקשה לעבור..
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר המתח שאתה מגדיר הוא אף פעם לא המתח בפועל..שכן יש הרבה "הנחתות" בדרך..וכמו בכל רכיב אלקטרוני..היעילות נפגמת...ולכן אתה רואה "רק" 1.36V+-..ועל איזה דרך בדיוק ? אם הורדת מחלק..נעלת PCI-E..אז כן..אתה צריך להתחיל לעות מתחים וכו..ולראות..כמובן שבמקרה שלך הזיכרון מגביל אותך..שכן מעל לבאס של 400..הוא יתקשה לעבור..איזה מתחים עוד צריך לעלות כדי ליצב אותו על 4.0? ><כמו שאמרתי אני רק מעלה VCORE, וזהוא לבנתיים.אני דיי חדש בזה...
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אני מתכוון לבאס..זה התדר הבסיסי..FSB זה באס*4..אם אתה כרגע על 3.9 אז זה אומר שאתה בבאס של 433+-...שזה כבר חורג מהתדר סטוק של הזיכרונות..ביצעת בדיקות מאמץ לראות שהכל תקין ?
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אני מתכוון לבאס..זה התדר הבסיסי..FSB זה באס*4..אם אתה כרגע על 3.9 אז זה אומר שאתה בבאס של 433+-...שזה כבר חורג מהתדר סטוק של הזיכרונות..ביצעת בדיקות מאמץ לראות שהכל תקין ?באס 434.וכן, עשיתי בדיקה של 45דקות ב PRIME95ו שעה בOCCT, ועוד פעם אחת 9 שעות ב-PRIME95.הכל תקין.רק ב4.0 זה עושה CRASH לאחר 5~10 שניות מהתחלת הבדיקה =l
פורסם 2009 ביוני 716 שנים דבר ראשון שהייתי שולל זה בעיה עם הזכרונות כמו ש taotao הציע.תוריד את המכפלה ל 8 ובאס תתחיל לבדוק מ 430 ולעלות משם.את הבדיקה לזכרונות תבצע עם MEMTEST מ BOOT CD או BOOTABLE DOK.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר דבר ראשון שהייתי שולל זה בעיה עם הזכרונות כמו ש taotao הציע. תוריד את המכפלה ל 8 ובאס תתחיל לבדוק מ 430 ולעלות משם. את הבדיקה לזכרונות תבצע עם MEMTEST מ BOOT CD או BOOTABLE DOK. :-X אז אתה אומר שאפשר להגיע לתוצאה יותר גבוה אם אני יוריד את מכפלה ל8 ויעלה באס יותר? אם כן, אז אני מוכן לנסות :
פורסם 2009 ביוני 716 שנים לא..הוא התכוון לזה שעל מנת לשלול שזה מגבלה של מעבד..תוריד מכפלה..ותגדיר באס X..ככה תדע מה הגורם לנפילות אם יהיו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.