עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך למשחקים במסך 19

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שיהיה מבוסס QUAD ומסך 19. הבנתי שברזולוציות האלו אין טעם להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך

וההמלצות שקיבלתי היו לקחת 4770. השאלה שלי האם כרטיס מתקדם יותר יחזיק יותר זמן (מבחינת ביצועים) ברזולוציות כאלו או שאין טעם?

כ"כ האם יש יתרון בחברה מסויימת?

פורסם

בקשר לרזולוציה אתה הבנת נכון, HD4770 יעשה עבודה יותר ממספיקה ויחזיק יותר את המשחקים של היום וגם את אלה שקרובים לצאת אלינו

בקשר להאם כדאי משהו חזק יותר, לדעתי לא. היות ומדובר במסך 19'' וברזולוציה שבה המעבד הוא גורם משפיע, הוא זה שיחטוף לפני כרטיס המסך שעדיין יוכל לתת את שלו בייתר קלות ברזולוציה זאת ולכן הכי כדאיי לך לקנות HD4770, בעתיד הרחוק כשתרצה להחליף, עלייה בדרגה של החומרה תעלה לך גרושים

עריכה: עכשיו אני שם לב שיש לך מעבד יחסית חלש לדרישות של משחקים מודרניים ואני מבין מאיפה הרצון לקנות, HD4770 לא ייתן לך המון שיפור ביחס למה שהוא היה נותן לך אם היה לך מעבד חזק יותר

לוח האם שלך הוא תומך בחריץ AGP? אם כן אין תוקף בכלל לדבר על HD4770

פורסם

ה-HD4770 חלש ממנו רק ב-5% שזה זניח ומבחינתי לא שווה את ההשקעה, וכמו כן ה-HD4770 יותר חסכוני בחשמל ;)

פורסם

Avi952, אני בטוח שלא שמת לב שמדובר בגרסאת הGDD5 של HD4850 נכון?

הHD4850 הזה הוא חזק מאוד, בניגוד להסכמים כלשהם או תאימות PALIT השובבים האלה לקחו HD4870 והורידו לו קצת את השעונים - זאת התוצאה.

פורסם
  • מחבר

מצויין. מישהו מכיר מקום אחר בארץ עם מחיר כזה?

פורסם

באיזה סביבה אתה גר? שנדע איזה חנות לתת לך.

פורסם
  • מחבר

זה לא אותו כרטיס. מעבר לזה שאשדוד הרבה יותר רחוקה מראשון לציון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים