פורסם 2009 ביוני 616 שנים המסך נמכר בזאפ ב-1300 ש"ח, יש מסכים ברמה שלו שאני צריך לשקול לפני שאני קונה אותו?יש בעיות שאני צריך להכיר במסך?השימוש הוא בעיקר משרדי - אינטרנט, אבל ישמש גם למשחקים והציפייה היא לאיכות צפייה טובה.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אין מסכים אחרים ברמה שלו ובמחיר שלו.מגרעות שלו (לדעתי):* מראה מוזר ומצועצע משהו* אין כפתורי שליטה על המסך, כל הכוונון חייב להתבצע באמצעות תוכנה* יש תופעה מסוימת של מריחות (קורונה) במשחקים - כנראה לא רציני מידי, אבל משהו שאפשר להבחין בו
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מצד שני אפשר להגדיל קצת את התקציב מ1300 ולקחת את המסך של DELL ה2209WAשהוא יהיה מעולה לאינטרנט משחקים וצפייה בסרטים...
פורסם 2009 ביוני 716 שנים ה 971P מעולה לכל השימושים חוץ מסרטים ומשחקים.יש מריחות ומין הילה מסביב לעצמים במשחקים.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אני ראיתי את המסך הזה אצל חבר וכל המריחות שמדברים עליהם לא נראות בכלל. במשחקים כמו NFS ו NBA לא ראיתי שום מריחות. סה"כ מסך מדהים הרבה יותר טוב מכל הזבל שנקרא TN .מסך מאוד מומלץ..
פורסם 2009 ביוני 716 שנים לי היה את המסך הזה והוא מאוד מעצבן במשחקים. (למשל ב PES מסביב לכדור ולשחקנים יש הילה ירוקה)למשחקים לך על מסך אחר, שיותר זול גם.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר מריחות? לא נשמע טוב...סביר להניח שאני אצפה בסרטים במסך, לכן אני צריך מסך טוב.איזה עוד אופציות 19 אינץ' בלי בעיות מריחה יש לי?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים יש לא מעט מסכי 19" שהם יותר מהירים ועם RTC מכויל טוב יותר, להסיכוי שתראה בהם מריחות או קורונה נמוך מאוד.אבל אין אף אחד מהם שמשתווה באיכות הפאנל ל-971P.בכל מקרה, אם אתה כבר מחפש המלצות, אז תעדכן את הכותרת בבקשה, תוסיף שימושים/תקציב.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר למה אתה מהלל את הפאנל? מה הוא נותן לי, אם מסך בעל פאנל חלש יותר מאפשר צפייה יותר טובה?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים לא אמרתי שהוא "מאפשר צפייה יותר טובה", אמרתי שלא תהיינה מריחות.מבחינת איכות התמונה, דיוק הצבעים, זוויות הצפייה - ה-971P עדיין יהיה הרבה יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.