עבור לתוכן

בכמה לדעתכם אפשר למכור VP930 יד שניה? (שנה וחצי אצלי)

Featured Replies

פורסם

אהלן..

כפי שמרמזת הכותרת, יש ברשותי מסך VP930-3 של VIEWSONIC שנקנה לפני כשנה וחצי מTMS..

המסך עצמו נהדר, מתעלה בהרבה על כל המסכים שאני רואה אצל אחרים, אבל לאחרונה אני צופה ביותר ויותר סרטים וסדרות והצורה של המסך מפריעה לי, החלטתי למכור אותו ולקנות מסך רחב ויותר גדול, המצב שלו סבבה.

בכמה כסף אפשר לדעתכם למכור אותו? האם אתם חושבים שמסך כזה יימכר?

תודה לעונים..

פורסם

זה 930B? עדיין באחריות ויש חשבונית קנייה?

פורסם
  • מחבר

930-3 זה הדגם היותר חדש. אחריות של TMS עד 21.11.2010 (יש חשבונית, את הדיסק שהגיע איתו ואת החוברת הוראות שלו).

הB זה הצבע (שחור) -ממה שהבנתי השחור מעולם לא נמכר בישראל אפילו שבחנויות לפעמים היה מצויין הדגם הזה, זה הדבר היחיד ששונה בו,

שלי נראה בדיוק ככה:

http://img.tomshardware.com/de/2006/04/07/19_zoeller_13_lcd_monitore_im_vergleich/viewsonic_vp930.jpg

הרגל שחורה, מסגרת המסך כסופה.

פורסם

תוכל למכור בכמה שאנשים יהיו מוכנים לשלם עבורו. אם תצליח לחלץ חצי מהמחיר שקנית אותו, תהיה לך סיבה טובה להיות מאושר. :)

פורסם

פחות מ650שח זה בטוח. קשה לי להגיד כמה פחות, אבל למרות שמדובר במסך יחסית איכותי, אם לקחת בחשבון שהדגם הזה כבר לא בייצור והמחירים היום ירדו בצורה משמעותית לעומת מה שהיה לפני שנה וחצי...

אגב, זכור לי שראיתי בארץ את ה930B בכמה מקומות. זה שראיתי אותו בzap זה בטוח, ונראה לי גם בKSP אם אני לא טועה. או שאני מבלבל אותו עם Samsung 930B.

פורסם
  • מחבר

דווקא בגלל שהדגם כבר לא בייצור והוא מסך יחסית איכותי, אתם לא חושבים שיהיה אפשר למכור אותו ביותר?

וזו בדיוק השאלה - בכמה כסף לדעתכם יסכימו לקנות אותו? חצי מחיר נשמע לי קצת מעט..

פורסם

תשמע, יש לי כאן מסך Eizo S1910-AS שעלה לי 2850שח לפני שנתיים (שזה היה בזמנו מחיר מצויין בשביל הדגם הזה) והוא עדיין באחריות שמור כמו חדש, נראה לך יש מצב שאקבל אלו היום חצי מחיר? או אפילו 1000שח? בטח שזה מבאס, כי בזמן האחרון חשבתי להשתדרג ל24 אינץ' וזה אכן מבאס. ומה אני יעשה עכשיו, אלך למכולת אקנה לי 2 בקבוקי בירה כי אין מה לעשות... אבל לפחות בשנתיים האלה נהניתי להשתמש במוצר איכותי, וזה לדעתי מה ששווה כל אגורה ששילמתי אלו.

פורסם

דווקא בגלל שהדגם כבר לא בייצור והוא מסך יחסית איכותי, אתם לא חושבים שיהיה אפשר למכור אותו ביותר?

השאלה היא בכמה יסכימו לקנות. אנשים מסתייגים מיד שנייה, ומסכי 19" כבר לא באופנה. מי שיש לו תקציב ורוצה מסך איכותי, יילך על ה-2209WA היותר זמיןו או ה-LG L2000CP.

התקווה שלך זה למצוא קונה שרוצה (מסיבות כאלה ואחרות) בדיוק את המסך שלך, ולא ינסה להוריד אותך למחיר רצפה מתוך הבנה שיהיה לך קשה למכור את זה למישהו אחר.

וזו בדיוק השאלה - בכמה כסף לדעתכם יסכימו לקנות אותו? חצי מחיר נשמע לי קצת מעט..

לי זה דווקא נראה הגיוני. תקופת חיים של מסך מוגדרת לפי אורך האחריות ל-3 שנים, והמסך עבר חצי מתקופה זו. נכון, שהצפי הוא שהמסך ימשיך לתפקד גם יותר מ-3 שנים, מה שאומר שהערך שלו אחרי 3 שנים לא יירד ל-0. מצד שני, בכל זאת מדובר במוצר משומש, וככזה יש לו אובדן ערך מעצם היותו משומש, אם תרצה או אם לאו.

בתור אחד שהתנסה קצת במכירה (וגם קנייה) של מוצרי יד שניה, אני יכול להגיד שזה שוק קשה ביותר למוכרים ונדיר מאוד שמוכר יצליח להשיג את הסכום המלא שהוא רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים