עבור לתוכן

מספר שאלות לי אליכם בנוגע ל-XBOX 360.

Featured Replies

פורסם

איך זה קשור לזה שצריך להציב את כל האופציות בפני הצרכן של הבוקס?

• תגובות 62
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפורום הזה מתדרדר לFXP נאמבר 2 ממש מהר...

AMD@ATI,אני לא מבין מה אתה רוצה,אני מביא לך דוגמא עדכנית ומוכחת של משחקים פשוט מעולים לבוקס במחיר מצחיק,ואתה לא מרוצה?

אל תשווה משחקי מחשב,שעולים מלכתחילה 200 ש"ח,למשחקי בוקס שעולים בארץ(בעת יציאתם) 400 שקל.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שרשימת המשחקים שנתתי קודם היא רשימת הבסיס ההתחלתית של משחקים שבטוח אקנה, אותם לא מצאתי במחיר מוזל, מה שאומר כ-1500 ש"ח על הרשימה הכי בסיסית של משחקים אותם אקנה. (וכמותם משחקים רבים נוספים שהם לא משחקי סוג ב' או איך שתרצו לקרוא להם)

ואוקיי הבנתי, זהו לא הפורום המתאים דיון על משחקים אותם (במילה יפה) לא אקנה. אז מבחינתי אפשר לסיים את הדיון בנושא, אני מקבל את העמדה שלכם בעניין.

אני חס וחלילה לא טוען שיש בעיה עם הפורום, ואשמח לתרום לו רבות בתחומיי, ובטח שלא להוריד את הרמה...

תודה לכם בכל מקרה, אשמח להתייעץ עמכם בהמשך. (לגבי נושאים אחרים ;))

פורסם

מה שאתה מתאר הוא לא צרכן של הבוקס, חד וחלק, זה שאתה יכול נורא בקלות להוריד ולצרוב את המשחקים זה לא אומר שזו אופציה חוקית ונכונה.

פה סיימתי לדון על העניין.

פורסם

אתם מאד נחמדים ורוצים לעזור, אך בתור פורום רציני אתם מתעלמים מהאפשרות הכי משתלמת.

אי אפשר לערוך דיון רציני לגבי XBOX 360 מבלי להזכיר את כל האופציות העומדות בפני הצרכן.

אוקיי, לא אשאל יותר שאלות בנושא, ואשמח להעזר בכם בשאלות נוספות בהמשך.

TheHunter - אני לא בטוח שהמשכורת הצבאית היא מקור המימון העיקרי שלך...

עריכה: כשתמצאו משחקים כמו: 2\GTA IV, Gears of war 2, CALL OF DUTY 4, Rainbow Six Vegas ודומיהם בפחות מ-100 ש"ח, אשמח לקנות את כל החנות... (150 גם מקובל)

לא אני לא חיי על ההורים תאמין לי. והמשכורת הצבאית היא גם מקור מימון, אבל הוא העיקרי.

וביומיים האחרונים קניתי 5 משחקים חדשים ב-250 ש"ח. כל משחק 50 ש"ח מטאואר רקורדס.

וכל אלה שלא, מוזמנים מהאינטרנט. לא חסרים לי משחקים שהזמנתי במחירים מצחיקים גם כן, והחדשים במחירים הגיוניים של גג 230 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אם כל המשחקים היו עולים גג כ-230 ש"ח, כפי שאתה טוען, אני מבטיח לך שלא הייתי מהסס, וקונה הכל חוקי לחלוטין.

אשמח מאוד אם אמצא שמחירם של משחקים חדשים הוא כ-230 ש"ח.

שאלה קטנה ברשותכם: האם קיימים משחקי NTSC הפועלים על קונסולת PAL? (אני יודע שב-PS3 כך הדבר)

פורסם

תזמין מהאינטרנט. מהארץ בחיים לא הייתי קונה במחירים כאלה.

המשחק הכי יקר שלי היה פיפא 09 שעלה 230 ש"ח בפרי אורדר כולל משלוח. וגם זה בגלל שזה מבריטניה.

וכן יש משחקים שהם Region Free ולא משנה להם אם הקונסולה היא NTSC או PAL.

כאן תוכל למצוא אותם

והנה מספר חנויות מאוד זולות ואמינות:

www.play-asia.com

www.shopto.net > בריטי, בעיקר ל PAL.

www.videogamesplus.ca > אפשר לשלם בדולר קנדי, בד"כ זול יותר.

www.ebay.com אפשר למצוא דברים איכותיים במחירים בדיחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:, סופסוף מישהו נותן תשובות ופתרונות לעניין.

עריכה: אני מניח שיש לך ניסיון עם משלוחים, האם החנויות שהבאת עושות כולן משלוחים לארץ? אם כן, כמה הוא עולה? וכמה זמן לוקח למשחקים להגיע?

כל מידע בנוגע למשלוחים (ולאמינותם) יתקבל בברכה ;)

פורסם

כמעט שכחתי, יש כמובן את http://zolgames.co.il/index.asp שנמצא בארץ, מחירי זנות.

כל החנויות עושות משלוחים. ב-PA המשלוח עולה 3.90$, ב-shopto עולה 3.5 פאונד, וב-VGP אני לא בטוח, מהם דווקא לא הזמנתי, אבל למכריי יש איתם ניסיון מצויין.

הכי הרבה שחיכיתי לחבילה היה 12 ימים. פעם הזמנתי מ-game.co.uk ביום שישי, וכבר ביום שני שיחקתי במשחק.

פורסם
  • מחבר

1)האם המשלוח הוא בדואר רשום או בדואר רגיל?

2)האם יש בעיות עם המכס?

3)מה קורה אם המשלוח לא הגיע?

פורסם

נכון לחנות www.play-asia.com אני יכול להגיד שהם עושים משלוחים לארץ בדואר רשום, אני מזמין מהם קבוע משחקים לאקס בוקס. לרוב המשלוחים שלהם מגיעים יחסית מהר. פעם הייתי צריך לחכות אבל חודש שלם למשלוח בגלל שהמשחק שהזמנתי נגמר לחלוטין ולקח להם זמן להשיג מלאי.

הם גם כן מאוד מומלצים מבחינתי, וכל משלוח הם נותנים לך קופון לקנייה הבאה, פעם הם בטעות נתנו לי 3 קופונים כי הם לא שמו לב שהם נדבקו :lol:

פורסם

1)האם המשלוח הוא בדואר רשום או בדואר רגיל?

2)האם יש בעיות עם המכס?

3)מה קורה אם המשלוח לא הגיע?

1) בPA דואר רגיל, shopto דואר רשום.

2) בכל ההזמנות שלי, לא הייתה לי בעיה אחת אפילו עם המכס. החבילות קטנות ולא מעוררות חשד.

3) ישלחו לך שוב.

פורסם

1) בPA דואר רגיל, shopto דואר רשום.

2) בכל ההזמנות שלי, לא הייתה לי בעיה אחת אפילו עם המכס. החבילות קטנות ולא מעוררות חשד.

3) ישלחו לך שוב.

איך PA דואר רגיל? אני לוקח אצלהם את הכי זול ואני מקבל בדואר רשום.

וכן שכחתי להגיד שאם אתה מזמין משחקים אז הקופסא היא קטנה יחסית ככה שהיא באמת לא מעוררת עניין רב במכס.

פורסם

אתה מקבל Tracking number וצריך לחתום בסניף הדואר שקיבלת את החבילה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

האם יש להם מגוון משחקים גדול?

מצטרף לשאלה של -TheHunter.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים