פורסם 2009 ביוני 616 שנים אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם....אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימהאבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנביםחשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמראיך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה)הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד)אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אני גם שיחקתי גנב והצתרפתי לדרק ברדרהוד. בעיקרון אחרי שתעבור די הרבה משימות שלהם אתה תתחיל לקבל נשקים ממש חזקים, כך שאין לך מה לדאוג בקשר ללחימה. אני לא השתמשתי בסכין אלה בחץ וקשת. הייתי ממש חזק איתה...אתה יכול גם לשלב כמה רמות של קסם אשליות עם הדמות שלך ואז להשתמש בקסם העלמות. נוח מאוד כשאתה גונב או רוצה לברוח מקרב קשה.
פורסם 2009 ביוני 616 שנים סדרת אלדר סקרולס היא לא כמו המשחקים האחרים שיצא לך להכיר, אין קלאסים קבועים, הסקילים שאתה תבחר כשאתה יוצר דמות הם הסקילים שהיהיו גבוהים יותר כשאתה מתחיל את המשחק וגם יעלו מהר יותר רמות, אבל בכללי כל דבר שתעשה יעלה את הסקיל שקשור אליולמשל אם אתה רוצה להעלות את השימוש בלהב שזה סכין חרב וסוג מסויים של גרזנים אז אתה צריך להתקיף הרבה עם נשק שתחת קטגוריית בליידאו אם למשל אתה רוצה התגנבות יותר טובה אז אתה תצטרך להתגנב הרבה ואז מתי שאתה במצב התגנבות והדמויות לא מבחינות בך הסקיל לאט לאט יעלהככל שתרוץ- הסקיל של האתלטיקה יעלה, ככל שתקפוץ ותיפול ממקומות גבוהים- הסקיל של האקרובטיקה יעלהתמכור הרבה- המרכנטיל יעלהבקיצור אם אתה רוצה שהדמות שלך תצטיין במשהו אז תתאמן בו הרבהועוד משהו זה שמתי שעלו לך 10 נקודות בסקיל אחד או בכמה סקילים ביחד אתה תוכל לעלות רמה בזמן שאתה יושן ולעלות את הסטאטים שישפרו לך את הפעולות של הסקילים בכללי ואני לא זוכר אם הם גם צריכים שיעלו אותם כדי שלא תיהיה הגבלה בסקילים, או שאני מתבלבל עם מורווינד?בכל מקרה הגילדות השונות לא נותנות לך יכולות, רק חפצים ומשימות כדי להעסיק אותך, זה הכלאתה יכול להיות גם גנב וגם לוחם וגם קוסם ולא יודע מה, מה שאתה תעשה זה מה שאתה תיהיה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר נגיד שאני רוצה להיות גנב רגיל עם חץ וקשתלאן כדאי להצטרף לגילד של הגנבים או לdark brotherhood?חשוב לי להרוויח כסף מסחורות גנובות וגם להיות טוב עם קשת
פורסם 2009 ביוני 616 שנים תצטרף לשניהם וזהואני לא זוכר שהרווחתי מהם כסף בכמות גדולה או משהורוב הכסף בא מגופות ומתיבות אוצרבגילדה של הדארק בראדרהוד אני חושב שאתה מקבל מלא נשקים למשל גם חץ וקשת שהם מורעלים שזה טוב להתנקשויותבגילדת הגנבים אחרי המשימה האחרונה שהיא מטורפת מרוב שהיא קשה, אתה מקבל כובע שאם נגיד אתה רוצה לעשות פשע או משהו ואתה לא רוצה שידעו שזה אתה אז אתה שם את הכובע ואז הם חושבים שזה מישהו אחר, אבל אל תשכח להחזיר את הכובע לראש כשאתה רוצה לעשות שטויות
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר אפשר להיות בשתי הגילדות האלה בו זמנית??ואיזה race ו-birthsign כדאי לי?אני הולך על class רגיל של thief
פורסם 2009 ביוני 616 שנים פשוט מה שנראה לך אחיכשאתה מזל פשוט תקרא מה הוא נותן ואם אתה לא מבין אז תשאל, כי יש מונחים שקשורים למשחק שלא מבינים בהתחלההנה פה אתה יכול לראות אונליין את הסקילים והמזלותhttp://www.elderscrolls.com/codex/codex_birthsigns.htmבצד שמאל אתה יכול לשנות לסקילים שוניםלדוגמה: המזל של הגנב נותן 10 נקודות למהירות לזריזות ולמזל, זאת אומרת שסקילים שקשורים לתחומים האלה תיהיה לך יותר הצלחה על ההתחלה
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אם אתה רוצה assassin/thief שגם נלחם עם חץ וקשתאז לך על זה:Race:Wood elfCustom classSpecialization:StealthClass attributes:Agility,speed:Birthsign:ThiefSkills:marksmansneakLight armorAlchemyIllusionBladeMysticism
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אני יפרש לmightyaad את הסקילים כדי שיהיה לו יותר קל להביןהmarksman זה מה ששולט על חץ וקשת, ככל שתירה יותר ככה זה יעלה יותר, החץ חייב לפגוע באוייב כדי להעלות את הסקילsneak מין הסתם כמו שמו זה סקיל ששולט על ההתגנבות, ככל שיהיה יותר גבוה ככה פחות יבחינוlight armor שיריונות קלים, ככל שגבוה יותר ככה יותר קל לזוז עם שיריון קל ואתה מקבל פחות נזק, שים לב שהשיריונות שאתה לובש אומרים light armoralchemy זה שאתה משיג סט אלכימיה ולוקח כמה פריטים שונים ויוצר מהם שיקויים, אבל בעיקרון זה חשוב למתנקש כי אתה יכול ליצור רעל מזהillusion זה קסמי אשלייהblade זה מתי שבאים קרוב אליך אל תיהיה גיבור תחליף לסכין או לחרב ותתקוףואחרון mysticism זה דברים שונים כמו טלקינזיז וגם בינד סאול שזה משהו שרוב השחקנים משתמשים שאתה יכול להכניס נשמה של מפלצת לאבן חן ואז לחזק ציוד עם זהדרך אגבלכל סקיל יש בונוס ככל שהם עוליםלמשל אני חושב שאם sneak מגיע לאקספרט אז אתה יכול להתגנב גם עם נעליים בלי שיבחינו בךאז תזכור עד שאתה משיג את הבונוס אז, כשאתה מתגנב תוריד נעליים
פורסם 2009 ביוני 616 שנים מחבר סבבה הבנתי...אני יתחיל לשחק ואם אני יתקל בבעיות אני ישאל פהבכללי אני הולך על גנב רגיל
פורסם 2009 ביוני 616 שנים אפשר להיות בשתי הגילדות האלה בו זמנית??ואיזה race ו-birthsign כדאי לי?אני הולך על class רגיל של thiefאפשר להיות בכל הגילדיותאני בזמנו כששיחקתי הייתי לוחם\קוסם והצתרפתי לכל הגילדיות ועליתי לרמה הכי גבוהה בכולם... ואז נהיה לי די משעמם והפסקתי לשחק במשחקחבל שהמשחק הזה לא מספק את העומק של מורווינד :-\
פורסם 2009 ביוני 616 שנים סבבה הבנתי...אני יתחיל לשחק ואם אני יתקל בבעיות אני ישאל פהבשביל זה יש דיון ראשי על המשחק. (שאגב כבר ענו בו עשרות פעמים על השאלה שלך)http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320791.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.